תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא של אחי. המפרט : מעבד- 8400 3000, = אוברקלוק ל3600 [המעבד לא מתחמם 41 מעלות לפי SpeedFan ] לוח אם - ga p35 ds3l גייגביט זכרונות - a data 4 ג'יגה dd2 800 cl5 כרטיס מסך - Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail ספק - ליברטי 400 במשחק קריסיס יש תקיעות וגם כל מיני צבעים, הכרטיס לא מתחמם, והכרטיס חזר מבדיקה היום, וכנראה החליפו אותו, אבל עדיין יש בעיה [תמונות] בתוכנה 3Dmark2006 יש גם תקיעות, אבל למשל אם במשחק יש את הצבעים האלה אז אחי לוחץ על מחשבון ואז מגיע לשולחן העבודה ואחרי זה לוחץ לחזור למשחק ואז המשחק מסתדר, אבל אחרי כמה זמן שוב יש בעיות. יש לציין שגם במשחק GRID יש אותן בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מזמן, עבדתי על המחשב, ולפתע הופיע לי מסך כחול.. עשיתי הפעלה מחשב, והופיעה לי הודעת DISK FAILURE, אז ניתקתי את כבל החשמל והסטה מהדיסק קשיח, והפעלתי מחדש, ואז הופיעה לי הודעה חדשה, שהקובץ הבא לא קיים או לא תקין: windows\system32\config\system יש לכם פיתרון לבעיה? בעיקרון נסיתי לעשות בוט דרך הדיסק של הווינדווס, וב-recovery console ניסיתי כל מני פקודות שמצאתי בגוגל כפיתרון לבעיה זאת, אך קיבלתי הודעת ACCESS DENIED... לאחר הייאוש ניסיתי להתקין מחדש את הווינדווס... כאשר אמור לבחור כונן (יש לי שניים, C וD, על C מותקן הווינדווס), לא כתוב ליד כונן C שעליו מותקן הווינדווס ובעצם כתוב שאין עליו מידע בכלל (גודל הכונן זהה לגודל הפנוי על הכונן)... ניסיתי להתקין את הווינדווס על שני הכו…
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תעזרו לי. אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. כשאני מחבר את הכבלים בין המסך לטלוויזיה ומנסה לראות במצב שכפול או DUALVIEW זה לא מראה לי כלום בטלוויזיה, ולפעמים רואים את המחשב שניה וזה נעלם. ניסיתי את כל האפשרויות שיש ועדיין לא רואים בטלוויזיה, קניתי 2 כבלים חדשים וזה עדיין לא עוזר. החיבורים בין המחשב לטלוויזיה מחוברים בצורה טובה, ורק כאשר אני מנתק את המסך מהמחשב ומפעיל את המחשב מחדש, פתאום רואים את המחשב בטלוויזיה, אך רק בטעינה המוקדמת שלו. כלומר רואים את מסך הטעינה של ה-WINDOWS אך ברגע שהWINDOWS עצמו עולה לא רואים כלום בטלויזיה. הכרטיס מסך שלי זה 8400GS. אני רגיל כבר שנים לראות מהמחשב לטלוויזיה אך לאחרונה החלפתי מחשב והכרט…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מתנה מחשב של lenovo A52 thinkcentere התקנתי עליו xp pro sp2. אני לא מצליח להתקין את הכרטיס רשת און בורד, כאשר לא מצליח זה אומר שהווינדווס לא מראה שום סימן שיש איפשהו שם בפנים איזה כרטיס רשת. ניסיתי למצוא אותו דרך אחת מהתוכנות דוגמת sisoftsandra, אבל אין זכר. הכרטיס על הלוח הוא של חברם broadcom מדגם BC5789. בשלב שני ניסיתי להתקין כרטיס רשת של sis ממחשב אחר, הדבר היחיד שדומה לזיהוי של משהו חדש זה הודעת "נמצאה חומרה חדשה - בקר scsi".. והביוס מודיע על התנגשות בחריצי pci, זה הכרטיס היחיד שנמצא שם, גם הכרטיס מסך הוא און בורד, אז אני לא יודע איך לפתור את זה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס, ביטלתי רשת, איפשרתי רשת - כלום! בכל הסיפור הזה התקנתי דרייברים מקוריים ומעוד…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-HDD הישן נשרף לי. קניתי HDD חדש, למרות שה-MoBo שלי הוא לא SATA native. קניתי מתאם PCI to SATA כדי להתגבר על הבורד הישן. ה-HDD עובד בסדר, הצלחתי לגרום ל-WinXP לזהות את הדיסק בהתקנה (באמצעות הדרייברים שהגיעו עם המתאם). הבעיה היא פשוטה, המחשב לא מוכן לעשות BOOT מהדיסק החדש. האם לא ניתן לעשות בוט במקרה הזה? הרי מה עוזר המתאם אחרת?? הבורד שלי ASUS P4S533-MX, ההרדיסק החדש Seagate Barracuda 320GB SATA, והמתאם הוא Dynamode שמבוסס על צ'יפ של VIA6421A. תודה לכל מי שיענה... (התעמקתי בפורום ובמדריכים שלכם, אגב).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד lenovo r40e,דיסק קשיח חדש wd 160gb עוד לפני התקנת מ"ע בדקתי עם תוכנות מהבוט(bartpe,hirens)מגיק פרטישין,אקרוניס,פאראגון בכולם זה זיהה 128 גיגה כדי לשלול בעיה של ביוס ישן,חיברתי חיצונית למחשב נייח חדש:לוח g31 מעבד e7200 זה עדיין 128 גיגה.החזרתי הדיסק לנייד,התקנתי אימאג עם xp sp3,דרייברים הכי חדשים, בניהול דיסקים זה עדיין מראה 128 גיגה כיצד ניתן לפתור את הבעיה-אם אפשר מבלי לפרמט\לשנות cluster תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קורה אחד ל 3 פעמים שאני פותח את המחשב, בהתחלה שזה נתקע אז אי אפשר להזיז את העכבר אז חשבתי שאולי העכבר הוא מקור הבעיה אבל לאחר שלחצתי גם ctrl+alt+del ראיתי שבעצם כל המחשבב נתקע. קניתי את המחשב לפני 3 חודשים, מפרט מעולה אז מבחינת חומרה של המחשב אין בעיה. למישהו היה את הבעיה הזאת ו\או יודע איך לפתור אותה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עושה לי ריסטרטים. מה זה יכול להיות? מה שבטוח חום של מעבד ושל הלוח תקינים אני חושד שזה יכול להיות ספק כח או זכרונות RAM הרצתי בדיקה על הזכרונות והיו הרבה שגיאות ונראה לי פעם אחת היה לי מסך כחול אבל הוא ביצע ישר ריסטרט ולא הספקתי להוציא מידע מהמסך יכול להיות שהמחשב עושה ריסטרטים בגלל זכרונות מבלי להראות מסך כחול? אגב הלוח הוא ASUS P4 8266-C המעבד P-4 1.8 ספק הוא GYRO 500 W
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לאחותי מחשב חדש שאותו אני הרכבתי, במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה נתקלתי במספר שגיאות, תקיעות, וריסטרטים, בהתחלה החלפתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וראיתי שגם זה לא עזר. לאחר כמה קשים הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה והתחלתי לקבל "מסכים כחולים". הייתה לי הרשגה שהבעיה בזכרונות. הוצאתי את אחד הסטיקים( יש לי שם שני סטיקים של1GB ) ולפתע המערכת התחילה לפעול תקין (לפחות נראה ככה). כיביתי את המחשב החלפתי בין הסטיקים וגם שם הכל ורוד. חיברתי שוב את שניהם ושוב חזרו המסכים הכחולים. לאחר שקצת חפרתי לכם והכנסתי אותכם לשורש הבעיה אני אגיע לתאכלס, הורדתי את TESTMEMO והפעלתי אותה כאשר שני הסיטיקים מחוברים ולהלן התצואות: עריכה: שכחתי לציין שהבדיקה נתקע במצב הזה. וכמובן תו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כדי שאני ינסה לסדר לו . המחשב בהתחלה לא נדלק ,אז החלפתי את הזיכרון לslot אחר (יש 2) והוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך ומעבד ,אז פתאום המחשב נדלק . למחרת ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא עבד,הוא פשוט לא מציג כלום במסך . העברתי את הכרטיס מסך והזיכרון מהמחשב שלו למחשב שלי והכל פעל טוב . עכשיו ניסיתי שוב לעביר את הזיכרון לחריץ השני ועוד פעם המחשב הסתדר,אבל אני יודע שיש במחשב משהו דפוק . מה יכולה להיות הבעיה ? נראה לי שהלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-