עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  2. היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shaithebest,

הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת? אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by oded15,

אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Oranili,

יש לי עכברר עם לחצנים מהצדדים שמעבירים קדימה אחורה עכשיו התקנתי 98 .. והדבר הזה לא עובד ... איך אפשר להפעיל את זה ? תודה

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  7. אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by גל עודני,

היי יש לי מסך שני שעבד. יום אחד אני נתקתי את הכבל של המסך ואחרי כמה שעות החזרתי אותו בחזרה, משהו שכבר עשיתי הרבה פעמים, אחרי שחיברתי את המסך בחזרה למחשב הוא כתב לי Entering power save mode ואחרי, שהוא לא מקבל אוט מהכבל. הכבל הוא DVI-D שמחובר למתאם DVI נקבה לDP זכר, המתאם חדש בדקתי שהכבלים מחוברים היטב ניסיתי לחבר מסך אחר וגם הוא כתב את אותו דבר מצורפת התמונה של ההודע על המסך אשמח לתשובה, תודה

9. שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by a3x,

שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי... המחשב החדש שלי שאני מדבר ממנו כרגע היה בערך שבועיים במעבדה לניצול אחריות כי חשבתי שיש צורך. שלחתי אותו לשם בגלל בעיות ארטיקטים במשחקים, רעשים סטטיים באודיו, מאווררים שמרעישים ברנדומליות ללא סיבה, הארדיסקים שמסרבים להעלות אחד אחרי השני (בעיה זו נפתרה אחרי עדכון ביוס), תקתוקים של כל ההארדיסקים ועוד בעיות קטנות ממש מוזרות שביחד בלתי נסבלות. במעבדה אחרי עדכון הביוס נמסר לי שאין זכר לכל הבעיות שציינתי ונערכו בדיקות מקיפות כמו ביצועים, מתחים ושומדבר לא נמצא דומה למה שאני ציינתי. האמנתי שכל זה נפתר בעדכון ביוס שהוגדר כקריטי- כנראה מהסיבות המדוברות. אבל לא. ברגע שהמחשב הגיע אלי הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה לא משנה מה עשיתי, זה נראה שגם לא היה חיווי מהספק ללוח. לאחר מנוחה זה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by Ecalips,

אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by saharmal,

אהלן, בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לבצע הפעלה מחדש סתם ככה בלי סיבה. בהתחלה זה היה די נדיר...ועכשיו אי אפשר להדליק את המחשב ליותר מ3-4 דקות מבלי שזה יקרה הרצתי את הבדיקה של הביוס...לפי התוצאות הכל תקין (מעבד, זיכרון, דיסק קשיח) חשבתי שאולי הבעיה היא וירוס או תוכנה זדונית...אבל גם הסריקה לא הראתה שום דבר חריג. ניסיתי לפרמט אבל גם באמצע הפרמוט זה קרה ועכשיו גם ווינדווס אי אפשר להתקין. הביוס מעודכן, המחשב נקי מאבק (אז לא נראה לי שזאת בעיה של התחממות). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המחשב (hp pavilion a6450) ישן מאוד. אבל מתוחזק בצורה טובה ולא עשה בעיות מהיום שקניתי אותו. תודה

• 14 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

בעת הפעלת המחשב יש לי ציפצוף. לא משהו כמו ___ _ _ _ (<יעני הקווים זה הציפצופים) אלא משהו _ יחיד. והכל עובד לדעתי כשורה. זה בסדר שזה ככה? כי לפי ידעתי לא אמורים להיות ציפצופים בעת הפעלת המחשב.

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  19. ניסיתי להתקין ב3 ימים 3 ווינדוסים עשיתי 5 פירמוטים מלאים וכל פעם אני מקבל הודעת שגיאה כחולה על כל המסך כתוב שם אחרי תרגום באנגלית! הודעת שגיאה זאת באה ולהגן על המחשב לפני קריסה! פירוט הבעיה: QUAL_OR_LESS_EQUAL ולפעמיים זה כותב משהו כמו: MEMORY MAGANGET! ואחרי זה הוא כותב לי: אם זה הפעם הראשונה תעשה כך וכך: אבל זה לא פעמים ראשונה זה 50 פעמים קרה לי! למטה כתוב משהו MEMORY PHICHICAL IS DUMP ויש שם גם משהו עם BIOS ואני לא יודע מה לעשות! קניתי את המחשב מפנדה ואני ממש לא מרוצה ואני עצבני. אם זה עוזר לכם זה פרטי הזיכרון לוח אם והמעבד: 7VAXP של GIGABYTE AMD2000 CORSAIR 256MB 3200 BIOS V6 משהו . מתחנן לעזרה :-\ ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי את הכרטיס הזה קצת פחות משנה והמאוורר שלו התחיל להרעיש. רציתי לנקות את המאוורר מאבק ואולי גם לשמן אותו, אבל הוא נמצא בכלוב מתכת ללא ברגים לפתיחת הכלוב. כיצד אני יכול לפתוח את הכלוב בלי לפגוע בו, או לחלופין כיצד אני יכול לנקות ולשמן את המאוורר ללא פתיחת הכלוב? (מצורפת תמונה של הכרטיס) דרך אגב, האם הייתם מממשים אחריות על מאוורר רועש? בתודה, ערן. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by Boomer,

כבר כחודשיים קיימת בעיה שבאה והולכת שהמחשב נתקע בעיקר במשחקים, צפייה בסרטים ובמקרים נדירות אפילו בלי לעשות שום דבר מיוחד. פעמיים החלפתי את מיקום שני כרטיסי ה-RAM שלי (512+256) ל-slot 1+3 או 2+3 וזה עזר לזמן מסויים לפעמים. היום המחשב נתקע הרבה פעמים אז כיביתי אותו במקום לעשות reset, החלפתי את מיקומי ה-RAM וניקיתי רצת אבק וכורוזיה(?) שהיו על הדברים העגולים האלו שנראים כמו סוללות קטנות על לוח האם (זה באמת סוללות?). כשהדלקתי את המחשב האור שתמיד פועל (ירוק) הבהב, נשמעו 3 ביפים והמסך לא נדלק. זה חוזר על עצמו כל פעם שאני מנסה להדליק אותו מאז (לפני איזה 5 שעות) בזמן שהוא מנסה להידלק נשמעים גם כמה רעשים חלשים "תיק תיק תיק" כאלו של משהו שלא מצליח להידלק כאילו. לא הצלחתי לשמוע מאיזה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, תעזרו לי בבקשה למצא את הבעיה במחשב שלי. המחשב מפעיל את עצמו מחדש או פשוט נתקע ומציג את הפריים האחרון שעבד, מתי שהוא נתקע המנורה שעל המארז שמראה שהמחשב עושה חישוב כולשהו לא מהבהבת. רוב הפעמים שהוא נתקע בזמן שאני משחק אבל גם נתקע סתם מתי שאני משתמש רק בדפדפן או דקה או שתיים אחרי שרק הפעלתי המחשב, תמיד במצב אקראי. חיפשתי בevent viewer לשגיאות ולא מראה לי שם כלום חוץ מזה שבוצע הפעלה מחדש למחשב. לפעמים שהמשחקים קרסו קיבלתי הודעה שיש בעיה בדריוירים הרצתי memtest הזיכרון תקין בדקתי את הדיסקים עם crystal disk info מראה שהדיסקים תקינים שידרגתי את הביוס ללוח אם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה כרגע בגריסה win 10 pro 2004 שידרגתי …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.