עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Paci,

שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by mrosman,

חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום לכולם התקנתי היום את guild wars ועכשיו הוא עושה את כל העידכונים.. תהליך שאורך כמה שעות אך כעת זו הפעם השניה, כיוון שבפעם הראשונה קיבלתי הודעה די מדאיגה: וכעת בזמן העידכונים בפעם השניה - עשיתי בדיקה עם אוורסט שהורדתי ואלו הנתונים: ה45 גם עלה ל46-47 באיזהשהוא שלב.. אני נורא מודאגת כי זה מחשב חדש דנדש שהותקן לפני יומיים, עם גוף קירור מצויין האם זה נורמלי שרק בגלל עידכונים למשחק הוא יגיע לכאלה טמפרטורות? אז מה יקרה בזמן שאשחק? הטמפ' בטח תעלה בקיצוניות מישהו נתקל בהודעה הזו שקיבלתי? (אולי זו שאלה שיותר מתאימה לפורום משחקים, אבל הרבה יותר קריטי לי כרגע ההודעה שמציינת התחממות גבוהה אצלי) מה אני יכולה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום חיברתי הארד דיסק SATA והאייקון של הסרת חומרה בטוחה מופיע לי ושם יש את ההארד דיסק (כאילו הוא כונן זמני) חייב לסדר את זה מהר בבקשה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by bad boy,

ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by bennyma,

יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. יש לי בעיה בשני הכוננים שלי אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן . ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס? כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט 2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?) תודה לעוזרים

13. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by noodle,

שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by RonWeizman,

אין לי מושג איפה אני צריך לשאול את זה אז אני שואל כאן.. זה ממש דחוף לי יש לאח שלי מחשב שקנינו לו לא מזמן עם Intel® GMA X4500 On Board עכשיו חיברתי לו כרטיס GeForce 9400 GT ואז חיברתי את המסך אני רואה שאין צג, המסך לא מראה תצוגה.. העברתי את החיבור של המסך לכרטיס שעל הלוח אם ואז ניכנסתי להוספת חומרה אבל המחשב מראה שהחומרה פועל כראוי.. ניסתי להתקין את הדרייבר אבל הדרייבר אומר שאין בכלל כרטיס מסך במחשב.. אח"כ חיברתי את הכרטיס הזה למחשב אחר שיש בו geforce 8400 gs ואני רואה ששם הוא פועל.. חיברתי את ה 8400 gs למחשב עם ה- Intel® GMA X4500 On Board וגם הוא עשה אותו דבר. מה אני יכול לעשות??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by kip,

כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא ורק RESET עוזר (תוך כדי משחקים, גלישה או אפילו SPIDER SOLITAIRE?) או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. פתחתי, ניקיתי. לא עזר. אולי חיבורים? מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by dan9,

הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by hezina,

שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Mamimo,

טוב יש לי בעיית ריסטרטים ו BSOD (לאחר שכיביתי את ה auto restard). זו הפעם הרביעית שאני מנסה לעלות את קבצי ה MINIDUMP, אז אני לא אפרט יותר מידי, אני פשוט אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by kletsman,

שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים