עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by 3Dude932,

חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by amirx19,

היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…

6. Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by ilaysk,

קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by tomz,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. שלום, אתמול המחשב שלי חדל מלתפקד אחרי מספר התקנות של דריברים לכרטיס קול SBLIVE 5.1... מסתבר שמשהו קרה והוינדאוז סירב לעלות... ביטלתי את ה OC והחזרתי את הBIOS להגדרות DEFAULT... הוציאתי את הכרטיס קול בדקתי הכל את ההרדיסק הכל עובד וגם הוצאתי את הזכרון.. למעשה הבעיה היא שמעלים את המחשב רואים את ההתחלה שהוא מזהה את המעבד זיכרון והכל ואז שמנסים להריץ וינדאוז ואומרים לו RUN WINDOWS NORMALLY הוא הופף למסך דוס שחור ואין בכלל טעינות ממהרדיסק !!! ולא קורא כלום !! חייבים לעשות ריסט ! ניסיתי להתקין XP חדש אבל שוב אחרי שהוא ביצע את התחלת הSETUP שוב קרה אותו דבר שום נורת הרדיסק הכל קופא ! בדקתי את ההרדיסק במחשב החדש והעתקתי את הגיבויים שלי כי פחדתי שהוא נדפק ! באמת שאין לי מושג איך…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by erix9,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Nemesis,

היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.

16. Started by SendaRider,

אוקיי אנשים יש לי GeForce 8800 GTs 320 וכשאני נוגע בו הוא חם טיליםם .. אבל ממש! המאוורר עובד והכל טוב ואני לא יודע מה לעשות! אני גם לא יודע איך לבדוק טמפרטורה ! תעזרו לי !

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by MIKI23,

בדיקת כרטיס מסך 6600 GT AGP מה לא בסדר עם הכרטיס ואם תוכנה אחרת שבודק ביצעוים ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Lapland,

באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…

20. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

21. Started by Bose,

העפתי היום את הספק הג'נרי שלי קיבינימט ושמתי במקום טלמרקטייק 360. בהתחלה הכל טוב ויפה, המחשב עובד וכו שיחקתי קצת באנדרגרוונד ואז יצאתי לווינדוס ואחרי דקה המחשב עושה לעצמו ריסטרט ולא נראה לי שההארדיסק נכבה כי הייתי שומע את זה. אחרי שהוא עושה לעצמו ריסטרט מופיע כזה דף שיורד מ-29 שניות ואז אני לוחץ "start windows normaly" אחרי שאני לוחץ זה טוען את הווינדוס ואז פשוט המחשב קופא!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …

• 4 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים