תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P4C800 עם הארדיסק SATA - MAXTOR 6Y160M0 . אני רוצה לבצע פירמוט אבל הבנתי שעלי להשיג דרייבר ל SATA שאותו אתקין, באם אצטרך, בעת הפירמוט ע"י פונקציית F6. בדקתי בדרייברים שבידי ואין לי דרייבר כזה. מה שיש לי זה דיסק של לוח האם, אבל לא מצאתי בו דרייבר SATA. מה עלי לעשות ? גם אם יש דרייבר ע"ג הדיסק האם אני לא צריך דיסקט ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף מודול זכרון של 256 מגה, PC2700 למחשב נייד R50E של IBM. שמעתי שעשויה להיות בעיה של תאימות עם מודולים של חלק מהיצרנים. מודול שאינו של IBM עולה כ- 150 ש"ח פחות מאשר מודול מקורי. מה האמת במה ששמעתי ורכיבים של איזה יצרנים יעבדו ללא בעיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-