תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני אסביר, בתקופה האחרונה, נגיד בשנה האחרונה ככה, כל פעם שקורה מצב שהמחשב מתכבה בצורה לא נכונה או ריסטרט בצורה לא נכונה, כשאני פותח אותו מחדש הכוננים הקשיחים לא מזויים בכלל והוא רושם לי שהוא לא מוצא בוט למחשב. תמיד הייתי מחכה איזה רבע שעה והופה .. קסם .. המחשב עולה בלי בעיות. בשבוע האחרון המצב החמיר פצצות, המחשב נתקע לעיתים קרובות יותר ולא מספיק לחכות רבע שעה, עכשיו מדובר בשעות ואף ביום שלם עד שעולה מחדש. פתחתי את הקופסא של המחשב וראיתי שאחד המאווררים לא מסתובב בכלל, המאוורר נמצא ליד החיבורים של ה SATA של המחשב ( אם זה משנה משהו .. ) אז עכשיו אני מנסה לתקן את המאוורר או להחליף אותו ( אחד החוטים נקרע או משהו ) בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: למה דווקא כאשר יש ריסטרט…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ? (תגידו זה נכון שהוא ירד מפס יצור?)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/6389/dsc00225pe7.jpg רק אתמול עברתי לדרייבר הכי חדש של ATI ובנוסף התקנתי ATI Tray Tools זה מופיע תמיד אחרי שאני יוצא מכל משחק שהוא מה לדעתכם הבעיה ? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שכאשר אני מדליק אותו אני לא רואה כלום על המסך איך אני יכול לדעת אם זה בעיה בלוח אם או במעבד?(אני לא אמור לראות את הביוס עולה בלי קשר למעבד?) (בעיקרון במחשב יש לוח אם חדש אבל ניתקתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אחד אחר שיש סיכוי טוב שהוא לא תקין ויכול שזה עשה בעיה במתח המסופק ללוח ) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-