עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 104952,

I just bought an EVGA geforce 7800gs CO, and i am really disappointed because of it's poor peformance on CSS and Half life 2. in css i get 30-40 fps on Dust 2 when my graphics settings are set to high , color correction is enabled, AA is set on 4X , and texture filtering is Trilnear. my resolution is 1024X768. in some other maps like aim_texture2 i get with these settings 120 fps, but everyone knows that this map does not demand powerful hardware. the really weird thing is that on F.E.A.R my computer settings is set on High, my Graphics Settings are on high + AA of 4X, Texture Filtering -Antistropic 4X. and soft shadows are on. i get 80-100 FPS my hardware- proces…

• 66 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by BEN903,

מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בבעיה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. אני צורב על גבי דיסיקים של DVD של Silverline, והכל פועל כמו שצריך. אני רוצה לבדוק את תוכן הדיסק, אם הכל באמת נצרב, ולהפתעתי הצורב מזהה את הדיסק כדיסק ריק. הדבר היטעה אותי כמה פעמים וצרבתי שוב, על דיסק חדש ושוב אותו הדבר. ניסיתי להכניס את הדיסק ל DVD-ROM שלי, ושם הוא עבד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? הצורב: NEC-2510A הדיסקים: DVD-R X8 אה ואם מדברים על זה כבר, הדיסקים X8 והמקסימום שאני יכול לצרוב עליהם הוא X4. אני יכול לפעמים לצרוב X8 אבל לא עם הדיסקים הללו. האם הצורב שלי יכול לצרוב רק על DVD+R במהירות X8? ואולי הוא יכול לקרוא רק DVD+R ובגלל זה אני לא מצליח לקרוא מה שאני כותב? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eti28,

שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by DS,

שאלתי בפורום לוח אם וזה אבל אמרו לי לפנות לפה. בכל אופן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי לזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=305667 בגלל שהמחשב שלי איטי צב. זה המפרט: לוח אם p4c800 delux מעבד 3G זיכרון כרגע 512 60 GB בכל אופן כל המחשב שלי תפוס לגמרי מבחינת הארד דיסק והוא זז לאט אז PLEASE HELP

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by deso,

חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by club_501,

מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by dodoboy,

המחשב עושה ליכל הזמן ריסטרט אפילו שאני לא על המחשב שלשום העלתי פה לאתר את הקבצים של המינידראפ שלי ומישהו ניתח לי אותם הוא אמר לי שיש 3 בעיות האחד מקאפי השני דיימון תולס והשלישי דרייבר של הUSB את הדייימון טולס מחקתי את המקאפי הורדתי גירסא חדשה ואת הדרייבר לUSB עידכנתי.................הבעיה ממשיכה מישהו יכול לנתח לי את הקבצים האחרונם שלי ואני ידע מה עדיין לא בסדר.... תודה מראש............ [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  14. סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Hawie,

בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Maiasony,

עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by Ashand,

איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  18. Started by yosi yosef,

קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata) .בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win . ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה מה עוד אני יכול לעשות

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by UgiPletzet,

אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by yuyudodo,

קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by bennnn,

הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by No-Limits,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה. איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)? יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by BIR,

שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב "לאחרונה כשהמחשב שלי פתוח, הוא לפעמים פשוט נכבה מעצמו מבלי שום קשר למה שקורה ב-Windows. זה יכול כמה דברים לדעתי, או שיש לי בעיה בספק כוח או שיש לי בעיה של תוכנה אבל מסתבר שלא כי פרמטתי את המחשב ועדיין המחשב נכבה לי מדי פעם... מה עושים במצב כזה? ומה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. " זאת הבעיה שלו.. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים