תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא ורק RESET עוזר (תוך כדי משחקים, גלישה או אפילו SPIDER SOLITAIRE?) או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. פתחתי, ניקיתי. לא עזר. אולי חיבורים? מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לא מזמן נפרדתי מהמחשב הנייח, וחברתי את הנייד Dell Inspiron 3593 למסך שלי ed273a acer זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ,הדרך הכי מתאימה לתיאור שמצאתי היא שהצג פשוט מתעדכן לאט , אחרי כל תנועה מהירה של גלילת טקסט או גרירה של חלון רואים מטושטש ולוקח רגע קצר עד שבא הפוקוס ניסיתי לצלם לכם אבל דרך המצלמה לא מצליחים להבין אולי אם אני אצלם דרך תוכנה זה יהיה יותר ברור? בינתיים כבר עדכנתי את כל הדרייברים שיניתי רזולוציות בדקתי ב hz שאני על 60 ניסיתי גם שם להפחית העברתי את התצוגה לצג החיצוני בלבד מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 14-5406 מעבד גרפי INTEL LRIS XE ויש לי בעיה עם הבהירות שיורדת בעת שאני מציג על המסך חולן כהה הבהירות יורדת אוטומטי ולא מצאתי שום הגדרה ששייכת לזה!!! לא בכרטיס מסך ולא בהגדות וינדוס יש למישהו מושג מה לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, המחשב נכבה לי באמצע, כאשר ניסתי להדליק המחשב נדלק אך לא רואים כלום,אחרי כמה ניסיונות הוא נדלק ושוב כבה באמצע ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום. אין צפצופים. e8400 4Gb ep35-ds3r מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-