תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי ותודה מראש על העזרה קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו, כשאני לוחץ על כפתור הON בהתחלה לא קורה כלום, אם אני לוחץ עוד כמה פעמים המאורר של המעבד נותן כמה סיבובים ונכבה, שאר המאווררים של המארז לא מסתובבים והנורה שמראה שיש חשמל בלוח אם דולקת.. מה יכולה להיות הבעיה? המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
להלן צילום סטטוס הדיסק בטאבלט שלי (surface pro8)/ מה המשמעות של המחיצה השנייה? למה היא משמשת והאם אני צריך להיות מודאג מהקיבולת שנותרה בו? איך מפנים שם שטח דיסק?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אתמול ביצעתי ocלכרטיס מסך על התדרים המקסמליים האפשריים והרצת 3dmark05 הסתימה בהצלחה. לאחר מכן שיחקתי שעה+ cod4 , עזבתי את המחשב לשעה וכשחזרתי ראיתי את הצג שחור והמחשב עובד, אז עשיתי ריסט.. ועכשיו הבעיה- המחשב מנסה לעלות ומוצג לי הדף של וינדוס שמדווח שהיה שינוי בחומרה או בתוכנה ויש אפשרות לעלות את וינדוס במצב נורמלי או במצב בטוח וכו'.. בטוח מכירים תהודעה הזאת... לאחר מכן כשאני לוחץ על אחת האפשרויות, אני רואה שהוינדוס נטען, ובסוף כשהו מסיים לטעון המחשב מרסטט את עצמו [br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:06:05 ההודעה הזו נכתבה מהפלאפוןוכבר לא נשארו לי תווים, אנא מכם עזרו לי לפתור את הבעייה. הזזתי תג'אמפר של הלוח ולא עזר... ואין מצב שאני מפ…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי תומך בפונקציית PAT של אינטל (נקראת HyperPath אצל Asus). הבעיה היא שאחרי הפעלת PAT אני חוטף מסך כחול בכל פעם שוינדוס עולה. חשוב לציין ש: 1. הספק אינו ג'נרי. 2. הדרייברים עדכניים ורשמיים. 3. הלוח תקין, אין שום קבלים נפוחים/נוזלים. 4. הזכרון עבר memtest בהצלחה כשPAT פועל. 5. הביוס עדכני. כמו-כן צירפתי קובץ minidump שאולי יפתור את הבעיה: http://planet.nana.co.il/qpalzm/minidump.rar תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייבר catalyst החדש, אני לא מצליח להפעיל על 8agp אני משנה את זה לשמונה ואז זה מבקש ריסטרט ואחרי שזה עושה ריסטרט זה חוזר ל-4 ;o יש לי לוח אם asus p4p800 ולהזכיר שהיה לי 8X agp אולי זה משהו דרך הביוס, עזרו לי ;]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-