עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures: Motherboard 28 °C (82 °F) Aux 40 °C (104 °F) Cooling Fans: CPU 3590 RPM Power Supply 5488 RPM Voltage Values: CPU Core 1.76 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.34 V +5 V 5.19 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 2.66 V VBAT Battery 3.06 V Debug Info 6E A3 D1 C1 C3 3B D3 63 BF 28 1C C9 (11)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by ScreameR,

יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)

4. שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by hag87,

אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Ashand,

יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by Paci,

שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by YINON110,

בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by kobibo,

כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by gshhar,

האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

19. Started by matanbardavid,

שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by bad boy,

ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by EroSenin,

היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by asaf172,

שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים