עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by giora2005,

אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by -JustMe-,

אוקיי אז דבר ראשון שלום לכולם! קניתי מחשב לפני חודשיים בערך: AMD Athlon 64*2 Dual Core processor 4400 + 2.31 Ghz 2 Gb of RAM Sparkle Nvidia GeForce 8800GTS 320mb עכשיו לבעיה... המחשב שלי נועד בעיקר לגיימינג, ויש לי בעיה חמורה. כמעט כל משחק שאני מריץ, חוץ מכמה מסויימים כמו Hitman Blood Money, Risk Your Life, Pro Evolution soccer עובד בצורה ממש ממש מוזרה. הכל רץ מהר מדי, נגיד למשל בקאונטר סטרייק אני רק לוחץ על ה w כדי לזוז וישר נתקע בקיר.. זאת אומרת שהכל זז מהר מדי ולא חלק. שוב, זה ככה כמעט בכל המשחקים, אבל לא בכולם... יש לי כרגע בעיה עם הfraps אז אני לא יכול לצלם את המסך ולהראות לכם, אבל אני חושב שהסברתי את עצמי. עכשיו לקטע הכי מוזר- כאשר אני עושה ריסטרט למחשב והוא עולה מ…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  4. העכבר והמקלדת היו מחוברים אצלי בכניסות ps2, ולאחר ריסט שהמחשב עשה לי בפתאומיות שתיהם הפסיקו לעבוד אז הוצאתי עד החיבור של העכבר וחיברתי ישירות לUSB וכרגע אני עובד איתו ועם מקלדת וירוטואלית. מה הסיבה לבעיה זאת?ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי

6. לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by roc,

שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by EroSenin,

היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by nata,

הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by satlan1,

לא סגור אם זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה.. ;D קיבלתי מסך חדש..וחיברתי אותו לחיבור VGA. המסך הקודם שלי מחובר בDVI יש לי כרטיס מסך גיפורס 6600GT. איך אני עושה שהתצוגה תהיה על 2 המסכים? אני זוכר שפעם שחיברתי את הטלוויזיה למחשב אז דרך מאפיינים-הגדרות הגעתי למסך הבא: http://www.talgalili.com/wp-content/uploads/2008/04/dualmonitor_06.gif (התמונה לא שלי) עכשיו שאני נכנס להגדרות זה מה שמופיע לי: http://www.siz.co.il/up2/t3yjhgozik2t.jpg עידכנתי לפני חודש דרייברים לכ.מסך אם זה קשור.. מה אני עושה? תודה!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Rock22,

שלום קניתי actic colling twin turbo pro ואיבדתי את המפצל של החשמל. אני לא יכול להפעיל את המאווררים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש פתרון או שהוא יכול להגיד לי מהיכן אפשר להשיג? הכרטיס מסך הוא HD4890 והיציאות של המפצל הם 07v 012v תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  18. מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. אז ככה - יש לי מחשב INTEL CELERON 700 MGHZ עם 256 MB זיכרון - המחשב נתקע כשהוא עובד קשה מידי לדוגמא אם אני מעתיק 2 GIGA למחשב אחר ברשת - אחרי 2 דקות הוא נתקע או אם ה EMULE והביטורנט עובדות ביחד הוא נתקע. החלטתי להתקין את ה WIN מחדש ועכשיו כל פעם בסיום ההתקנה של ה WIN המחשב נתקע. ניסיתי להחליף HD , ניסיתי גם להתקין את ה WIN על מחשב אחר ולשים את ה HD במחשב הבעייתי אבל כל פעם בעלית ה WIN יש מסך כחול וריסטרט אוטו'. יש לכם רעיונות איך אני יודע מה באמת הבעיה או איך אני שם WIN על המחשב הזה? דרך אגב אני מנסה להתקין WIN XP PRO / HOME SP 2 תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים