עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש. הגעתי למסקנה ש-Gigabyte GTX760 זה הכרטיס שלי. בפרטים שלו פה: http://ksp.co.il/?uin=20015 כתוב שיש לו ממשק PCI-E 3.0 ובפרטים של הלוח אם שלי GA-Z68X-UD3P-B3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#sp כתוב: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. 3 x PCI Express x1 slots (All PCI Express…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by brum,

אהלן. קיבלתי רמקולים למחשב בחיבור USB - לא ידעתי שיש דבר כזה. הכל מחובר, הרמקולים זוהו ואין לי סאונד. לפני שתתנו לי עצה רציתי גם לדעת האם לכרטיס הקול במחשב עדיין יש משמעות כי הרמקולים בכלל לא מחוברים אליו. תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מדפסת HP Photosmart C4583 וכן גם Office 2016. כשאני מורה לו לשים את השוליים (הן בראש הדף הן בתחתיתו) על 0.00 סנטימטרים ומטה, הוא אומר שהמדפסת אינה מסוגלת להדפיס עם קביעת שוליים שכזו (בדקתי, נכון: התכנה תוציא הודעת אזהרה וחלק גדול מן הטקסט ייחתך) ושהמינימום שאני יכול לקבוע הינו 0.32 סנטימטרים בראש הדף על 0.34 סנטימטרים בתחתיתו, אך, כשאני מנסה להדפיס עם שוליים שכאלה (גם עם שוליים קטנים במעט מאלה התכנה טוענת שניתן להדפיס), המדפסת חותכת את הטקסט הן בראש הדף הן בתחתיתו. המינימום שאני מצליח להדפיס בלי שהמדפסת תחתוך הינו 0.45 סנטימטרים בראש הדף על 0.36 בתחתיתו. יש דרך להדפיס עם שוליים אף קטנים מכך מבלי שהמדפסת תחתוך? תודה ואשמח גם אם תפנו אותי לפורומים מתאימי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אז ככה, המחשב הרגיל שלי בתיקון, אז ניסיתי לחבר את המודם ADSL למחשב הנייד, אבל יש הודעה שהמחשב לא מזהה כרטיס רשת... מה ניתן לעשות? תודה מראש

7. Started by yoram yoramovich,

נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…

8. בדיוק לפני חצי שעה אני באתי להדליק את המחשב, והכל טוב ויפה. הוא מגיע לווינדוס ופתאום, מסך שחור שמתלווים אליו כל מיני עיוותים, ולבסוף הגעתי למצב שאני לא רואה כלום - מסך שחור. אני כולי לחוץ באטרף ומה שגרם לזה יותר זה ריח של צי'קן שרוף.... אמרתי לעצמי אולי אני סתם מדמיין וניסיתי להדליק פעם שניה את המחשב רק שהפעם הוא אפילו לא הגיע לבדיקה הראשונית הזאת שכרגע שכחתי איך קוראים לה בגלל המצב =\ טוב, פתחתי את המחשב ואז בכלל הריח התחזק, וישר ממבט ראשוני על החומרה במחשב, ראיתי שההיטסינק של הכרטיס מסך נפל (רק צד אחד). ישר ידעתי שנשרף הכרטיס... כאילו מה עוד יכול להיות. אני בא מוציא אותי ורואה שבורג, בורג אחד לבן קטן מסכן, פשוט נפל!@ ד"א לא עשיתי שום OC או משהו בסגנון, אז אל תתחילו להמצ…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BarRahum,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס מדגם asus x542ur dm290t. הייתי מעביר קבוע כבל HDMI לטלוויזיה וצופה, בימים האחרונים המחשב לא מזהה את הכבל ואו את הטלוויזיה. הבעיה היא לא בטלוויזיה כי היא מזהה את הכבל במחשב ומזהה כניסות אחרות הבעיה גם לא בכבל, כי ניסיתי כמה כבלים וניסיתי אותם על עוד מוצרים והם עובדים. אשמח לפתרונות.

• 5 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. Started by CRYSMAN,

אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. זה מגיע לשלב בהעתקת קבצים שהוא שולח לי מסך כחול IRQ NOT LESS OR EQUAL עם ההודעה הזאת ניסיתי כמה דיסקים כולם אותו דבר.. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה?? עשיתי סריקת pc doctor והכל היה בסדר

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by assaf12,

אני מנסה לסדר מחשב לחבר המחשב התחיל לזבל את המסך באמצע התקנת XP עשיתי בוט באמצע ההתקנה ומאז התחילו צפצופים של הלוח בפוסט ואין תמונה 1 ארוך ו2 קצרים, לפי מדריך כללי ללוחות אינטל שמצאתי זה אומר שאין כרטיס מסך מחובר, אבל הכרטיס מחובר טוב אם אני מנתק את הCD והHD אז המחשב עושה פוסט והכל בסדר מה נדפק שם?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by sambusak,

שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by OrX,

היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by ofer40,

היי הביאו לי מחשב עם לוח אם חדש שהחליף לוח שנשרף כדי להתקין מחדש מערכת הפעלה אבל כשאני מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WINDOWS XP המחשב מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהלוח החדש לא תקין? אני די מנוסה בבעיות מחשב אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה הספציפית הזו כי מעולם לא היה לי צורך להחליף לוח אם בלבד. בבקשה עזרו לי לעזור לאחיין שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by PROSK8,

הסיפור של מתחיל בזה שאתמול עשיתי אתחול של דיסק קשיח בשביל להעביר אותו ממערכת קבצים של FAT32 למערכת קבצים NTFS באפשרויות אתחול עשיתי אתחול מהיר. בדיסק קשיח הזה היה לי תמונות וכמה קבצים שחשובים לי שנמחקו בעקבות התהליך הזה. ניסיתי להוריד מספר תוכנות חינמיים לשחזור קבצים אבל זה לא עזר. עכשיו רוב התמונות שחשובות לי גם מחקתי מהפלאפון בשביל לנקות קצת את הזיכרון בפלאפון. האם יש לי אפשרות לשחזר מידע מהרדדיסק?ואם כן אז איך אני עושה את זה? האם יש לי אפשרות לשחזר את התמונות מהפלאפון דרך תוכנה כול שהיא?ואיך אני עושה את זה אם במקרה אי אפשר כבר להחזיר את הקבצים מההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1 ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותר מרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובה מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני עם מחשב I7 RTX2080S 32GBR בקיצור מחשב חזק אבל לא יודע למה יש לי בעיה של FPS זה זז ממש מי 200 עד 240זה מישתנה ולא משנה כמה אני אני על 60 וזה משחק וגם עם זה הכרטיס מגיע ל 70 מעלות בלי שאני משחק אפילו אני חייב לעשות כול 5 דקות BOST לכרטיס עם לא זה צונח בלי סוף והמחשב חדש אפילו לא 2 חודש והחנות שקניתי מימנה (KSP) אמרו לי אין מה לעשות. יש הגדרה שאני צריך לסדר וכן עידקנתי תדריבר . תודה על העזרה.

21. Started by moshe20,

חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000

22. Started by vad11,

אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by NIVTAL,

קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. אהלן חברים, בשורות טובות לכולם! לצערי הלכתי קצת לאיבוד לאחר ניסיון תחקור של הנושא בעצמי (גם לאחר חיפוש נרחב בפורום על הנושא). עדיין לא סגור כ"כ על כל האפשרויות והאופציות הקיימות עבור הסוגייה שלי, אשמח למעט אור יש לי בבית 2 מסכים שהייתי רוצה לחבר (לא בו זמנית כמובן) לאחד מהמחשבים הניידים (extender) כאשר אני עובד בבית. (אפשרי שהמחשב יהיה סגור "חיצונית" ו 2 המסכים יעבדו) -במשרד יש לי תחנת עגינה, שמקל מאוד על כל הנושא - אבל עקב המחיר (800 ש"ח) + השוני בחומרת המחשבים - מעדיף למצוא פתרון אחר. ברשותי : מחשב נייד מסוג Think Pad E480 מהעבודה מחשב נייד מסוג ideapad s145 14iwl של בת זוגתי 2 מסכי מחשב מס…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shahar91,

אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.