עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oren_vegas,

יש לי צורב LG 52*24*52 ומשום מה כשאני מכניס CDR ריק של 900 מגה הוא לא מזהה לי את זה הצורב מזהה אותו כ 700 מגה ואני לא יכול לצרוב דברים שמעל 700 מגה האם חסר לי דרייבר מסויים או שהבעיה היא אחרת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by Adir.,

שלום לכולם. לפני מס' ימים קניתי 2 יחידות של הזכרון הבא: PQI DDR2-667 1gb. הלוח אם שלי הוא "Gigabyte GA-8I945GZME-RH", בעל 2 חריצים לזכרונות, תומך עד 2gb בסה"כ (1gb ליחידה) ועד תדר של 533Mhz. כשהוצאתי את 2 הזכרונות הישנים שלי (DDR2-667 512mb) וחיברתי את 2 היחידות החדשות, המחשב לא עלה. הוא נדלק, אך לא נשמע שום צפצוף ולא קרה כלום, ברגע שהוצאתי את הזכרונות והפעלתי אותו שוב הוא עלה והתחיל לצפצף ללא הפסקה (כמו שצריך), כשהחזרתי את 2 היחידות הישנות, המחשב שוב לא עלה. ניקתי את החריצים עם לחץ אוויר, ניסתי לחבר כל יחידה לחריץ אחר, איפסתי את ה CMOS וכל דבר אחר שעלה לי בראש - כלום לא עזר. אחרי שעות ארוכות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את המחשב עם אחת מיחידות הזכרון החדשות שקניתי, דחפתי או…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by gregos1990,

ניסיתי להתקין משחק של שנת 2008 במחשב ולהפתעתי בהתקנה המשחק דרש התקנה של net framework 2 ומעלה בטענה שלא קיימת גירסה מעודכנת למרות שקיים אצלי במחשב גירסה 4, האם זה הגיוני??

5. טוב אז ככה... הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ) אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME... משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ... לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?) אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה.. אין לי מושג מה הולך פה..…

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  7. היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by zxcvbnm,

יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by urinka,

היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi‏ של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA‏ הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by marmar,

תודה על היחס - אין לי אפשרות מחיקה אז אנא עשו זאת

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by rikimaru,

אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by nim901,

יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by omry3000,

שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by rolliko,

אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. היי, אין לי מושג אם זה הפורום הנכון - אז תגידו לי אם לא. עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך. אתמול הוחלף הקירור של המעבד (Athlon XP 1700+), ומאז המחשב לא עולה. מה זה אומר? הוא לא מצליח להגיע לשלב שבו בוחרים משתמש (windows XP) = לפני שהוא מגיע למסך הזה המסך הופך לשחור, ונשאר ככה. ב- safe mode המחשב כן עולה. בד"כ הייתי מאשים את מערכת ההפעלה, אבל בעצם שום דבר בתצורת המחשב לא השתנה, רק הקירור של המעבד, והמחשב לא ממש אמור להיות מודע לזה... לכן אני חושד שאולי דפקו איזה משהו כשהרכיבו את הקירור החדש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה שהמחשב עולה רק ב-safe mode ? יש מצב שזו בעיית חומרה? אולי נדפק משהו במערכת ההפעלה? (למרות שאני בספק) כמו כן, אשמח לאיזה-שהם הוראות כדי שאוכל…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  22. מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Anael,

לפני שבוע קניתי מחשב נייד (http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19278&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) על המחשב התקנתי מערכת הפעלה (Win 7 Ultimate N) בין השאר הותקנו הדרייברים דרך הדיסק שקיבלתי מהיצרן ועוד כמה תוכנות שוליות, הורדתי איזשהו משחק וכשניסיתי להפעיל אותו קיבלתי שגיאה של LESS THEN 15 RAM נכנסתי וראיתי שהFREE RAM שואף ל-0, למרות שבAvailable יש לי כמעט 3. איך זה הגיוני? שאלה נוספת (או תהייה), לא מזמן פירמטתי את המחשב הנייח שלי והתקנתי גם את אותו הווינדוס, חשוב לציין שהווינדוס הוא חוקי ולא עבר פריצה או שום דבר כזה. ולאחר זמן מן הייתה לי את אותה הבעיה, לא היה לי FREE RAM ובגלל המחיר הזעום פשוט קנית…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים