עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nim901,

יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by ehh,

היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by redersh,

ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Godmoney,

פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Spaik,

יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by tal76,

DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Dalbayob,

יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. החץ של העכבר קופץ לי לפעמים ואני לא מצליח לשלוט עליו !!! HELP??!! העכבר הוא עכבר אופטי של Genius מתחבר דרך חיבור רגיל לא USB ! --------------------------------------------------------------------------------- amd athlon 64bit 3000+ 1.81Ghz Asus A8N-SLI Deluxe--nForce 4 Sli KingSton-DDR400-1gb Dual Channel SATA-500GB G-Force EN6200GE/TD PCI-E CPU TEMP---->20c M\B TEMP 19c

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by amisu,

שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by mosheva,

שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by Daichi,

בשבוע האחרון התחילה לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב. כל המסכים רצים רגיל, ואז זה מגיע לשלב שכתוב Starting Windows. אחרי שזה נגמר פתאום יש לי מסך שחור ולא קורה כלום. הדרך היחידה להפעיל שוב את הווינדוס זה לכבות את המחשב ידנית, להיכנס ל-Safe Mode (שעובד רגיל), לעשות ריסטארט ורק אז המסך כניסה עולה כמו שצריך. אין לי מושג כבר מה הבעיה. פירמטתי שלוש פעמים, אפילו לקחתי ווינדוס מחבר אתמול ופירמטתי פעם רביעית והנה עוד פעם זה חזר לי היום בבוקר. למישהו יש מושג מה גורם לזה? (מדובר בווינדוס 7).

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by אוראל-ס,

שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by gif,

שלום. המחשב שלי זז לאט משהו פחד 1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה 2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלות ועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים