עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yo3641,

הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Nemesis,

היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  8. אהלן, לפני חודשיים בערך התחילו להופיע לי בעיות ותקיעות באודיו והFPS שלי במשחקים ירד משמעותית. מדובר לא רק על אודיו, אלא גם על סרטונים. ניסיתי לעדכן דרייברים.. עד כמה שזה ישמע אבסורדי, עד לפני אותו יום המעבד שלי השמיע רעש נוראי במאמץ אז ניסיתי לנקות את הגוף קירור שלו עם קיסם (אחרי שניסיתי לשלוף אותו ללא הצלחה) והוצאתי קצת אבק, הרעש נעלם אבל מאז הופיעו התקיעות - אם זה קשור בצורה כל שהיא... יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by J0n1,

הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  12. יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Srp,

היכן ניתן להזמין אם אפשר מהיום להיום ךוח אם תומך דור 6 של אינטל, תומך i3, תואם pc. חברות gigabyte או via. תודה מראש לעונים.

17. Started by elyaz,

שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה

18. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by J.a.C.k,

אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Wood-Elf,

אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by hag87,

אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by satlan1,

אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קניתי שני סטיקים של זכרון TWINMOS 512X2 CAS2.5 לבד, כל אחד מהם עובד מעולה... כשאני שם את שניהם יש לי שגיאות ב MEMTEST ו 3DMARK לא מסיים את הבדיקות. ניסיתי לשים גם ב DUAL וגם לא... שניהם לא עובדים. ניסיתי להעלות מתח ל 2.9, לא עובד ניסיתי להוריד ל CAS3, לא עובד ניסיתי עדכון BIOS, לא עובד אצלי יש NFORCE 2 ניסיתי גם ב 865, ציפים של SIS וגם 939... כולם אותה בעיה בדיוק. מה עושים? (חוץ מלהחליף אותם ל SAMSUNG) תודה יניב

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.