תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, במשך כשבוע וחצי בזמן שוינדוס 11 עולה ואני מתחיל לעבוד ממש על ההתחלה ולא באופן קבוע המסך שלי נכבה ונדלק מחדש. אין שום צליל או הודעת שגיאה. הכל מעודכן, עדכוני הוינדוס, עדכוני תוכנה, קשוחה וביוס; מה גם שהמחשב בן כמעט 4.5 חודשים בלבד. עשיתי בדיקה של sfc/chkdsk תקין. זה המפרט שלי: מסך MSI Creator 32 PS321URV i9-11900K לוח אם Gigabyte Z590 AORUS Ultra ATX כונן Samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe M.2 2TB SSD כרטיס זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz קירור נוזלי Corsair h150i pro rgb (טמפרטורות תקינות). כונן נוסף לגיבוי Samsung SSD 840 EVO Nvidia 2070 PSU ROG THOR 8…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הכבל הנ"ל עבד היטב, פתאום עכשיו לאחר עדכון כלשהו של וינדוס יש לי בעיה (וינדוס 7 7000) והמערכת פשוט לא מוכנה לקבל את הכבל הנ"ל, אני כל פעם מקבל הודעה שזה לא מזוהה, צירפתי תמונות. אני לא יכול להעביר מידע אל המחשב עכשיו בגלל הבעיה המעצבנת הזו, מישהו יכול להגיד לי מדוע? נתקלתם במקרה בתקלה כזו? בהתחלה לא היתה בעיה כלל. אגב, הבעיה קופצת רק כשאני מחבר את הכבל עצמו לחיבור ה USB מקדימה של המארז, אפילו לא אל הפלאפון, ברגע שנכנס ה USB ההודעה קופצת...ככה שאפילו לנסות לחבר את המכשיר לא ניתן, והוא רק טוען לי את הסוללה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-