עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. חיברתי מכשיר למחשב, במאפיינים של המכשיר הנפח מלא- אך כשאני נכנס למאפייני תיקיה שהיה בה כחמש ג'יגה - היא ריקה, לכאורה אין זה ענין של קבצים מוסתרים, אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by moishi86,

היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?

4. Started by porat,

אהלן, מחשב Lenovo Y700 מעבד i7 ssd חצי טרה ג'יפורס 960 GTX ווינדוס 10 התחיל קצת לקרטע בזמן האחרון תוך כדי שאני משחק Warzone, החלטתי לנסות לעשות לו Tune Up עם תוכנה שנקראת Toolwiz שבצעה מחיקה לכל מני קבצים כנראה. טעות גדולה. מאז כל 2 דק' מאז שאני מדליק אותו המסך פשוט קופא, לא מגיב לשום דבר. אני גם לא יכול לנסות לפתור את הבעיה דרך פתרון הבעיות של ווינדוס כי המסך קופא עוד לפני שאני אפילו מנסה. למישהו יש אולי פתרון? תודה! :)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי

6. Started by חיים 123456,

יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

7. שלום, יש לי מחשב נייח, אני מעוניין לחבר אותו בעזרת כבל רשת, יש לי יציאת אינטרנט אך לא מחובר בה נתב, האם יש אפשרות לחבר את המחשב ישירות ליציאה או שחובה להתקין נתב?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by exeaction,

היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …

10. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

11. שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?

12. Started by ינון ליפר,

שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה

13. אני מנסה לחבר שלט ps3 למחשב (הילד רוצה לשחק פורטנייט איתו). חיברתי את השלט עם כבל usb, המחשב מזהה את השלט והתקין דרייברים. לאחר מכן ניסיתי לבצע test לשלט אבל לא רואה כלום. הדלקתי את השלט שוב ו 4 נורות מהבהבות באדום וכל לחיצה על כל כפתור לא עושה כלום. ניסיתי להדליק את השלט כאשר הוא מחובר למחשב אבל לא קורה כלום. אשמח להצלה...

14. Started by gregos1990,

לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה

16. יש לי מחשב נייח ישן, האם יש אפשרות להעביר את הכונן DVD למחשב נייד באמצעות כבל SATA החיבור היחיד שיש לכונן DVD הוא החיבור של SATA. תודה רבה

17. היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by iveco,

כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?

19. היי יש לי מחשב גיימינג עם המעבד Ryzen5 3600x והמאורר שלו מאוד רועש איך אפשר להנמיך את מהירות המאורר דרך הביוס (asus).

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).

21. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

22. היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by oth123,

שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by law89,

היי אשמח להמלצה לתוכנת גיבוי למערכת הפעלה + תוכנות שהתקנתי. כרגע משתמש בפרגון. יש בה שני חסרונות גדולים: 1. אם אתה מעביר את הקובץ היא לא קוראת אותו. לדוגמה העברתי מ-SSD למחשב כי רציתי לאתחל את ה-SSD. החזרתי את הקובץ ל-SSD והתוכנה לא מזהה אותו. אני צריך לטעון אותו ידנית והיה לי כבר מקרה שהתוכנה לא הצליחה לקרוא אותו והלך הוינדאוס. 2. אם יש לך סדרה של גיבויים ואתה מעלה גיבוי ישן יותר התוכנה לא מזהה את הגיבויים החדשים יותר, ואני שוב צריך להסתמך על זה שהיא תצליח לטעון ידנית את הקובץ

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.