עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר התייעצתי איתכם (בפורומים השונים באתר), במספר נושאים. בכל פעם יצאתי מרוצה ועל כך אני מודה לכם. בכל מקרה ברשותי מחשב (לא המחשב שממנו אני כותב), שסובל ככל הנראה מבעייה של התחממות. המחשב הוא יחסית חדש (בערך שנה), אין לי עליו פרטים רבים בנוגע למפרט אבל הנה תיאור קצר של הבעיה בצירוף קבצים שיוכלו לתת תמונה יותר טובה. המחשב כלל הנראה מלא בסוסים טרוייאנים\מזיקים שונים ומשונים. כאשר אני מבצע בדיקת וירוסים הוא מזהה מספר גורמים ומסיר אותם (אין חזרה שלהם לאחר מכן). מה שקורה שלאחר שימוש קצר במחשב (משתנה מפעם לפעם אבל לא עובר את החצי שעה), הוא פשוט נכבה בדומה להפסקת חשמל. כאשר מנסים להדליק אותו הוא לא מצליח להידלק במשך מספר דקות, זה מוביל אותי לנקודה שיש רכיב שמתחמם וג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום אולי משהו מכיר את התקלה מחשב P-4 מעבד 3.2 סלרון לוח MSI צ'פסט VIA תושבת 775 זכרון 500 MB משמש לצרכי משרד רישום קבלות בקיצור היה עובד שעות ללא בעייה פתאום לא נידלק בבוקר לאחר מכן עובד ואחרי דקה עד 5 דקות נכבה לבד ואז שוב הדלקה וחוזר לאחר מכן כבר לא נידלק אז הוצאתי את כבל החשמל והכנסתי אז שוב נידלק ושוב לאחר מכן ניכבה,אז עד שיפתחו החנויות מחשבים בינתיים ניקתי טוב בלחץ אויר ואז עבד כמה שעות בסדר חשבתי הספק אז החלפתי בחדש ועבד שוב כמה שעות וניכבה אבל הפעם גם לא רוצה להידלק וראיתי את הלד בחזית מהבהב בצורה איטית וזה הפליא אותי פתחתי את המכסה ושום מאוורר לא עבד שהלד היבהב ורק לאחר שהוצאתי את כבל החשמל והחזרתי שוב נידלק האם מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by UgiPletzet,

אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by iveco,

יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?

6. יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by demultiplexer,

המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Zadu,

כל כמה ימים בזמן רנדומלי המחשב פתאום נכבה. זה הפרטים על המחשב שלי: http://i.imgur.com/njVO8rI.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by ablabl,

שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by eyalkrembo,

שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roma,

היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by hakoki,

המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dardar4,

היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by GOLD_BOMB,

שלום לחברי הפורום, המחשב שלי נכבה מדי פעם כאשר אני נמצא במשחק לערך של 10 דקות. אין משמעות למשחק כבד יותר או פחות (משחקי רשת אם זה עוזר) המחשב עבר ניקוי + משחה. בדקתי טמפרטורה וOCCT והכול תקין. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה אך ורק כאשר אני מפעיל את המשחק ואחרי הריסטרט זה מעלה את הווינדוס ומתחיל שוב להיכבות. רק אחרי מנוחה של כמה דקות ניתן להפעיל את המחשב ללא ריסטרט מצידו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by GOLD_BOMB,

שלום, כבר הרבה מאוד זמן יש לי תקלה כאשר אני גולש באינטרנט ופותח כמה כרטיסיות ועובד איתם במקביל אחרי כמה דקות או כמה שעות או תקופה מסויימת של זמן המחשב מאתחל את עצמו, מעלה את הווינדוס ושוב מאתחל את עצמו. אחרי זה עובד כרגיל עד לקריסה מהבאה. גם במשחקים זה קורה אחרי זמן מסויים. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, לא מצאו כלום. ניקיתי את המחשב, שמתי משחה בדקתי טמפרטורה הכול נראה תקין. לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שוב לבדיקת מעבדה, הפעם מסרו לי כי הכונן קשיח לא תקין, החלפתי לחדש... נחשו מה אותה? התקלה עדיין קייימת... שלחתי שוב לבדיקת מעבדה, לא מצאו כלום למרות שאמרתי להם שאני מגיע הבייתה שוב התקלה תחזור. שוב פעם התקלה חזרה... מה עושים? זה המפרט שלי 12CM S12II 500W Seasonic P55 GD55 7…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by lexter,

היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by kokoman,

יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Tzach_n,

אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקנתי מחדש ווינדווס אחרי שהחלפתי הרדיסקים כי האחד שעליו הייתה המערכת חרק (ואישהוא כבר לא), כרגע יש לי WD150GB RAPTOR כראשי עם מערכת הפעלה, והמשניים הם SAMSUNG1TB (חדש) וSEAGATE500GB (שעליו הייתה מערכת ההפעלה). בקיצור, המחשב נכבה עצמאית פעם בשעה-שעתיים ובכל פעם שאני מעלה פיקאסה (קורה אחרי 5 דקות, שעולה עם השגיאות הבאות : CBlockFile::OpenBlock err=5, cachindex_0 ןאח"כ CBlockFile::OpenBlock err=5, thumbs2_0.db) אחרי ההתקנה צצו כל מיני בעיות מוזרות, המארז התחיל להרעיש (רעשי מאמץ) אחרי שקודם היה שקט למדי והמחשב נכבה כפעמיים, מה שעשיתי היה לשים מחדש משחה תרמית, לראשונה אחרי שנתיים (ע"פ הוראות שראיתי באינטרנט). קישור להודעה התהליך התתקנה: http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא פתאום נכבה, חשוב לי לציין שזה לא קורה תמיד ורק בהתחלה. כלומר, כאשר אני כבר בשולחן העבודה אין תקיעות או איתחולים וכו' רק כאשר שאני מפעיל אותו. האם מדובר בהתחממות? (אני מצרף תמונת מסך של הטפרטורות) מדובר במחשב בן פחות משנה, נרכש בKSP Intel Core i7 5930K 3.5Ghz Corsair H100i GTX GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M 32GB DDR4 3000Mhz Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD מערכת הפעלה Windows 10 pro, Anniversary Update תודה

דיונים חדשים בפורומים