עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by vtt,

לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by ronen_sig,

יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by lspmaster,

יש לי ASUS P5S800-VM 512 MB זיכרון פנימי מחשב פחות מ-שנה 38 מעלות לפי SPEEDFAN התקנתי דרייברים מעודכנים של כרטיס קול ONBOARD אבל כל פעם שאני מעלה תוכנה עם קצת משקל - MSNMSG , אפילו דף אינטרנט) גם שאני מעלה פוטושופ (טוב זה "קצת" יותר כבד מהשאר...) אני מקבל עיוותים בשמיעה של השירים... הייתכן שיש בעיה בכרטיס קול עצמו?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by UNDERDOG,

לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  10. ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by yoniY100,

תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by אונליין מחשבים,

מארז פוקסקון 2 דגמים : TSAA861 TLA 570A תודה .

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  14. נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

אם אני מחליף מעבד חובה גם להחליף זיכרון???

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by sinister18,

כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by alon83438,

שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by PHONIX,

שמתי צורב במקום כונן דיסקים ישן שהיה במחשב עכשיו איך שחיברתי אותו אני מדליק תמחשב נכנס למחשב שלי ושתי הכונני דיסקים לא מזוהים לי למרות שכאשר אני לוחץ עליהם הם נפתחים ונסגרים אבל המחשב לא קורא את הדיסקים ובמחשב שלי לא מופיעים הכוננים עזרה בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by fp581,

הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by the godfather,

שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  24. אז ככה המחשב החדש שלי (בן שלושה חודשים ) עובד לאט ומרגיש נורא עייף המערכת הפעלה היא ווינדווס XP PRO SP2 שהתקנתי לפני שבוע. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הנורטון אבל גם בלעדיו ובלי שום פיירוול ואנטי וירוס הוא עדיין מרגיש לי איטי ביחס למחשבים אחרים למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפתרון או איך באמת אני יכול להשוות בינו לבין מחשבים אחרים? לדוגמא בלפטופ שלי העבודה יותר מהירה והוא הרבה יותר נחות חומרתית מהנייח. מה עושים? המפרט בצד ימין

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים