עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by I T Z I King,

יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by MR KENNEDY,

JSP-TECH N-100C CASE (Silver) with EZ-Cool 400W PS

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. Started by Denton,

שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Brono,

איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by pazer005,

אני רוצה להריץ את memtest אבל אני רואה שזה לא מסיים או משהו כזה גם לאחר 13 שעות. רציתי לשאול באמת כמה זמן התוכנה הזאת אמורה לרוץ? יש לי כרטיס זיכרון 512 מהירות 333 של סמסונג ומעבד amd 2500 ולוח abit an7

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

7. Started by Satlan,

אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by orese,

בס"ד שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לא מזמן נפרדתי מהמחשב הנייח, וחברתי את הנייד Dell Inspiron 3593 למסך שלי ed273a acer זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ,הדרך הכי מתאימה לתיאור שמצאתי היא שהצג פשוט מתעדכן לאט , אחרי כל תנועה מהירה של גלילת טקסט או גרירה של חלון רואים מטושטש ולוקח רגע קצר עד שבא הפוקוס ניסיתי לצלם לכם אבל דרך המצלמה לא מצליחים להבין אולי אם אני אצלם דרך תוכנה זה יהיה יותר ברור? בינתיים כבר עדכנתי את כל הדרייברים שיניתי רזולוציות בדקתי ב hz שאני על 60 ניסיתי גם שם להפחית העברתי את התצוגה לצג החיצוני בלבד מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by law89,

מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?

10. Started by alon83438,

שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by kletsman,

שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by koby88,

שלום, כשאני מדליק את המחשב המערכת עולה בצורה רגילה בלי בעיות אבל המסך מתנהב מוזר. מרגע הפעלת המחשב המסך מתחיל להבהב והבזקים בתדירות גבוהה ומהירה ברמה כזאת שאי אפשר להסתכל אפילו על המסך, לאחר שעולה מערכת ההפסקה ההבזקים מאיטים ומפסיקים. אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש וזה לא קורה שוב, רק במקרה שהמחשב מכובה לזמן ממשוך - חצי שעה בערך אז זה מופיע. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות מרגע שההבזקים מפסיקים. יש לי כרטיס מסך NV GF 9800 GT בדקתי את החיבורים של המסך והכל בסדר שם... מה יכולה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

17. Started by WP8,

חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by tulicooli,

יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  19. יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures: Motherboard 28 °C (82 °F) Aux 40 °C (104 °F) Cooling Fans: CPU 3590 RPM Power Supply 5488 RPM Voltage Values: CPU Core 1.76 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.34 V +5 V 5.19 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 2.66 V VBAT Battery 3.06 V Debug Info 6E A3 D1 C1 C3 3B D3 63 BF 28 1C C9 (11)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Russel,

במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Sp0ck,

שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.