עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by devek,

היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק זה עוצר לי את המחשב והליזר של העכבר מתחבה וזהו...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף... :s05:

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by elad_rabi,

השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by zeevlevi,

לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by din377,

שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים

13. הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by ido135,

מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by rlord,

שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by Turkey,

שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by eL!RaN,

יש בעיה חמורה לחבר שלי בשם יוני ... הוא אמר לי לפתוח דיון פה הוא רשום את המילים האלה ... יש לי שני כרטיסי מסך XFX HD5970 BLACK EDITION 2GB הם נמצאים במערך של קרוס פייר , ישנה בעייה כאשר מחברים את שניהם ביחד ..אז המשחקים מקבלים תקיעות וכמשתמשים איתם כול אחד לחוד ...אז זה עובד פיקס. יש לי ספק HX1000W ודרייבר אחרון מותקן של AMD מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד ויתפקד כמו שצריך !! תודה לעוזרים.. זה חבר מבוגר עם מחשב גיימינג גם חלומי מאוד יקר כמו שלי פחות או יותר אני יודה מאוד למי שיודע להתעסק עם מערכות קרוספייר ויודע לחבר את שני הכרטיסי מסך ביחד כמו שצריך אגב הוא לא ציין שהכרטיסים היו צמודים ביחד ואז אמרו לנו שצריך מרחב של 2 אצבעות אולי זה הגורם לבעיה ?? מה עושים בקטע הזה …

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by ilan2525,

מה שיטת הסימון של לוחות האם של גיגבייט ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.