תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).
-
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני אגש ישר לעניין, כשאני מזיז את העכבר יוצא לי מהרמקולים צליל מעצבן, מן זמזום, הזמזום פועל בתווך ווליומים ואם אני מגביר את הווליום לרמה מסויימת אז הזמזום מפסיק וכשאין ווליום אז כמובן גם, ממה שאני יודע זה לא קשור לעכבר או לרמקולים בגלל שזה קרה לי גם עם רמקולים ועכבר אחרים, נכנסתי לכמה פורומים ועוד כמה אנשים נתקלו בבעיה זו, וזה לא קשור לשום השראה אלקטרו מגנטית (מישהו כתב בפורם הזה) ממה שענו להם הבנתי שזה קשור למחשב שמנסה לחסוך באנרגיה ובזכרון אז חלק מהתופעות לוואי שלו זה הזמזום המעצבן הזה. אם מישהו מכיר את הבעיה, אז בבקשה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדש כפול ליבה עם 512 רם (אם זה חשוב אני אביא את הפרטים המדויקים) בכל אופן גם לאחר פירמוט המחשב מתנהג באיטיות וממש לא כמו שציפיתי למחשב כפול ליבה, כל פתיחת תוכנה די מורכבת כגון אופיס לוקחת נצח, כנ"ל בהעתקת קבצים. מה אפשר לעשות? האם ישנה בעית חומרה המשפיעה על האיטיות? אולי צריך לבדוק את הזיכרונות? (אין שום וירוסים או ספייורים) תודה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
משום מה- לא עשיתי, כמדומני, שום דבר חריג- התחילה לקפוץ אצלי הודעה שWINDOWS נתקל בבעיית APPLICATION (DEVICE FALIURE) והתצוגה נדפקת-אמנם נשארת על 600X800 אבל בCOLOR QUALITY המקס' הוא :LOWEST 4 וכמובן שבעקבות זה אני גם לא יכול להעלות כל דבר שמצריך גרפיקה מתקדמת. התקנתי כבר את כרטיס המסך (SIS 315 יימח שמו!) פעמיים, ואתחלתי את המחשב 3 פעמים וכל פעם הוא בסדר לכחצי שעה עד שפתאום קופצת לי עוד פעם האזהרה והתצוגה נדפקת. מה זה ולמה ואיך נפטרים מזה???
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
העפתי היום את הספק הג'נרי שלי קיבינימט ושמתי במקום טלמרקטייק 360. בהתחלה הכל טוב ויפה, המחשב עובד וכו שיחקתי קצת באנדרגרוונד ואז יצאתי לווינדוס ואחרי דקה המחשב עושה לעצמו ריסטרט ולא נראה לי שההארדיסק נכבה כי הייתי שומע את זה. אחרי שהוא עושה לעצמו ריסטרט מופיע כזה דף שיורד מ-29 שניות ואז אני לוחץ "start windows normaly" אחרי שאני לוחץ זה טוען את הווינדוס ואז פשוט המחשב קופא!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הרכבתי לי מחשב חדש שמפרטו הוא: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL מריצה XP SP2 הטמפרטורות טובות, אבל ההעברות של קבצים בתוך הדיסק הקשיח היא איטית נורא. כאשר אני מפעיל סרטים DIVX / XVID או קבצי MP3 הם מקרטעים המון. עדכנתי את הBIOS לגרסה האחרונה, מתוך מערכת ההפעלה. יש למישהו פתרון / המלצה כיצד לשפר? ככלל, יש תחושה שיש בעיית עיתויים בין החלקים, כאשר הנורא מכל הדיסק הקשיח.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סתכלו יש לי חלק במארז שאני לא יודע מה זה בחיייאת אנשים אולי מישהו יודע? הנה תמונה http://Www.Rar.Co.iL/files/iL-1129736359.jpg תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי בעיה הכניסה הקידמית של הכרטיס קול לא עובד ויש שם גם חיבור usb והוא כן עובד הוא מחובר טוב ללוח אם. מאחורה הכניסה עובדת מישהו יודע אולי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-