תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8rda+ עם ביוס מעודכן לגרסה האחרונה הרשמית של החברה. עד היום עבדתי סבבה עם שני מודולים 256*2 של PC2700 ... אני מנסה להרכיב עליו זכרון 1GB PC3200 מודול יחיד בלבד. והמחשב מסרב לעשות BOOT (צפצוף יחיד ארוך , ועל הלוח את הקוד C1 שזה לפי הספר אומר בעייה עם הזכרון. ) אם אני משאיר את שני הזכרונות הישנים (2*256 PC2700) ומרכיב את הזכרון החדש על הסלוט השלישי, המחשב עולה, אבל לא מזהה את הזכרון החדש. האם זה אומר שהלוח הזה מותאם לעבוד בתצורת DUAL בלבד? איך אפשר, אם בכלל, לבטל את ה DUAL CHANNEL בלוח? או שלפי דעתכם אני צריך לשחק בהגדרות הביוס כדי להצליח להעלות אותו (ז"א OC )? אם זה יעזור לי, אני אצלץ להזמין עוד מודול של 1GB PC3200 , אבל בנתיים לא רוצה סתם להסתבך בעוד…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז זה +- הבעייה למי שמבין בכלל מה רשום פה (אני לא כל כך מבין חחח) "C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe" -g no -t 3 -o http://great-0portunity.com:8344/ -u qtnxoso -p bunytgxjruxd לפי מה שהצלחתי להבין יש לי משהו בשם חטיפת דפדפן ואין לי מושג איך להעלים את זה אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-