עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi‏ של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA‏ הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by tzahi04,

אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. עריכה: עכשיו הכל עובד :-) שתהיה אחלה שבת

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by BigT,

יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Sygnus,

שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by nivbrn,

אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Anael,

לפני שבוע קניתי מחשב נייד (http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19278&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) על המחשב התקנתי מערכת הפעלה (Win 7 Ultimate N) בין השאר הותקנו הדרייברים דרך הדיסק שקיבלתי מהיצרן ועוד כמה תוכנות שוליות, הורדתי איזשהו משחק וכשניסיתי להפעיל אותו קיבלתי שגיאה של LESS THEN 15 RAM נכנסתי וראיתי שהFREE RAM שואף ל-0, למרות שבAvailable יש לי כמעט 3. איך זה הגיוני? שאלה נוספת (או תהייה), לא מזמן פירמטתי את המחשב הנייח שלי והתקנתי גם את אותו הווינדוס, חשוב לציין שהווינדוס הוא חוקי ולא עבר פריצה או שום דבר כזה. ולאחר זמן מן הייתה לי את אותה הבעיה, לא היה לי FREE RAM ובגלל המחיר הזעום פשוט קנית…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by eli_kats,

יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by w7_znay,

חבר שלי בא אלי לעזור לי בכמה דברים פתחנו תמחשב וראינו כמה דברים ואז הוא הוציא סטיק אחד של 256 MBRAM ולי יש 512 בכלליות , אחרי זה אני והוא לא הצלחנו להכניס את ה-256 . ובדקנו כמה פעמיים והמחשב לא קרא אחרי זה הוא הצליח ואז כשניסינו להדליק את המחשב היה כתוב שייאה והוינדוס לא עלה . ואחרי שאוצנו את ה-256 המחשב פעל אז השאלה שלי היא עם זה אומר שהMBRAM ה-256 שרוף . תודה לכול מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. שלום, כ-5 דקות לאחר שאני מפעיל את המחשב התמונה במסך תקועה. כאשר אני מפעיל אותו מחדש המחשב מצפצף ולא עולה (לא רואים כלום במסך). החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה לא נפתרה, אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי. תודה!!!!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by CASIOMAN,

אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים