עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guy113,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by alexei,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נתקע יותר ועושה יותר ביות אז בדקתי את הטמפרטורות בפנים (עם אוורסט) וגילית שההארד דיסק מתחמם ליותר מ-100 מעלות מה אפשר לעשות כדי לקרר?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם) צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avi2014,

לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by taltsahi,

יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by -LosNir-,

שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by ag43,

של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by eegg,

המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by ron1979,

זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by Baruchg,

ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by draak31,

יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  15. שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. סוף סוף קניתי את המחשב החדש שלי ;D מפרט: Asus P5ND2-SLI Intel Pentium D 805 Thermaltake Big Typhoon Galaxy Geforce 7600GS 256MB 128BIT DDR2 Twinmos DDR2 667MHZ 512MB VALUE DC * 2 Western Digital 1600JS 160GB S-ATA2 Western Digital 400LB 40GB IDE (מהמחשב הקודם) HEC 475W TRUE WATTS המממ זהו יש לי כמה שאלות: 1) המחשב עושה לי לפעמים ריסטרטים במחשחקים, עד עכשיו קרה לי פעמיים ופתאום הפסיק. 2) יש לי בעיה ביצירטת מערך RAID 0 עם ההארדיסקים שיש לי, נאם יתכן ליצור מערך RAID עם SATA2 ו IDE? :s05: 3) אין לי פשוט מושג אין לעשתו OC לכל המערכת (זיכרונות + לוח + מעבד) אשמח להסברים תודה

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by hosham,

מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by dannygnh,

כאשר אני מתקין כרטיס של geforce 4 mx 440 המסך נהיה שחור ולא ניתן לראות כלום. אבל ב safe mode המסך תקין רואים טוב ואפילו הוא מזוהה במנהל התקנים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא את השם של הכרטיס קול חוץ מלבדוק במפרט של המחשב כדי שאני יוכל להוריד לו דרייבר ? ניסיתי עם aida32 ולא ממש הצלחתי ויכול להיות שזו לא התוכנה המתאימה אז אם למישהו יש הצעות הן יתקבלו בברכה !

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by mbs,

היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by yoniY100,

מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by Xstyle,

טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by VL,

תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכלום ! התקנתי לפני זמן קצר את הווינדוס החדש ויסטה(גירסת בטה) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייבירים של הכרטייס מסך(7800GT) הוא אומר לי שהווינדוס הוא 32BIT והדרייבירים הם 64BIT נכנסתי לאתר של NAVIDA וחיפשתי שם גם שם אין ... אז אני לא יכול להתקין דריברים? כי הוא עושה לי במשחקים שגיאה של OPENgl אני חייב את זה .. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים