עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ehh,

היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by dj_sunshine,

שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by yoni999,

יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, זכרון 2G , לוח של ABIT כשאני עובד עם אימיול יותר מ24 שעות רצוף, המחשב פשוט נחנק, זה מגיע למצב שאי אפשר להריץ שום דבר בנוסף לאימיול, אפילו לא לשמוע מוסיקה.. המחשב פשוט "קופא", העכבר זז לאט וכו'.. איך זה יכול להיות שהמעבד לא מסוגל לסחוב את האימיול? משהו לא בסדר , השאלה מה, כי אני משתגע.. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

11. Started by tovtov,

שלום, אני ממשיך לבנות את המחשב - שאלה נוספת: יש לי בלוח האם 3 חיבור חשמל (POWER): 1. 24 פינים - ATX 2. ריבוע 4 פינים - ATX 3. 4 פינים AUX - AUX PEX PWR CONNECTOR צריך לחבר את שלושתם?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by blue_wolf,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by Friedman,

שלום לחברי הפורום. לפני כשבועיים לערך קבלתי Blue screen בפעם הראשונה, ניקיתי Reg בתקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה. היו לי כמה ימים של שקט אך לפני שלושה -ארבעה ימים הבעיה הופיעה שוב. עוד יום יומיים של שקט ואז עוד הפעם והקצב רק הלך והתגבר. אתמול כבר קבלתי את "מסך המוות" הזה כל 5 דקות. איך אני יוצא מזה? איך אני יכול לדעת האם זו בעיית חומרה או תוכנה (לא הוספתי שום חומרה חדשה מלבד חיבור נתב בקסל רשת)? משווע לעזרה. תודה מראש אייל

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by nirhend,

קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. טוב קרה לי שלשום משהו מוזר, הייתי עם חבר בבית פתאום הרחתי ריח שרוף חיפשתי מאיפה זה בא והכל בסוף התברר שזה מהמחשב, מהכרטיס מסך נראה לי לא יודע, בקיצור אחרי כמה שניות של חיפוש מאיפה מגיע הריח, נהיה מסך כחול כזה במסך, שרשום כל מיני דברים כמו אם זה פעם ראשונה קורה לך תעשה ריסטרס וזה כל השטויות האלה. בקיצור זהו מאז המחשב לא נדלק, זה מראה לי את הטעינה של הווינדוס, ואז כל פעם יש לי את המסך הכחול הזה ואין לא עובד, הייתי בטוח שהכרטיס מסך נשרף והמנגנון לא נותן להפעיל את הווינדוס כדיי שלא ישרף, אבל עכשיו לפני 10 דקות הוצאתי זיכרון אחד מהלוח אם, (יש לי 2 זכרונות כל אחד ג'יגה) והמחשב עובד ! עם זכרון אחד הוא עובד, ועם 2 הוא לא עובד זה מראה מסך כחול. בקיצור ניסיתי להחליף את המקומות שלהם…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by nizzan7,

שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7

21. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by נעם שפיר,

שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.

23. Started by ORANUM,

לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by x-cutioner,

שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים