עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by rolliko,

אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by bd,

לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram

4. היי, אין לי מושג אם זה הפורום הנכון - אז תגידו לי אם לא. עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך. אתמול הוחלף הקירור של המעבד (Athlon XP 1700+), ומאז המחשב לא עולה. מה זה אומר? הוא לא מצליח להגיע לשלב שבו בוחרים משתמש (windows XP) = לפני שהוא מגיע למסך הזה המסך הופך לשחור, ונשאר ככה. ב- safe mode המחשב כן עולה. בד"כ הייתי מאשים את מערכת ההפעלה, אבל בעצם שום דבר בתצורת המחשב לא השתנה, רק הקירור של המעבד, והמחשב לא ממש אמור להיות מודע לזה... לכן אני חושד שאולי דפקו איזה משהו כשהרכיבו את הקירור החדש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה שהמחשב עולה רק ב-safe mode ? יש מצב שזו בעיית חומרה? אולי נדפק משהו במערכת ההפעלה? (למרות שאני בספק) כמו כן, אשמח לאיזה-שהם הוראות כדי שאוכל…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by zakko,

שלום, קורה לי משהו מוזר, כשאני פותח את גוגל, אני מקבל דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=fl6gq9r8h8lmeejwht92.png מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? ואיך מסדרים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by BommBoomOn,

אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…

7. Started by urinka,

היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח ‏MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by Runny,

ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by cheapwine,

יש לי אן אף 7 של אביט. אני לא מצליח לגרום למיקרופון לעבוד,אני מנסה הכל ולא מצליח לגרות לו לעבוד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by eli_kats,

יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by redersh,

ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

13. היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by Assaf L,

שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by super-MC,

הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by prigat_a,

מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by יוליוס,

למרות שיש בדיסק 1 tera , והוא לא מלא ,קופצת לי הודעה במחשב הנייד שהכונן מלא. מה לעשות ?

23. 2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.