תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הרצתי תבנצ' של הAquamark 03 קיבלתי תוצאה של 33k עכשיו זה היה ניראה לי מוזר וקראתי לחבר שיבדוק מה הולך המערת שלי AMD 2500xp 6600gt agp 128m 512 400mhz ddr gigbyte nforce 2 k7 triton עכשיו הואצ בא בדק באיזו תוכנה cpuz וראה שהמעבד רץ על 1100 מגהרץ הוא אמר שזה לא הגיוני ולא הצליח לפתור תבעיה =[ מישו יכול לעזור דחוףף... תודה =]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, בדיוק קניתי מחשב חדש ופעם ראשונה שהפעלתי ההפעלה של הוינדוס עברה חלק והוא נכנס לוינדוס בזמן שהוא פעל שיחקתי מאחורה עם הכבלים ובטעות הכבל של הכוח התנתק והמחשב נכבה ישר, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס מתחיל להיטען ואז מופיע מסך כחול שבודק את הדיסק ורשום משהו בסגנון one of your disks needs to be checked for consistensy וזה מתחיל לבדוק אותו למשך איזה דקה, עד עכשיו זה לא מצא שום טעויות איתו וזה ממש מתסכל שעם מחשב חדש אני צריך כל הזמן לחכות יש איזה דרך לבטל את הבדיקה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיבור החשמל הרגיל שיוצא מספק הכוח (לבן מלבני וקצת מגושם עם 4 "חורים") ומשמש לחומרת IDE הוא לא החיבור שמשמש חומרה שעובדת על SATA2. יש חיבור אחר. האם אפשר לקנות מתאם מחיבור חשמל של IDE לחיבור חשמל של SATA2?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מה יכול להיות לאחר שאני לוחץ על הפעלת המחשב המחשב נדלק. אך מופיע לי במסך תמונה של לוח האם והמערכת לא עולה . בדקתי את האר דיסק החלפתי אותו והוא תקין. ומה עוד יכול להיות הסיבה לכך . יש לציין שלא מופיע שום התראה או כיתוב אך ורק מופיע שםפ לוח צהאם תודה [br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 07:31:39 תיקון - לא מצליח אפילו להכנס לביוס מה ניתן לבדוק . יש זיהוי כרטיס מסך ולוח אם וזהו נתקע אין תגובה ל DEL ו F 2
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, יש לי תמעבד Amd Athlon XP 1900+ (1600 mhz), קניתי לוח אם של Asus דגם A7N8X-X בלוח אם הקודם שלי, יכולתי לשנות את מהירות המעבד מ1200 ל1600 כמו שרציתי,כשקניתי את הלוח אם החדש,אין לי אפשרות לשנות ב BIOS את המהירות ל1600, ולכן אני תקוע עם 1200mhz מה שעוד הלוח אם מזהה את המעבד שלי כ Amd Athlon)tm.... דבר זה לא קרה בלוח אם הקודם שלי, אני חושב שהבעיה כנראה היא שהBIOS שלי לא מעודכן, הייתי רוצה לקבל את הגרסא המעודכנת ביותר לBIOS של הלוח אם שלי, כולל הסבר איך לעדכן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי כל כמה זמן איתחולים של המחשב. היום הוא הציג לי הודעה שאולי משהו נתקל בה ויוכל לעזור (למרות שהיא כללית): Hardware Malfunction. Call your hardware vendor for support. The system has halted למרות שהיום זה פעם ראשונה שהמסך הכחול הזה הופיע, האיתחולים נמשכים כבר זמן מה. המפרט שלי הוא: P4 3.0 800 מקורר ע"י CNPS 700A-ALCU P4C800 Deluxe Micron 400x2 3D prophet 9800 Pro Audigy2 Enermax EG651P-VE תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-