עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bagetrek,

שלום ... אתמול הבאתי מחשב מחבר לסדר אותו , עכשיו הבעיה היא ש..אני מפעיל ת'מחשב המחשב מזהה לי את הכוננים ( שתי סידי שיש במחשב את הארדיסק אני לא רואה שמופיע ) ואח"כ הוא רושם למטה CDROM - FAIL משו כזה בקי'צ המחשב מעלה טוען את הווינדוס ( ווינדוס XP ) ואחרי שהוא סיים לטעון המחשב עושה לעצמו ריסט ..בדקתי אם זה ג'מפרים שמקצרים אבל זה לא זה ..כיונתי בביוס מאסטר סלייב וכו' גם כן לא עזר ...מה אתם אומרים שווה לי לפרמט ? :s05: אבל רק שלא תחזור הבעיה שוב :-\... יש פתרונות \ עצות ? תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by CroCoDile,

שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  9. אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by tal76,

DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. טוב קרה לי שלשום משהו מוזר, הייתי עם חבר בבית פתאום הרחתי ריח שרוף חיפשתי מאיפה זה בא והכל בסוף התברר שזה מהמחשב, מהכרטיס מסך נראה לי לא יודע, בקיצור אחרי כמה שניות של חיפוש מאיפה מגיע הריח, נהיה מסך כחול כזה במסך, שרשום כל מיני דברים כמו אם זה פעם ראשונה קורה לך תעשה ריסטרס וזה כל השטויות האלה. בקיצור זהו מאז המחשב לא נדלק, זה מראה לי את הטעינה של הווינדוס, ואז כל פעם יש לי את המסך הכחול הזה ואין לא עובד, הייתי בטוח שהכרטיס מסך נשרף והמנגנון לא נותן להפעיל את הווינדוס כדיי שלא ישרף, אבל עכשיו לפני 10 דקות הוצאתי זיכרון אחד מהלוח אם, (יש לי 2 זכרונות כל אחד ג'יגה) והמחשב עובד ! עם זכרון אחד הוא עובד, ועם 2 הוא לא עובד זה מראה מסך כחול. בקיצור ניסיתי להחליף את המקומות שלהם…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by cznmuh,

מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by boogala,

הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by יוניבןשלום,

שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by שי רענה,

מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by נעם שפיר,

שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.

24. Started by אוראל-ס,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  25. Started by x-cutioner,

שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.

• 10 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים