תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, באפריל 2011 רכשתי מחשב חדש עם מעבד: intel core i5 2300 2.8 ghz 6mb l3 cache a1155 מיזה מספר שבועות, בעת הדלקת המחשב, מופיעה לי הודעת שגיאה "CPU FAN ERROR". המאוורר המקרר את המעבד הוא מסוג: scythe katana 3 cpu cooler scktn-3000. תמיד נכנסתי לBIOS, התעלמתי מהודעת השגיאה והמשכתי הלאה. היום החלטתי לבדוק יותר לעומק על מה מדובר ושמתי לב שמהירות המאוורר מאוד איטית והיא זו שגורמת להודעה. פירקתי את גוף הקירור (והמאוורר שעליו) מעל המעבד ונחרדתי לגלות במשטח שמעל המעבד, חומר אפור דביק. שאלותיי: 1) האם החומר הזה הוא החלק העליון של המעבד - שהתחמם ? 2) האם המעבד נהרס בשל כך? 3) מה המלצתכם לתיקון? (האם לקחת למעבדה שתגיד לי שאין אחריות למאוורר? לרכוש מאוורר חדש ולהתקין לבד?) תוד…
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי XP ולא רציתי שכל פעם שהמחשב עולה אני אצתרך לבחור משתמש אז לא כתבתי כלום בשם משתמש וכההתקנה הסתיימה המחשב עלה וביקש סיסמא בשביל שם משתמש בשם : admanistor משהו כזה . מי שמכיר את הבעיה ומוכן להגיד לי איך לפתור אותה אני אשמח מאוד בתודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב אז ככה... הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ) אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME... משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ... לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?) אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה.. אין לי מושג מה הולך פה..…
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח גדול יותר ורציתי להעביר את כול הוינדוס קומפלט להארד דיסק החדש אם אני יעשה את זה עם Norton Ghost לא יהיו לי בעיות בגלל השיוני חומרה של ההארד דיסק או שאני חייב להתקין את הוינדוס מחדש? והאם ביצועי SATA הרבה יותר טובים מ IDE ? (הפרש המחירים הוא זניח) תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט של המחשב הנייד והתקנת WIN7 התקנתי מחדש את כרטיס המסך (GEFORCE 8400M GS) הכרטיס הותקן, אך יש בעיה והוא מראה במנהל ההתקנים שיש בעיה עם ההתקנה/הגדרה. כבר עשיתי פעמיים פירמוט והתקנה של הווינדוס (בלי קשר לכרטיס המסך) , ואת כרטיס המסך התקנתי גם כמה פעמים (לפי הדרייברים הכי עדכניים וגם כאלה שלא... רק כדי לנסות לפתור את הבעיה). בכל מקרה - הבעיה לא נפתרה ואין לי שום אפשרות לגשת לסרגל כלים של NVIDIA ולא להגדרות כרטיס מסך. מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-