עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ruff stuff,

פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. פרטים על המחשב יש לציין שהוא בקושי חודש אצלי. ניקנה הכל מאמזון וזה הספק שיש לי http://www.amazon.com/CORSAIR-CP-9020062-NA-RM-RM1000-Certified/dp/B00Q8L2PLC/ref=sr_1_27?s=pc&ie=UTF8&qid=1427787305&sr=1-27&keywords=power+supply כרטיס מסך http://www.amazon.com/gp/product/B00P9RDI9Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 עד אתמול בלילה הכל היה בסדר. לא יודע מה הבעיה אני מאוד מקווה שזה לא הספק. למה יקח זמן לשלוח להם בחזרה. בנוסף פתחתי את המארז וראיתי שכבל חשמל נגע בכרטיס זיכרון ראם. הכבל כמובן היה מכוסה הוצאתי אותו בינתיים הכל בסדר.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by m.l,

שלום. המחשב המדובר בן שבועיים. המצב הוא שלאחר עבודה של כמה שעות המחשב ניכבה לבד סתם ככה פיתאום בלי שום סיבה. (ניכבה לא עושה ריסט) הטמפרטורה תקינה לחלוטין. 30-32 מעלות. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 8500GT 2GB DDR2 667MHZ 160GB HDD HEC 400W TRT-F ממה יכולה להיווצר הבעיה? מה גורם לכיבוי פיתאומי של המחשב?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. המחשב ניתקע ניכנס למסך כחול ואז עשה ריסט הנה המפרט של קבצי DUMP Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031008-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700 Debug session time: Mon Mar 10 07:04:41.…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by singera,

התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by TAMIRRR013,

המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by ras81,

אחרי כמה דקות בודדות של משחק המחשב פשוט נתקע לי. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לטפל בה? וכמובן תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  11. כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by din264,

מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by yamar8,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by yoni30900,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב נכבה לי אחרי שאני משחק איזה 30 דקות במשחקי מחשב (BATTLEFIELD 3, STARCRAFT2 וכו'). בהתחלה הייתי בטוח שזה התחממות אבל עכשיו נראה שלא. מסתבר שתמיד שאני מגיע לאותו איזור ב3 ASSASSIN CREED המחשב פשוט נכבה ועולה מחדש. גם אם לא שיחקתי הרבה זמן ופשוט הגעתי לאותו איזור. אין לי מושג מה זה אבל יכול להיות שזה הכרטיס מסך\דרייברים\הארד דיסק\ספק. איך אני יכול לגלות מה הסיבה לכיבוי הפתאומי של המחשב? יש תוכנה שאני יכול להתקין? זה נשמר איפשהו? אני חייב לציין שאין מסך כחול לפני, המחשב פשוט נכבה. יש לי וינדוס 7 GTX 570 I7 2660k המחשב עבד סבבה במשך 9 חודשים, עד שלפני 3 חודשים כל התופעות האלה התחילו. למישהו יש מושג איך אני יכול לגלות מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by shahar.b,

שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…

19. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ilan73d,

שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by igals,

מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by כפיר,

ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק

23. Started by redead,

מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר.. למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק? תודה..

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  24. רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by cable guy,

שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים