תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 200 ג'יגה וניסיתי לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדוס. הוא מראה שהוא סיים את התהליך, אבל בסוף התהליך הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה. ניסיתי עם מספר דיסקים של ווינדוס, ובכל פעם אותו דבר. ההארד דיסק, עד לפני זה, עבד תקין לגמרי, והדיסקים עובדים בסדר גמור במחשבים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב. חיברתי את מסך מחשב לממיר הוט על מתאם VGA TO HDMI בלי הדלקת המחשב עצמו ועל מסך המחשב אין שום תגובה ולא רואים טלויזיה השאלה האם זה אפשרי בכלל להשתמש במסך המחשב כטלויזיה ללא צורך במחשב עצמו אלא רק אם החיבור שאמרתי? אם זה אפשרי איך אני מתקן את השגיאה הנ"ל: ובמסך מחשב מוצגת לי ההודעה הזאת check signal cable analog עם מסך שחור תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה
-
שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב משני פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שוב הווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרט אין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק, כאשר אני מעביר קבצים מהכונן DVD שלי למחשב, האיטיות בלתי נסבלת, הקצב נשאר קבוע על 900KB לשניה, בדיסקים אחרים זה מגיע להעברה של 3 מגה לשניה ותו לא. בדקתי מה קורה כאשר אני מעביר קבצים מכונן לכונן ואין בעיה, הבעיה היא רק כאשר אני מעביר קבצים מהכונן עצמו למחשב אני משתמש ב WIN7 PRO 644BITוהכונן שלי הוא: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA מפרט מלא בצד, מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקיי המחשב מרסטרט סתם ככה באופן רנדומלי... וזה לא כל שעה או חצי שעה שזה איכשהו סביל אלא כל 5 דק' בלי להגזים! האופציה של "AUTO RESTART מבוטלת רק שתדעו לפני שאתם מייעצים לי, טמפ' יציבה ונמוכה ככה על 40 +-.... כל החלקים תקינים למיטב ידיעתי. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם מחשבים ישנים הדלקתי את המחשב הישן שלי, והמסך פשוט נתקע על הרקע השחור עם הכתוביות בלבן. אני יכול להיכנס לביוס וכ'ו.. אבל משום מה הרקע השחור לא עובר מסך :\ תמונה: (למטה כתוב משהו לגבי הכונן דיסקטים)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-