תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם :yelclap: אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ? למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו.. ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ? אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בכל סרטון או אפילו סרט שאני רואה במחשב, יש דיליי שמתחיל לאט לאט ונהיה פשוט בלתי אפשרי לצפיה. Lenovo legion y540 שקניתי חודש שעבר אם זה משנה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 23 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחר עדכון של וינדוס נעלם ההארד דיסק. בלחיצה על מחשב זה רואים את ההארד דיסק ורואים שיש בו קבצים, אבל בלחיצה עליו המחשב מודיע שהתיקייה ריקה. כל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם ואין דרך להגיע לקבצים. ניסיון להגיע למנהל הקבצים מגלה שההארד דיסק כלל לא נמצא שם. אין אפשרות שחזור ואין אפשרות שחזור. הרצתי שני אנטי וירוסים (דפנדר של וינדוס שמורץ אוטומטית, מאלרווייר והיטמן פרו, אבל לא נמצא כל וירוס. כל הכוננים הקשיחים החיצוניים עובדים ללא פגע. למחשה כונן קשיח פנימי נוסף שהועבר ממחשב ישן, והוא עובד מצוין. אשמח להדרכה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס בVM של Oracle. היות והמעבד הוא 2600X ללא ליבה גרפית, רציתי לעבוד עם הזכרון שלכרטיס המסך, RTX2060 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
העכבר (על המסך, לא העכבר פיזית) התחיל היום לקרטע לי, הוא פשוט נתקע לשניה או שתיים, ואז ממשיך. לפעמים זה קורה לעתים רחוקות, אך לרוב זה מחמיר וקורה מספר פעמים ברצף, ולבסוף העכבר נתקע לגמרי וצריך Restart. פירקתי את כל רכיבי המחשב פרט לבורד, דיסק קשיח ראשי, זיכרון (הזזתי גם אותו) וכרטיס גרפי, וזה עדיין קורה. עם זאת, הפעתי את הווינדווס בדיסק הקשיח השני שלי, וזה לא קורה. גם בדוס זה לא קורה. מה שגורם לי לחשוד שמדובר בבעית תוכנה או דרייברים. (יכול להיות שזה *צירוף מקרים*, הייתי שם רק מספר דקות). השוותי את הדרייברים של המערכת (VIA etc.) של הכרטיס מסך ושל העכבר, הכל נראה זהה בין הווינדווס הזה לווינדווס הישן. הבעיה אגב התחילה רק היום, היו לי בעיות דומות לפני יותר מחודש, אבל אז החלפת…
-
- 31 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 200 ג'יגה וניסיתי לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדוס. הוא מראה שהוא סיים את התהליך, אבל בסוף התהליך הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה. ניסיתי עם מספר דיסקים של ווינדוס, ובכל פעם אותו דבר. ההארד דיסק, עד לפני זה, עבד תקין לגמרי, והדיסקים עובדים בסדר גמור במחשבים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב. חיברתי את מסך מחשב לממיר הוט על מתאם VGA TO HDMI בלי הדלקת המחשב עצמו ועל מסך המחשב אין שום תגובה ולא רואים טלויזיה השאלה האם זה אפשרי בכלל להשתמש במסך המחשב כטלויזיה ללא צורך במחשב עצמו אלא רק אם החיבור שאמרתי? אם זה אפשרי איך אני מתקן את השגיאה הנ"ל: ובמסך מחשב מוצגת לי ההודעה הזאת check signal cable analog עם מסך שחור תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה
-
שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-