עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by shulem,

שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by imac,

ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by Pythagoras,

אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים

5. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by amisu,

שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by fp581,

אז זה +- הבעייה למי שמבין בכלל מה רשום פה (אני לא כל כך מבין חחח) "C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe" -g no -t 3 -o http://great-0portunity.com:8344/ -u qtnxoso -p bunytgxjruxd לפי מה שהצלחתי להבין יש לי משהו בשם חטיפת דפדפן ואין לי מושג איך להעלים את זה אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by ילד-hw,

היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה כזות שמהמחשב שלא לא קורא נגני MP3 ואמצאי אחסון ויש לי תמונה.: http://i33.tinypic.com/29uyjdi.png זה קרה לי לפני שפרמתטי מתחשב שלי וזה היה לפני חצי שנה . הנגן ואמאצי האיחסון לא היו עובדים לי אים דרייברים זה היה פעול לבד שאני מכניס תכבל.. אגב הכבל תקין 100% . ניסיתי ממחשבים אחרים הוא קורא תנגנים הכול טוב ויפה רק אצלי זה כך! אגב יש לי windows xp sp2 עם זה יעזור.. תעזרו לי בהקדם בבקשה! תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by asichen,

היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by eli710,

הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. יש לי מחשב די חדש כפול ליבה עם 512 רם (אם זה חשוב אני אביא את הפרטים המדויקים) בכל אופן גם לאחר פירמוט המחשב מתנהג באיטיות וממש לא כמו שציפיתי למחשב כפול ליבה, כל פתיחת תוכנה די מורכבת כגון אופיס לוקחת נצח, כנ"ל בהעתקת קבצים. מה אפשר לעשות? האם ישנה בעית חומרה המשפיעה על האיטיות? אולי צריך לבדוק את הזיכרונות? (אין שום וירוסים או ספייורים) תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום, אני מבצע RDP מהמחשב הנייח, אליו מחוברים ארבעה מסכים, ללפטופ כאשר האופציה של שימוש במספר מוניטורים מסומנת כך שוירטואלית מחוברים ללפטופ ארבעה מסכים. הבעיה שהלפטופ מאד מאד איטי בשל כך. מחובר ברשת של 1GB (שני המחשבים על אותו הSwitch) הנייח הוא מחשב חזק שגם משמש כפלטפורמת גיימינג, הלפטופ הוא לפטופLenovo X1 חדש לחלוטין (i7). האם קניית כרטיס מסך חיצוני ללפטופ יכול להיות הפתרון ? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by shainov,

שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.