תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה עכשיו הבעיה שלי היא לדעת אם המחשב תקין! כדגומאה אני רוצה לבדוק אם הזכרונות טובים ושלא יעלו לי כל פעם את המסך הכחול המעצבן של הווינדוס ויעשו לי ריסטארט עכשיו אני לא יכול להגיד לבן אדם תן לי את המחשב ללילה אני רוצה לבדוק את הזיכרונות של הנייד ב memtest..... מה עושים ? יש פתרון חלופי? (בהנחה שאני לא סומך על "הרצתי את התוכנה יומים ולא היה שום דבר....." מצד המוכר....) עוד דוגמאה האם יש אפשרות לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד? בלי שאני אצטרך להאמין למוכר?? יש איזה תוכנה או מכשיר שיכולים לבדוק את זה? ובכלל בגלל שאני הולך לקנות את הנייד הראשון שלי ואני ממש לא מבין בניידים ובבעיות הספציפיות שלהם? אתם יכולים לעלות לי טיפים לקנייה של הנייד מה…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פתאום הקול נעלם לי זה אומר שאין התקן שמע בלוח הבקרה :-X מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה,לא משנה איזה מיקרופון אני מנסה לחבר למחשב פשוט לא שומעים אותי חלש רצחחחח הכוונה זה שהכל מוגבר עד הסוף (כולל 30 בוסט) ועדיין אני צריך שהמיקרופון יהיה על הפה בשביל שיצליחו לשמוע שזה גם חלש. אני לא משתמש בשום דרייבר אבל זאת לא אמורה להיות הבעיה כי הבעיה צצה לפני שבוע ובערך ולא הצלחתי לתקן אותה.. מזה יכול להיות ואיך אפשר לנסות לתקן את זה ? ניסיתי להתקין realek hd sound אבל משום הייתה בעיה עם זה וזה לא התקין טוב ולא יכלתי לפתוח את זה.. יש למישהוא פתרון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן יש לי מחשב ארבע ליבות דגם 6600Q והדיסקים קשיחים WD 600GB 32MB קניתי אותו חדש והוא עושה לי רעשים כשאני מישתמש במחשב מה לעשות תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
Sorry i am writing english simply no hebrew on this PC. I've made an upgrade into "second hand parts" that i ordered from some one yesterday. the upgraded comp is AMD opteron 165 (dual core 3800+ 2GB DDR400 OCZ XTC GOLD EDITION M/B is Asus A8N Premium SLI Two cards of ASUS Geforce 7900GT 1X WD Raptor SATA 37GB HDD 1X Maxtor IDE 160GB HDD 7500RPM ThermalTake WaterCooler for CPU Now two things, One Question and one Issue. 1) When finished to build the computer i have turned it on and i heared some wierd tiktak noises but not HDD or some thing i was not sure what it is. After approx 15min Computer Frozen.. I didnt rebooted it i left it for few mins to see what happens if it…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום וקודם כול תודה שאתם קוראים את זה אני סטודנט תפרן לאללה ויש להורים שלי מחשב ישן בבית פנטיום2 אם אני לא טועה עם כרטיס מסך ישן עכשיו המחשב היה מפורק ואחי הקטן ניסה להרכיב לי אותו מחדש, משום מה כבל הזרם שהיה מחובר לכרטיס מסך החל להעלות עשן.... כיביתי מיד את המחשב ופירקתי את הכבל מתח שכנראה לא היה אמור להיות מחובר שם... הפעלתי את המחשב מחדש ואז החלו להישמע צפצופים והבנתי שגם הזיכרון היה מחובר הפוך הפעלתי את המחשב מחדש בפעם המיליון ואז הוא עלה כמו שצריך רק שהמסך נשאר חשוך!!!! מה אני יכול לעשות?? אני חייב מחשב ואין לי כסף למישהו יש ידע בחשמל ואיך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך נדפק?? יש לי אבומטר רק אני לא יודע איפה המתח הניכנס תודה מראש לעוזרים החביבים!!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום עבדתי עם 2 כרטיסים של 256mb pc3200. כמצופה, הזכרון עבד במהירות של 400MHZ(DDR) . היום הוספתי כרטיס של 512mb pc3200 והמהירות ירדה ל 320MHZ. לוח אם msi - 865pe (ms - 6728. כרטיסים ישנים : ? כרטיס חדש: cruical tech מה לעשות כדי שהזכרון החדש הכולל (1GB) יעבוד ב 400MHZ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL ROCKLAKE 865 עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים , אחד של 10 ג'יגה ואחד של 6 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד HD אחד , האם זה אפשרי בלוח הזה?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמתפקד כמדיה סנטר בלבד. לוח אם של Asus, מעבד E8400. לעיתים בעת צפייה בסרט, אך הדבר קורה בעיקר כאשר אני צופה בשידור מושהה כלומר המחשב מקליט תכנית מהטלוויזיה ואני צופה באותה תכנית המחשב קורס. לא מדובר ב-BSOD ואף אין כל הודעת שגיאה בעת העלאה מחודשת של מע' ההפעלה. סימפטומים: נשמע תקתוק חד פעמי מהמחשב כמעין כיבוי צורם של הדיסק הקשיח, המחשב קורס למסך שחור. לחיצה על כפתור ה-reset אינה מלווה בתגובה. אני חייב לסגור לגמרי את המחשב, לבצע פתיחה מחדש ואז המחשב עולה (מלבד ההודעה של ויסטה על המחשב שלא נסגר כיאות) כאילו לא קרה דבר עד הפעם הבאה. אני חושד באחת מ-3 אפשרויות: 1. דיסק קשיח תקול. 2. לוח אם. 3. ספק. מה דעתכם? האם יש חשד לבעיה אחרת? כיצד לניתן לזהות את הבעיה שגורמת ל…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-