עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,
    • 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by עמריקוש,

הי חברים, חדש פה. רוצה לדבר על נושא כאוב שכל אחד חווה - פעולת העתק / הדבק באמצעות מקשים אינה עובדת כראוי. לא פעם אני מבצע באמצעות המקשים פעולת העתק/הדבק ומשום מה פעולת העתק אינה פעולת כראוי ושומרת את הטקסט הישן ולא החדש שהעתקתי. לא פעם עשיתי נזק בעבודה במילוי טפסים מבלי לשים לב. חיפשתי על כך פתרונות אך לא מצאתי פתרון מוצלח. אשמח לשמוע האם משהו מצא פתרון איך לפתור בעיה זו. תודה, עמרי

3. Started by kremeron,

האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …

4. שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…

5. אני רואה שלא מעבירים את הדיון, אז אבקש את סליחתכם לפתוח אותו כאן מאשר בפורום צרכנות שאף אחד כמעט לא מסתכל. זה היה הפוסט המקורי: 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את ה…

6. Started by Benisto,

שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?

7. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by RayZ,

הספק שלי רועש מאד בזמן האחרון.. זה קורה במיוחד כשאני מדליק את המחשב אחרי שעה או שעתיים שהמחשב מכובה. למה הוא כל כך רועש?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by computer_freak,

בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by dani,

אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  12. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by adlanm,

לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by oren_vegas,

יש לי צורב LG 52*24*52 ומשום מה כשאני מכניס CDR ריק של 900 מגה הוא לא מזהה לי את זה הצורב מזהה אותו כ 700 מגה ואני לא יכול לצרוב דברים שמעל 700 מגה האם חסר לי דרייבר מסויים או שהבעיה היא אחרת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by milgy,

מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by yuval12321,

המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by yakir2a,

שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by balon007,

כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.