עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by super-MC,

הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by tomer434,

יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by sagib10,

אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by imac,

ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Make_Party,

היה לי בעיה בBIOS אז אמרו לי להוזיז את הגמפר הוזזתי אותו והמחשב לא עובד אחרי זה הדלקתי אותו והוא עדין לא עובד הוא לא נידלק והוא בחשמל גם הנורה על הלוח פועלת החזרתי את הגמפר למקום והוא עדין לא נידלק עם למישהו יש רעיון מה קרה???? אני מישתגע

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by amirx19,

היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…

10. Started by cznmuh,

מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by s.os,

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by mDs,

אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by d pro,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום אני אגש ישר לעניין, כשאני מזיז את העכבר יוצא לי מהרמקולים צליל מעצבן, מן זמזום, הזמזום פועל בתווך ווליומים ואם אני מגביר את הווליום לרמה מסויימת אז הזמזום מפסיק וכשאין ווליום אז כמובן גם, ממה שאני יודע זה לא קשור לעכבר או לרמקולים בגלל שזה קרה לי גם עם רמקולים ועכבר אחרים, נכנסתי לכמה פורומים ועוד כמה אנשים נתקלו בבעיה זו, וזה לא קשור לשום השראה אלקטרו מגנטית (מישהו כתב בפורם הזה) ממה שענו להם הבנתי שזה קשור למחשב שמנסה לחסוך באנרגיה ובזכרון אז חלק מהתופעות לוואי שלו זה הזמזום המעצבן הזה. אם מישהו מכיר את הבעיה, אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by טל קורקוס,

שאני לוחץ על הכונן קשיח בביוס Disable הוא מראה שהוא מחק אותו ושאני מעלה את המערכת הפעלה הוא קיים איך זה ? אבל במצב של BOOT לא רואים שהוא קיים אז איך במערכת ההפעלה כן ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by dsane,

טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by roi503,

אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by smoke_man,

ממה יכולה להיות הבעייה מהספק או מהזכרונות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by idoooooo,

פתאום הקול נעלם לי זה אומר שאין התקן שמע בלוח הבקרה :-X מה עושים?

• 11 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים