תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הכבל הנ"ל עבד היטב, פתאום עכשיו לאחר עדכון כלשהו של וינדוס יש לי בעיה (וינדוס 7 7000) והמערכת פשוט לא מוכנה לקבל את הכבל הנ"ל, אני כל פעם מקבל הודעה שזה לא מזוהה, צירפתי תמונות. אני לא יכול להעביר מידע אל המחשב עכשיו בגלל הבעיה המעצבנת הזו, מישהו יכול להגיד לי מדוע? נתקלתם במקרה בתקלה כזו? בהתחלה לא היתה בעיה כלל. אגב, הבעיה קופצת רק כשאני מחבר את הכבל עצמו לחיבור ה USB מקדימה של המארז, אפילו לא אל הפלאפון, ברגע שנכנס ה USB ההודעה קופצת...ככה שאפילו לנסות לחבר את המכשיר לא ניתן, והוא רק טוען לי את הסוללה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז זה +- הבעייה למי שמבין בכלל מה רשום פה (אני לא כל כך מבין חחח) "C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe" -g no -t 3 -o http://great-0portunity.com:8344/ -u qtnxoso -p bunytgxjruxd לפי מה שהצלחתי להבין יש לי משהו בשם חטיפת דפדפן ואין לי מושג איך להעלים את זה אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני אגש ישר לעניין, כשאני מזיז את העכבר יוצא לי מהרמקולים צליל מעצבן, מן זמזום, הזמזום פועל בתווך ווליומים ואם אני מגביר את הווליום לרמה מסויימת אז הזמזום מפסיק וכשאין ווליום אז כמובן גם, ממה שאני יודע זה לא קשור לעכבר או לרמקולים בגלל שזה קרה לי גם עם רמקולים ועכבר אחרים, נכנסתי לכמה פורומים ועוד כמה אנשים נתקלו בבעיה זו, וזה לא קשור לשום השראה אלקטרו מגנטית (מישהו כתב בפורם הזה) ממה שענו להם הבנתי שזה קשור למחשב שמנסה לחסוך באנרגיה ובזכרון אז חלק מהתופעות לוואי שלו זה הזמזום המעצבן הזה. אם מישהו מכיר את הבעיה, אז בבקשה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התיקיות נעלמו מתקיית "קניות" תודה למי שיוכל לעזר
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
החלפתי מארז ולצורך זה כמובן שניקתי את כל הכוננים והלוח אם והעברתי למארז החדש ואז שהדלקתי את המחשב קיבלתי איזה הודעה מוזרה שבחיים לא ראיתי על משהו שהוא לא זיהה את הכונן SATA שלי ואם יש עליו מערכת הפעלה אז יש לי אופציה להמשיך.. בכל מקרה אחר-כך גיליתי שהתאריך והשעה לא קשורים לכלום וגם ההגדרות של המאוררים התאפסו לכן נראה לי שכל הגדרות הביוס התאפסו להם.. השאלה למה זה קרה? האם בגלל כל הניתוקים או שזה הבטריה שהתרוקנה? והאם יש משהו שעכשיו אני צריך לחזור ולהגדיר חוץ מהשעה תאריך והגדרות המאוררים והטמפ שסידרתי?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבעיה דומה לזו של IMT, המסך פשוט לא נדלק, אבל לא עיגלתי כבלים עשיתי אתמול ניקוי אבק חודשי(אחרת המחשב נשרף), ולפני שאני מנקה אני מוצא כרטיסים(כרטיס מסך וראם) יכול להיות שחיברתי את הכרטיס לא נכון?(למרות שיש רק צורה אחרת שהוא מתחבר) אני מיואש =\
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לפני יותר משנה. עד עכשיו הוא היה עולה כרגיל והכל היה בסדר אבל בזמן האחרון יש לי בעיה: אני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב והוא עושה כאילו הוא נדלק ואז פתאום נכבה וזה קורה לו הרבה פעמים עד שבסוף הוא נדלק לגמרי. אבא שלי אמר לי שכנראה הבעיה היא בספק כוח שהוא ספק ג'נרי של 350W של Hec. האם זה באמת בעיה בספק? אם לא אז מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2 GB כרטיס מסך: Nvidia 8500GT תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
פתאום הקול נעלם לי זה אומר שאין התקן שמע בלוח הבקרה :-X מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני כמה דקות היה לי BSOD והיה כתוב שם את הקשקוש הרגיל ואז ראיתי את הNVDISP.04 מה שזה לא יהיה,יענו משהו שקשור בכרטיס מסך למזלי המחשב אכן עשה קובץ מינידאמפ,אז בבקשה תעזרו לי לפענח מה קרה,ואיך אפשר לסדר\להמנע ממנו http://rapidshare.com/files/128477062/Mini070908-01.dmp.html תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-