תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אחלה אתר צוות מיקצועי הבעייה במחשב נייד . ליפני הפירמוט היה לו קול 100% פירמטתי אותו התקנתי וינדוס XP+SP2 ואין קול הלכתי למנהל התקנים הכל בסדר אין שום סימן צהוב או אדום מראה לי שמותקן דרייוור והכל "תקין" מחקתי תדריוור ממנהל התקנים שעשיתי הסר .הפעלתי תמחשב מחדש זיהה חומרה מתקין לבד. יענו אוטומאטי הוא זיהה והתקין הוינדוס תדרייור . עשיתי בידיקות : היסתכלתי על הסימונים הוי בהשתק בהגדרות קול ועוד ..וגם DXDIAG ולא מצאתי בעיות אבל אין סאונד מורה למחשבים פעם אמר שהסרווס פק 2 מתקין ליפעמים דרייוורים אוטומאטי והם לא מתאימים וכתוב במנהל התקנים הכל בסדר. אני חושב בגלל שזה מחשב נייד אז הוינדוס חושב שזה מחשב שולחן שמתאים לו דרייבר של מחשב שולחן ולא נייד .. איך אפשר לדעת שהדר…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, אם מגיע אלי מחשב נייד עם כרטיס מסך מולחם לא טוב האם ישנה אפשרות לחבר לו כרטיס חיצוני
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעביר הרצאות דרך הזום. מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: 1. מסך 15.6 ומעלה 2. מסך מגע כך שבזמן זום אוכל לעשות share screen לתוכנה שאוכל לכתוב דרכה הסברים באופן ידני (יש חיה כזו?) אופציונלי: 1. משקל קל 2. סוללה שמחזיקה זמן תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יכול לחבר את זה עם זה ביחד למחשב נייח זה יעבוד לי ?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב נייח שהתחיל להידלק לסירוגין, כאשר נדלק עובד רגיל וכאשר לא נדלק אין סימני חיים כלל, כאילו מנסים להדליק מחשב שלא מחובר לחשמל. בשלושה יימים האחרונים הוא לא נדלק כלל. ניסיתי לסגור מעגל חשמלי עם סיכה לבדוק את ספק הכח והמאוורר כן מתחיל לעבוד, חשבתי אולי ספק הכוח לקראת סוף חייו והוא מצליח להדליק את המאוורר שלו, אבל לא את כל המחשב. מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את ה PC שלי, נכנסתי לchrome וחטפתי blue screen עצבני שכיבה את המחשב שלי. לא הצלחתי לראות מה היה כתוב בblue screen. מאז, המחשב לא מצליח להידלק. כל פעם שאני מנסה להדליק אותו, הוא פועל למשך 2-3 שניות ואז נכבה, והתהליך הזה חוזר חלילה בלופים. המחשב בן קצת פחות משנה וחצי. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט של המחשב הוא (המפרט הורכב באתר): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barr…
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי הרכבתי לי מחשב חדש הביוס עולה ונראה שהכל תקין ושהוא קולט את הרכיבים אבל לצערי הוא נכבה בכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס(הווינדוס תקין בדקתי) חשבתי על זה שהבעיה היא אולי בram שמגיע ל3600 , בנתיים שהלוח אם מגיע ל2600(אבל עד שאין לי פה אימות לזה לא יכול לדעת). *תמונה של המפרט מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש, ואני לא מצליח לגרום לו להיכנס למצב שינה. אחרי שראיתי שמצב שינה האוטומטי (דרך אפשרויות צריכת חשמל) לא עובד (המסך נכבה בזמן, אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב שינה בזמן שמוגדר לו), ניסיתי להיכנס ידנית למצב שינה (start -> sleep), המסך נכבה ותוך שנייה שוב נדלק. בדקתי מה יכול לגרום למחשב להתעורר (עם הפקודה PowerCfg -devicequery Wake_armed) - היה שם כרטיס רשת, עכבר ומקלדת.. ביטלתי לכולם את האופציה להעיר את המחשב.. ולא עזר. בשביל להבין איזה תוכנה גורמת לבעיה, ביטלתי את כל מה שעולה עם המחשב ( msconfig -> startup -> disable all) ואחרי אתחול ניסיתי שוב, ועדיין לא עזר. עכשיו אני תקוע, לא יודע מה עוד אפשר לנסות. אם זה משנה, יש לי וינדוס 7 64 ביט, ולוח אם Giga…
-
- 22 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אודה על עזרתכם, אתמול המחשב הנייח שלי (איתי מאז 2007 שנים כבר, לא עבר שינויי חומרה מלבד כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה) שווק חיים. פתחתי את המחשב, וראיתי שברגע שאני לוחץ על הכפתור כדי להדליק אותו, המאווררים זזים ל 2-3 שניות ולאחר מכן הכל דועך. במילים אחרות המחשב לא באמת נדלק. לדעתי הספק כוח הלך, אבל אני לא באמת מבין מספיק כדי להגיד. אני ניסית לנתק ולהחזיר את כלל החומרה מתוך המחשב ושום דבר לא עזר.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם..! תודה!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם וינדואס 10 והוא לא נכנס למצב שינה לבד אף פעם. כמובן שהגדרתי לו בהגדרות של צריכת חשמל שירדם לאחר זמן, בנוסף חפשתי על זה באינטרנט ככה שנסתי כמעט הכל כל מיני פקודות ב CMD וגם שנתי את ההגדות ששיתוף מולטימדיה ל"אפשר למחשב לישון". i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GH GeForce GTX1070 G1 Gaming H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 16GB DDR4 2133Mhz CL15 SSD 250+ SSD500 500GB Hard Drive
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד
-
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-