עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofek_fel,

אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by eidov,

אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by nivz,

במקור היה לי windows 98 והסאונד עבד מעולה עכשיו שידרגתי ל-Windows XP PRO ועכשיו הוא לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ואין סאונד, אין לי גם את הבקרה על הווליום בכלל כי המחשב לא מזהה את הכרטיס, במנהל ההתקנים יש Multimedia Audio Controller אבל הוא עם סימן שאלה צהוב ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין לו ומאיפה אני משיג את הדרייבר השאלה שלי היא איך אני יודע איזה כרטיס קול זה ואיך אני משיג את הדרייבר שלו? בתודה, ניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה

5. Started by moki,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ed1,

מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Burkey,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון.... יש לי מחשב חדש, אני מגדיר אותו הגדרות ראשוניות. רציתי לדעת מה צריך להגדיר ב - OnChip Sata TYpe, האם לבחור: 1. Native IDE 2. AHCI ןלמה, מה ההבדל ? ( יש לי דיסק SATA 2 בגודל 320GB ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Ilan Guri,

יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס

9. האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by Ilan15,

זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!

15. Started by ran2,

יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!

17. שאני מנסה לעשות ריסטרט דרך ההתחל המחשב מגיע למצב שהמסך, העכבר והמקלדת מכובים אבל המנורה למטה עדיין דולקת והמחשב עצמו עדיין עובד. גם שאני מחכה הרבה זמן זה לא עולה מחדש. אז אני מכבה את המחשב, המחשב מגיע לאותו מצב (שרק המנורה למטה דולקת) ושום דבר לא עולה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לכבות ולהדליק (יש לי שני כפתורים, האחד הגדול שמכבה ומדליק את המחשב והשני כפתור שאמור לעשות ריסטרט אבל אלוהים יודע מה הוא עושה) הוא עולה אבל יש כמה מקרים: או שהוא עולה ורואים מסך עם הלוגו של GIGABYTE ועולה כרגיל, או שהמסך נדלק בקטע הזה לפני שהOS עולה (שיש טבלה גדולה). חלק מהפעמים ה OC שלי נשאר וחלק הוא חוזר להגדרות המקוריות. (זה OC שעשו לי בחנות) אולי זה קשור אני לא יודע. המארז הוא APOLLO NZXT למי שמ…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DanielHatuka,

יש לחבר שלי מחשב קצת ישן (כ-6 שנה)...עם Windows XP. לפני שבוע נכנס למחשב ווירוס והוא רוצה לפרמט. הכנתי דיסקט הפעלה מהמחשב השני שלו והגעתי ל-DOS ועכשיו הבעיה: ב-DOS אני יכול לראות רק כונן :A וכונן :B ששניהם כונן הדיסקים לכן אני לא יכול לעשות את הפקודה על הכונן של הדיסק הקשיח (:C). איך אני יכול למצוא כוננים ש-DOS יזהה? והאם יש דרך אחרת לפירמוט של הכונן ? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

22. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by AmL1,

חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by duplo2,

שלום יש לי שני שרתים מרוחקים שיושבים בחווה בארץ ובארהב משתמשים מעלים קבצים בFTP לשרת בארץ ואני מעוניין שבפעם ביום התוכנה תתחבר אוטומטית ותעדכן את הספריה בשרת בארהב בחומר החדש שנוסף לא חייב להיות תוכנה חינמית.חשוב לי בעיקר שתהיה אמינה (היתה לי תוכנה משום מה היתה מעתיקה את אותו קובץ למרות שהוא כבר היה קיים בשרת העד) ושתהיה לה אפשרות של resume כמו בכל תוכנת FTP נורמלית ויכולת תזמן

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.