עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e717,

שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Pandiani,

יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by nati86,

שלום, ברשותי מחשב שמחובר לTV בעזרת יציאת TV-OUT בכ.מסך, בנוסף לכך אני בטלויזיה מחובר לאנטנה (רק ערוץ 1 ו2) ללא כבלים או לווין. מה שקורה, ברגע שמפעילים את המחשב - יש בעיה בכל ערוץ 1 בבית, רואים מתושתש ובצבע שחור לבן אולם בערוץ 2 רואים תקין. בדקתי בשתי מחשבים החלפתי ספקים ולא עזר, עד שהחלפתי כ. מסך. עם כ. מסף של MSI FX5200 עובד תקין ועם NVIDIA TNT 32 הוא גורם לבעיות. הבעיה חלה כאשר מחברים את הכ. מסך לTV - כאשר הכבל מנותק אין הפרעה כך שלא נראה לי שיש הפרעה אלקטרו-מגנטית. יש לציין שאת המחשב בטלויזיה רואים תקין לחלוטין גם עם הTNT 32. יש למישהו רעיונות? אולי הכ. מסך הנ"ל עובדים על תדרים/מתחים שונים, אולי עדכון BIOS של הכ. מסך (אם יש עדכון לBIOS מסוג זה) סוף סוף ערוץ 1 עובד על V…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by Skid,

המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by avi-g2005,

יש לי מצלמת אינטרנט אבל התוכנה שיש לי היא מעפנה (AMCAP?8) אז איזה עוד תוכנות יהיו טובות פנטיום 2 64 זכרון וזהו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אני לא יכול לראות וידאו בוואלה בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by em28,

המחשב שלי (P3 667MHZ) משחק משחקים. בעת הדלקת המחשב לאחר מנוחה מראות תוכנות הניטור (everst ו-CpuCool) טמפרטורות של 45C למעבד ו-35C ללוח . סבבה לאחר הפעלה של כמה דקות הטמפרטורות יורדות ל 40C למעבד ו-25C ללוח . אפילו יותר טוב אבל מה ? לאחר הפעלה רצופה של כמה שעות הטמפרטורות יורדות לרמה של 33-35C למעבד ו-15-17C ללוח . :s05: באיזשהוא שלב , לא עקבי , המחשב פשוט קופא לא מגיב לשום דבר - לא עכבר , לא מקלדת ולא לניתוק USB. בשלב זה אין סימני חיים למנוח , אין צפצופים ואין תגובה אפילו לכיבוי המחשב . הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לנתקו מהחשמל. בעת העליה XP מתקן קבצים שהתחרבשו (כנראה בגלל ניתוק החשמל) וממשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה . רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by oded15,

אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דודה שלי קנתה מחשב מאיבורי =\ אוקי עכשיו היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדוס.. כאשר באתי להתקין לה את הווינדוס יצא לי הודעה כי הוא לא מזהה את ההרד דיסק... יצאתי מהתקנה ונכנסתי לביוס. שם הרד דיסק בכלל לא מזוהה.. עכשיו אני צריך עזרה בלדעת איך לזהות את ההרד דיסק אם מישהו יכול לעזור? והינה המפרט של החלקים. הדסק הקשיח הוא דגם 80G 8MB SASTA והדגם של הלוח הם הוא ASUS P5RD1-VM . דפדפתי לי באינטרנט והבנתי שצריך להתקין משהו עם דיסקט משהו כזה ... אבל לא הכי הבנתי לא מצאתי ממש הודעה שיש הסבר מובן וגם זה לא היה לאותו סוג לוח אם. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מדליק את המחשב שהוא נותן לי את השגיאה הבאה: Sec Master Drive - ATAPI INCOPATIBLE Sec Slave Drive - ATAPI INCOPATIBLE ואז הוא עובר חלון לזה: Analyzing Network Media Type , This Will Take Sevarel Seconds. OK. RPL - ROM - ADR : 0011 5B29 39DF RPL - ROM - IRQ : 11 RPL - ROM - PIO : DC00 RPL - ROM - FFC פה הוא טוען עד 50 שניות וכל פעם חוזר על זה. ומגיע לאותו חלון ומבצע את אותו התהליך של ה50 שניות מחדש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by combody,

המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ag43,

הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  18. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by ag43,

אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות... אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים. הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק) הרצתי MEMTEST - בסדר גמור ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה. המחשב הוא זה שמופיע במפרט. אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shake7,

כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'. עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום. ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? תודה.

• 25 תגובות
    • 14.2k צפיות
  22. Started by nimrods,

איך מוחקים או מסירית netwafe .? תודה לכול העונים...!!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by RJ1,

בשבוע האחרון הספק כוח שלי הפך לעשות רעש כמו של טרקטור. פתחתי כדי לבדוק מה הבעיה וראיתי שמאוורר שבור במרכזו. אני צריך להחליף רק את המאוורר או כל הספק כוח? (האחריות עברה ממזמן והספק הוא של חברה לא ידועה)

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by manga05,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים