תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי רק כונן C-(200gb) אני רוצה לחלק אותו ל2 ולעשות שבכונן C יהיה 10 ג'יגה ו ב D (החדש) 190 ג'יגה אני רוצה לעשות את זה ללא התקנה חדשה של הווינדוס..אני יודע שאפשר לעשות אבל שחכתי איך.. בבקשה תעזרו זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אבא שלי כבר בן 4 ...עד לפני חצי שנה המחשב עבד יפה... פתאום בתת אחת העכבר הפסיק לפעול... (מיקרוסופט ,כדורי, חוטי בן 6...עכבר מצוין) ...אבא שלי החליף את העכבר לעכבר לייזר של לוג'יטק, חוטי. העכבר הזה עבד יפה מאוד לאיזה חודשיים. פתאום התחיל המחשב לא להידלק.. כלומר... בפתיחת המחשב נשמע צפצוף גבוהה וארוך מתוך המחשב, המסך נדלק, והחלה בדיקת הזכרון (כל זה בזמן שהצליל ממשיך) ואחרי בדיקת הזכרון פשוט לא קורה כלום לא ניתן להגיע לביוס, המקלדת לא עובדת. למרות שהזהרתי את אבא שלי שזאת בעיה בביוס או בלוח אם ..הוא קנה מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. כשהתקנו את העכבר והמקלדת המחשב נדלק והכל עבד טוב, חוץ מהעכבר שנתקע מדי פעם... אתמול בערב חזרה התקלה והמחשב לא נדלק.. איך אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם צריך משהו מיוחד בשביל לנקות את המסך? לא נראה לי ששיטת הספרי לחלונות תגמר ללא נזק. תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ביום שבת האחרון באמצע שיטוט בעולם הוירטואלי של WORD OF WARCRAFT המחשב שלי כבה ומאד לא נדלק יותר. נתתי למחשב לנוח... כי מסתבר שהוא היה מאוד חם ורק אחרי 2 דקות לחצתי על לחצן ההדלקה שוב אך ללא הועיל. המחשב לא הגיב כלל. עד היום לא נדלק... במשך 20 דקות לפני שהמחשב נכבה בזמן שפעל המשחק WOW על המחשב המחשב הציג פוליגונים! למרות שלא עשיתי OC לכרטיס מסך! כשפתחתי את המחשב לאחר זמן מה כדי לראות אם משהו שרוף (לא היה פיצוץ או עשן) לא מצאתי כלום. מה הבעיה? מדוע המחשב לא נדלק?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...
-
- 14 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי לוח אם של Asus דגם A8N-SLI-Deluxe ועליו מותקן xp pro sp2 עם כל העידכונים האפשריים. הכרטיס קול מובנה בתוך הלוח והבעייה היא שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו. חפרתי פה בת'רדים וחיפשתי "40 שנה במדבר", אך לשווא - לא היה פיתרון שבאמת פותר את הבעייה. בביוס האפשרות של כרטיס קול מובנה מסומנת כ Enabled. במנהל ההתקנים אין כלל זיהוי של הכרטיס קול. אפילו לא סימן שאלה/קריאה. עם זאת, פעם ב-10 אתחולים של המחשב, הווינדוס מזהה אותו ומתקין את הדרייברים העדכניים ביותר שהורדתי. אך עם הריסטרט הבא שוב הוא "נעלם" ממנהל ההתקנים ואין קוללללל במערכת... השאלה שרציתי לשאול אולי תהיה מסובכת וקשה: חח מה עושים אני נואש!! חראם על כל השירים שבמחשב הם נכנסו לתרדמת...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי AMD 3800DC s939.. לפני שעה שעתיים שמתי לב שהוא פתאום עובד לי על חמישים אחוז כל הזמן כשאני בעצם לא עושה כלום...רק מסנג'ר... כשתמיד הוא עובד לי על 0-1 אחוזים כשאני במסנג'ר ולא עושה שום דבר מיוחד. הינה המפת תהליכים תראו מה תופש לי ואני אשמח אם תגידו לי מזה בדיוק... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFPS כשאני משחק Counter strike 1.6 זה התחיל לי רק עכשיו אני משחק על 100FPS+ ופתאום הFPS נופל ל40 והמשחק עובד בצורה עלובה אני חושב שזה נגרם מהתחממות של המחשב אבל אני לא בטוח יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE 256mb ותמיד שחקתי על 100FPS+++ עוד בעיה שיש לי היא בירי, כשאני יורה הכדורים נורים בLAG בצורה לא תקינה והבעיה הזו נהייתה לי מאז שנתקתי את האינטרנט לשבוע והחזרתי אותו, ומאז המשחק יש לי לאג ביריה אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לסבול מאתחולים מוזרים של המחשב.. קורה בערך פעם פעמיים ביום ולא נראה שיש משהו מיוחד שחוזר על עצמו פרט למקרה אחד ספציפי וזה וידאו בynet. בכלל שאני משתמש בפיירפוס הוידאו נפתח בריל פלייר או מדיה פלייר, מתנגן לשנייה ואז המחשב פשוט מאתחל את עצמו זה קרה תמיד. מה שמוזר זה שבזמן האתחול כל המנורות במודם כבלים נדלקות. כאילו הוא ספג הלם חשמלי או משהו. אגב, וידאו רגיל לא גורם לבעיות. רק זורם. משום מה למחשב אין בעיה להריץ משחקים כמו אובליוויון ודום 3 שמנצלים את המחשב הרבה יותר ממדיה זורמת. מה הולך כאן? רעיונות? אני לא עושה אוברקלוקינג או משהו והמעבד אטלון64 עובד ב33-38 מעלות. זה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אפשר?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi, sorry for writing in English.. it's all because of stupid winxp I did search before posting. The problem is : I connected a second hd to my mother's pc to copy a few files. Then after copying I started getting a lot of errors from windows. I restarted and got error loading operating system. Now after few hours of trying to solved this, I decided to install winxp on my second hd and backup the files from the first hd. Problem is, windows is telling me that the hd is not formatted. I'm pretty desperate.. note that the first hd has two partitions and that the second partition is working fine... Thanks
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר את המחשב להגדרות המקוריות. זה אמור להיות אפשרי (בדרך זה גם מפרמט את ההארד דיסק והכל). ב computer management (תחת המחשב שלי - manage) יש את הפרטישנים עם האימג' ואני זוכר שראיתי בחוברת ההתקנה שהגיעה עם המחשב (אם רק הייתי מוצא אותה) שהאופציה הזו קיימת. אז חיפשתי וגיגלתי ועמלתי ומצאתי חשד לישועה, ctrl+f11 מייד במסך dell כשמפעילים את המחשב. אבל זה לא עושה כלום. ישנן 2 אופציות אחרות, אחת ל bios עם F12 ואחת ל setup עם F2. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-