תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, החלפנו את הHDD 3.5" במחשב הנייח בSSD 2.5" (עם תושבת מתאימה). המסילות שהחזיקו את הHDD הישן עברו לתושבת של הSSD החדש ואני בכל זאת רוצה להחזיר את הHDD הישן בתור כונן לגיבוי קבצים, הבעיה שאין איך להחזיק אותו - חסרות לי מסילות. כשקנינו את המארז ב- 2010 (gigabyte triton) לא קיבלנו מסילות נוספות למרות שבמארז יש סלוטים נוספים לעוד HDD. מישהו מכיר פיתרון לדבר הזה? חיפשתי גם באינטרנט מסילות למארז הזה ולא מצאתי. אני מתכוון למוצר הבא רק שזה של דל: https://www.amazon.com/Dell-87VYR-Hard-drive-rails/dp/B0017TLKAC או זה של CM: https://www.ebay.com/itm/COOLER-MASTER-HDD-RAILS-NEW-VERSION-SET-A-2-PIECES-NEW/172193604964?epid=1889129203&hash=item281789…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות רגיל אלא כמו נגטיב.מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם ווינדווס 10. אני מנסה לחבר אותו באמצעות wifi למחשב הביתי (המחובר לאינטרנרט). לצורך כך, רכשתי כרטיס רשת. באמצעותו הצלחתי להתחבר ל-wifi הביתי, המחשב מזהה את החיבור - אך אין אינטרנט !! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מצרפת צילום של ההתקן . אודה לכל עזרה. שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. לאחרונה ישנה תופעה ב PC שלי שכשאני מדליק אותו המסך לא מקבל תמונה ונשאר שחור - נורת החיווי של המסך נשארת צהובה (standby) והמחשב לא מגיע לווינדוס. המחשב עצמו נדלק והמאווררים עובדים אבל חוץ מזה כלום. ניסיתי ללחוץ לחיצה ארוכה על מנת לכבות ולהדליק שוב וניסיתי לחזור על התהליך הזה מספר פעמים עד שבפעם אחת המחשב מתחיל, יש תמונה והכל בסדר. אני יכול לכבות ולהדליק 10 פעמים ובפעם ה 11 זה אולי יצליח. כאשר המחשב עולה אין שום בעיות והכל יציב. אם המחשב יכבה מסיבה מסויימת אז המצב הזה יכול לחזור - כלומר להידלק אבל לא להציג כלום. בהתחלה חשבתי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך אז הצלחתי להשיג כרטיס מסך אחר (geforce gt210) כדי לבדוק את הטענה הזאת וכשחיברתי את ה…
-
- 30 תגובות
- 38.4k צפיות
-
-
הבטריה בנייד התקלקלה. האם אפשרי בכלל להחליף בטריה בדגם הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-