תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סתכלו יש לי חלק במארז שאני לא יודע מה זה בחיייאת אנשים אולי מישהו יודע? הנה תמונה http://Www.Rar.Co.iL/files/iL-1129736359.jpg תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחר פירמוט וחסרים לי דרייברים ללוח אם ישן. לפי התוכנה EVEREST ultmate כשאני נכנס ללשונית motherboard מופיע הרישום הבא: MSI RC410M -H (MS7173) איך אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם הנ"ל תודה מראש אלון [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-