עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by yoni999,

יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. לפעמים המחשב נתקע והתכונות לא זזות. לאחר מכן, הוא פשוט קורס ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: disk boot failure insert system disk and press enter בדרך כלל ,אחרי מספר אתחולים המחשב חוזר לעצמו לתקופה ופתאום שוב התופעה חוזרת על עצמה. היה לי דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS לפני מספר חודשים רכשתי דיסק קשיח חדש, ובפעם הראשונה מאז שרכשתי את הדיסק אני מקבל שוב את הודעת השגיאה. הדיסק החדש: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003\ הדיסק החדש מחליף את הישן (הישן לא מחובר למחשב)

4. Started by DarkTesticle,

אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. Started by EroSenin,

היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

7. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by psycho killer,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS

10. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  11. הלוח אם הוא ASRock 775VM800Pro-DDR2. ניסיתי להוריד את ה- WinDBG + Symbols אבל הוא נותן לי כל מני שגיאות ואין לי זמן להתעסק עם זה עכשיו. ב- BSOD מופיעה השגיאה 0x0000008e אשמח אם תוכלו לעזור תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by X_Dror,

לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  13. קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Gil28,

כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by pbp,

היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by marmar,

תודה על היחס - אין לי אפשרות מחיקה אז אנא עשו זאת

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by אורן נאוי,

שאלה מאוד חשובה החלפתי HARD DISK במחשב שלי שלא התאים עכשיו כשרציתי להחזיר את הישן הוא לא מעלה לי אותו צריך לשחק בהגדרות מה אני אמור לעשות דחוף עזרה ה- HARD DISK הזה זה כל חיי

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by lempsar,

הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום לכולם התקנתי היום את guild wars ועכשיו הוא עושה את כל העידכונים.. תהליך שאורך כמה שעות אך כעת זו הפעם השניה, כיוון שבפעם הראשונה קיבלתי הודעה די מדאיגה: וכעת בזמן העידכונים בפעם השניה - עשיתי בדיקה עם אוורסט שהורדתי ואלו הנתונים: ה45 גם עלה ל46-47 באיזהשהוא שלב.. אני נורא מודאגת כי זה מחשב חדש דנדש שהותקן לפני יומיים, עם גוף קירור מצויין האם זה נורמלי שרק בגלל עידכונים למשחק הוא יגיע לכאלה טמפרטורות? אז מה יקרה בזמן שאשחק? הטמפ' בטח תעלה בקיצוניות מישהו נתקל בהודעה הזו שקיבלתי? (אולי זו שאלה שיותר מתאימה לפורום משחקים, אבל הרבה יותר קריטי לי כרגע ההודעה שמציינת התחממות גבוהה אצלי) מה אני יכולה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by nizzan7,

שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by sufgi123,

אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.