עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.

4. -כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. אין שום דבר שקדם לכך... לפני זה היתה תקופה ארוכה של שימוש בלי שום בעיה... מדובר במחשב נייד 10'' מע' הפעלה win7 ultimateX86 אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הקבצים אני אודה לו ממש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. Started by RayZ,

* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by jingi01,

המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by LazyCat,

יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by sharonaz,

יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by KF,

שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by MR KENNEDY,

JSP-TECH N-100C CASE (Silver) with EZ-Cool 400W PS

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. Started by woodk1d,

לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by intermaster,

שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.

18. Started by smoke1,

יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by tavor21,

שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. Started by kobi3211,

שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by psycho killer,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS

23. אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by nivbrn,

אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים