תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אין לי מושג אם זה הפורום הנכון - אז תגידו לי אם לא. עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך. אתמול הוחלף הקירור של המעבד (Athlon XP 1700+), ומאז המחשב לא עולה. מה זה אומר? הוא לא מצליח להגיע לשלב שבו בוחרים משתמש (windows XP) = לפני שהוא מגיע למסך הזה המסך הופך לשחור, ונשאר ככה. ב- safe mode המחשב כן עולה. בד"כ הייתי מאשים את מערכת ההפעלה, אבל בעצם שום דבר בתצורת המחשב לא השתנה, רק הקירור של המעבד, והמחשב לא ממש אמור להיות מודע לזה... לכן אני חושד שאולי דפקו איזה משהו כשהרכיבו את הקירור החדש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה שהמחשב עולה רק ב-safe mode ? יש מצב שזו בעיית חומרה? אולי נדפק משהו במערכת ההפעלה? (למרות שאני בספק) כמו כן, אשמח לאיזה-שהם הוראות כדי שאוכל…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בקיצור הלד הזה מפריע לי לישון בגלל התאורה שלו בגלגל האם אני צריך לנתק אותו פיזית או שיש איזה פונקציה תוכנתית לכיבוי הלד
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
-
קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עריכה: יש לי בעיה מאוד דומה לשלו אם לא זהה לחלוטין! http://www.bleedinedge.com/forum/archive/index.php?t-10336.html אוקי.. תשמעו מה הבעיה ואיך היא התחילה. ראשית, מפרט המחשב שלי הוא: Athlon 64 3000+ Socket 754 לוח אם Epox 8kda3 אם אני לא טועה זיכרון דידיאר ראם 1024 מגה ב2 סטיקים של 512 מחברת A-DATA כרטיס מסך Gigabyte GeForce6800 רגיל עם 128 מ"ב ו2 דיסקים קשיחים-אחד הוא Western Digital 120GB SATA עם 8MB CACHE והשני הוא SAMSUNG 80GB IDE, הWD120GB הוא כונן המאסטר. הוא מפוצל ל2 PARTITIONS. אז עכשיו ניגש לעיקר הדברים. אני במקרה שיחקתי במחשב במשחק כלשהו (באטלפילד 2 אם זה משנה משהו) ובשלב כלשהו המשחק נתקע. לא היה מה לעשות, ניסיתי הכל, אז לחצתי על כפתור הריסט. המחשב מאתחל את עצמו,…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures: Motherboard 28 °C (82 °F) Aux 40 °C (104 °F) Cooling Fans: CPU 3590 RPM Power Supply 5488 RPM Voltage Values: CPU Core 1.76 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.34 V +5 V 5.19 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 2.66 V VBAT Battery 3.06 V Debug Info 6E A3 D1 C1 C3 3B D3 63 BF 28 1C C9 (11)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הכותרת קצת ארוכה , אבל היא הכי אינפורמטיבית שמצאתי. עכשיו ככה: יש לי 3 סטיקים של 256 400 מה"צ. הראשון של חברת PQI והשניים האחרים של חברת סמסונג(כמו כן , כולם באותה מהירות) בהתחלה הרצתי בדיקה במשך 6 שעות(all tests) לכל שלושת הסטיקים ביחד ונמצאו 260 שגיאות. כדי לדעת איזה זיכרון הוא גורם הבעיה בדקתי כל אחד בנפרד , כל סטיק עשיתי לו בדיקה(שוב , all tests) של כ-4 שעות וחצי. בסופו של דבר אחרי שעשיתי את הבדיקה לכל אחד ואחד , לא נמצאו שום שגיאות. איך זה יכול להיות אם כששלושתם היו בתוך הסלוטים היו 260 שגיאות? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב אבל לשונית הnview ב-settings לא קיימת. התקנתי לא מזמן מחדש את ה-xp במחשב לאחר שידרוג הארד דיסק. איך אני מחזיר את הלשונית הזאת על כל אפשרויותיה? בתודה מראש.. טל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-