עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

שבועות שמח יש לי נייח עם לוח אינטל ומאוורר רגיל no name שמסתובב כמו מטורף ומרעיש. החלפתי מאוורר חדש וגם הוא מרעיש. המחשב פועל תקין ונכנס למערכת ווינדוס 7 רגיל וללא תקלות. רק אל תגידו לי שיש בעיה פיזית בלוח שגורמת למאוורר להרעיש ככה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by PROSK8,

שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר

3. היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by Lea Gleek Agron,

[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH] יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by anri,

כתבתי תדיון הזה בפורום כרטיסי מסך, חשבתי שזה המקום המתאים, אבל עכשיו נראה לי שפה יותר יעזרו לי.... טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... ביטלתי ת SLI דרך הדרייבר גם לא עזר, הורדתי את ההגדרות רזולוציה הכל למינימום גם לא עזר . אני כבר ל…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  6. שלום חברי פורום יקרים. יש לי מחשב ישן ככה זרוק שכל שימושי איתו הוא גיבוי ולעת צורך לתיקונים וניסויים עכשיו המחשב מפורמט חדש לא עלתה עליו תוכנה אחת! כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נכנס לי ישירות ל BIOS למסך הזה ! מישהו יודע מזה אומר? או איך מונעים את זה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by r_s,

יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. המחשב שלי עוד לא בן שנה.. מאז והוא מתמיד הוא היה עושה לי מסכים כחולים ואני לא יודע למה.. עשיתי בעבר MEMTEST לא אמר כלום. הינה המיני דאמפ אשמח לעזרה ולקבל הצעות. במידה ואתם יודעים תבעיה (בעיית זכרון,לוח אם דפוק) תגידו לי כדי שאני יוכל להחליף תחלק ! תודה ושבוע טוב חן! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Lior4543,

היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by CraZyStyLe,

כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by hopa,

המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR זה …

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by psycho killer,

יש לי 2 הארדיסיקים על מאסטר ואני רוצה לנתק אחד ואני לא יכול איך אני יכול לשנות את זה ??

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by stam,

שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by yogev_23,

יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. Started by nizzan7,

שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים