תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם עלול להיות בעית תאימות בין : INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ל [table] [tr][td][/td][td]ASROCK INTEL H61M-VS[/td][/tr] [/table] ראיתי באתר את המפרט המומלץ הזה, אבל הציעו לי לוח אם טיפה שונה (לפי מה שאני רואה בשם, VSבמקום U3S3) האם עלול להיות בעית תאימות בין הרכיבים.. תודה מראש , דור .
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שניסתי לתקן את הצורב אז כאילו הוא היה פתוח ומחובר לחשמל מה זה מסוכן מאד הלייזר הזה??? עכשיו רק אני רואה אזהרה באנגלית שכתוב לשים לב יש קרינה של לייזר בלתי נראה משו כזה? ותגידו צורב DVD כפול 16 צורב דיסק רגיל על 52??? תודה..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי low level format ( בעזרת הכלי הזה: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/) והיה לי קצר בבית בזמן התהליך, וכעת ההארד דיסק לא מזוהה בשום מחשב ובשום חיבור. האם זה אבוד? או שיש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-