עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by MasterMan,

לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by RVDRKO,

יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by rock-night,

שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  9. כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. Started by DeViL_BoY,

שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  11. שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by woodk1d,

לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by שמוליקג,

לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק

22. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi‏ של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA‏ הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by X_Dror,

לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.