תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה,לא משנה איזה מיקרופון אני מנסה לחבר למחשב פשוט לא שומעים אותי חלש רצחחחח הכוונה זה שהכל מוגבר עד הסוף (כולל 30 בוסט) ועדיין אני צריך שהמיקרופון יהיה על הפה בשביל שיצליחו לשמוע שזה גם חלש. אני לא משתמש בשום דרייבר אבל זאת לא אמורה להיות הבעיה כי הבעיה צצה לפני שבוע ובערך ולא הצלחתי לתקן אותה.. מזה יכול להיות ואיך אפשר לנסות לתקן את זה ? ניסיתי להתקין realek hd sound אבל משום הייתה בעיה עם זה וזה לא התקין טוב ולא יכלתי לפתוח את זה.. יש למישהוא פתרון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכונן WD 1200JD SATA לוח אם: ABIT AN7 לא מצליח למצוא את ההגדרות לשינוי המהירות של SATA בביוס וגם לא בווינדוס אלא רק של כונן ה IDE השני שיש לי מיואש לגמרי מחכה לעזרה - חיפוש בפורום לא נתן לי תשובה , תודה אלעד.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הרכבתי לי מחשב חדש שמפרטו הוא: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL מריצה XP SP2 הטמפרטורות טובות, אבל ההעברות של קבצים בתוך הדיסק הקשיח היא איטית נורא. כאשר אני מפעיל סרטים DIVX / XVID או קבצי MP3 הם מקרטעים המון. עדכנתי את הBIOS לגרסה האחרונה, מתוך מערכת ההפעלה. יש למישהו פתרון / המלצה כיצד לשפר? ככלל, יש תחושה שיש בעיית עיתויים בין החלקים, כאשר הנורא מכל הדיסק הקשיח.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי low level format ( בעזרת הכלי הזה: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/) והיה לי קצר בבית בזמן התהליך, וכעת ההארד דיסק לא מזוהה בשום מחשב ובשום חיבור. האם זה אבוד? או שיש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב של ACER דגם 5520G. קבלתי אותו היום לפני כשעה, המחשב נדלק, החשמל זורם, אבל המסך לא נדלק - אני רואה שחור! הוא מגיע ללא דיסק של WINDOWS, זה מובנה כבר במחשב, אז הכל אמור להתחיל אוטומטית, לא? יש איזשהו זמן שאני צריך לתת למחשב לצבור כוח? כי כבר עברה שעה לפחות. מה לעזאזל זה יכול להיות? בתודה מראש, דימה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה באמת מציקה לי !! קניתי מחשב חדש והמחשב הוא תותח בכל הרמות והכרטיס שיש בו מצויין אבל יש בעיה אחת היא שאני רואה הרבה טישטושים במסך שלא ראיתי בעבר במחשב הישן !! האם הסיבה יכולה להיות שכניסת הכרטיס אצלי היר DVI והמסך הוא CRT עם כניסה רגילה ?? האם זה בגלל המעביר ששמים בDVI ל רגיל ? ומה יתכן גורם הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבל המוזר הוא שעכבר usb או קורא כרטיסים של מחשב נייד אין בעיה בזיהוי. כאשר אני מכניס את הכונן לסלוט הוא מזהה תחילה את הכונן כ-unknown device ומיד לאחריו מופיעה לי ההודעה usb device is not recognise יש לציין כי ניסיתי 5!!! כוננים שונים מסוגים שונים. כמו כן בביוס הכל תקין, ואני משתמש באקס פי sp1 ( מפאת טעימות כלשהי אינני יכול לשדרג לsp 2 ) האם למישהו קרה מקרה דומה, אשמח לפתרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-