עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by Gimel,

הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. אחים שלי! אני כבר נואש! אני לא מצליח למצוא שום דריבר בשום מקום ל- Pinnacle MovieBox USB שלי. בדקתי את כל האתרים שיש בסטיקי אבל גם שם אין! בבקשה תמצאו לי כי אני כבר נואש הדיסק שלי פשוט הלך לאיבוד!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by THELAD,

שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by doreiny,

יש לי מארז צ'ינברו והיום קיבלתי ליום הולדת את ה gatewatch שבאתי להרכיב אותו במארז שמתי לב שהפסים שמתחברים על הכונן(gatewatch) ללא ברגים לא נכנסים כמו שצריך בכונן מה שגורם לאי תאימות ביין 2 הרכיבים הנ"ל הקטע היותר מעצבן הוא שכששאלתי בפנדה לגביי 2 הדברים האלה אמרו לי שאין בעיה בינייהם בכלל.. מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Imtheman,

קיבלתי את ההודעה הזאת בביוס מה זה אומר ??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AdamWE,

יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( :'( אני עובד עכשיו על Windows XP PRO אני רוצה להתקין אחרי הפירמוט Windows XP ו-Windows 98 אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את שניהם על אותו Hard-Disk יש לי עוד בעיה: לא הצלחתי לפרמט את D, יצאה לי הודעה: אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל כלי שירות לדיסק או מתוכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג החלון כלשהו. לאחר מכן נסה שוב לבצע אתחול. ולא פעל לי שום כלי שירות לכונן והתוכן לא היה מוצג בשום חלון. מה לעשות??? בתודה מראש ניצן אגלמז Nitsan Aglamaz מצטער על שתי הנושאים שפתחתי אבל המערכת שלי התמוטטה ולא ידעתי עם זה שלח!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by faceless,

אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by miim17,

מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by gforce,

שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by Real_Me,

לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by eidov,

אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by miim17,

יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BoRIS,

יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OR007,

פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by Lumber_Jack Jim,

חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.