עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MalGano,

שלום לכולם. יש לי מחשב אשר נקנה בסביבות יולי שנה שעברה. כולנו מודעים לבעית החום של הפרסקוטים והחום של יולי הוא לא בדיוק החבר הכי טוב של המעבד. באותה תקופה אני זוכר (היטב, יש לציין) את התקינות של ווסת המהירות האוטומטי של המעבד: עוד לא עברו 10 דקות של עבודה וכבר כל המתים במקלט התהפכו בקברם מרוב רעש. הזמן עבר והגיע החורף. הבית קריר, המאורר לא רועש והכול סבבה. לאחרונה התקנתי כלי לבדיקת טמפ' המעבד (AsusProbe שבא עם לוח האם) וקצת נדהמתי. הטמפ' היציבה של המעבד ללא כל פעולה היא ~63c ומהירות הסיבוב של המאוורר היא 2600[RPM] שזה נמוך יחסית. מאותו רגע הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר. אם הטמפ' כ"כ גבוהה ומהירות המאורר כ"כ נמוכה, אז סביר להניח שמשהו לא פועל כשורה.(יש לציין כי בקיץ טמפרטורת …

2. Started by freakagnux,

שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by dviraz,

יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by rk666,

שלום, הDOK שלי כרגע (sandisk titanium 2gb), הפסיק לעבוד על הלפטופ. הוא עובד בצורה טובה על מחשב אחר אבל על הנייד הוא פשוט מסרב לעבוד, הוא נדלק (האור הכחול הזה) ונכבה לאחר מספר שניות ללא זיהוי. למישהו יש מושג איזה התנגשות חומרה יכולה לגרום לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by -ox-,

הדגם המדוייק Logitech MX510 optical gaming mouse לאחרונה נהרס הקליק השמאלי כלומר הוא עובד אבל אי אפשר ללחוץ לחיצה רצופה (כמו גרירה או במשחקים יריה רצופה) כי הלחיצה כיאילו משתחררת מעצמה דבר שלא מאפשר לשחק איתו משחקים כמעט.. העכבר נמצא אצלי תקופה של שנה וחצי בערך (לא הרבה יחיסית לעכברים) והאחריות עברה לפי מה שהבנתי לפני שקניתי אותו שהוא עכבר מיועד לגיימינג (כלומר מדוייק ויכול לעמוד בעומס רב), האם יש משהו שאפשר לעשות ? לפתוח אותו ולנסות לנקות אותו אולי? או לשלוח אימייל ללוגיטק? יש מישהו שניסה לפתוח אותו אולי ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הייתה לי את אותה בעיה פעם בעכבר של 30 שקל אחרי תקופה של 3 שנים ולא היה ניתן לסדר את הבעיה למרות שפתחתי אותו וניקיתי וכו'...

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  8. קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by קובידון,

היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by sh780,

שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by no43189,

יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by sagiv24,

יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by rocosus,

שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by mostwanted,

יש לי עכבר אופטי של לוג'יטק ורוב הזמן שאני משתמש בו הוא קופץ לי מפינה של המסך לפינה אחרת וזה ממש מעצבן עכשיו אני רוצה אם אפשר לתקן את זה או שאני צריך עכבר חדש?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by PROSK8,

שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר

20. שלום לכולם! יש ברשותי זכרונות PC5400 של GSKILL 1GB שפועל בערוץ כפול.. עכשיו כמה שאלות: 1. התקנתי את התוכנה CPUZ ורשום שהזכרונות הם PC5300 ולא PC5400 (שכך רשום על הקופסא) עכשיו הזכרונות הם מסוג DDR2 667MHZ..ואני חושב שהם פועלים 5-5-5-13 למרות שרשום על הקופסא 4-4-4-12...אולי צריך לכוון משהו בביוס? שיוריד את התזמונים שלהם? 2. רשום על כל זכרון (בCPUZ) שהוא פועל ב333MHZ האם זה בגלל שהם ערוץ כפול? תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים: INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ המחשב נמצא ברשותי לא הרבה זמן כ - 6 חודשים - ותאמת כבר מהיום הראשון שמתי לב שאני עושה פעולות על ה - HD "רציניות" ( לדוגמא מחלץ עם WINRAR קובץ די גדול .. ) כל המחשב כמעט ו "קופא" אני בקושי מצליח לעבור בין חלונות יש לי "ברקסים" בעכבר וזה נראה שכמעט כל פעולה על ה HD גורמת לקיפאון. איך אני יכול לבדוק מה "לא תקין" כאן ? דרך אגב מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 . תודה, TOM

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Rio_911,

שלום יש לי מחשב ישן סלרון די 2.8GHz זכרון פנימי 2GB DDR1 (זכרונות חדשים מהחודשיים האחרונים בערך) ווינדוס אקס פי SP3 כרטיס מסך AGPX8 Geforce 6200 Zotac (כרטיס חדש מלפני שבועיים בערך) הארד דיסק 1.5TB (גם חדש..) ספק Smart-com 500W Sata פורמט לאחרונה... בכל מקרה כשאני "מאמץ" אותו קצת... לדוגמא התקנתי את פרו אבולושיין 2009 והספקתי לשחק בו משחק וחצי ואז הוא קפא. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אפשר לעשות? תודה רבה בכל אופן

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by avz,

אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by Shbd,

המחשב עולה ואין לי אפשרות להכנס לביוס אפילו, זה פשוט קופא במסך ההתחלתי ולחיצה על לחצני המקלדת לא עושה כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים