עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by belarc,

מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by yotam360,

כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by amit16114,

מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Buffer 2 MB כי אני מעוניין להוסיף עוד 80g האים יש דבר כזה בה ksp?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. היי שלום לכולם וחג שמח קניתי מחשב חדש (הודות לחברה פה שהמליצו לי) והתקנתי את אחד המשחקים שאני פשוט מכור אליו PES4 . יש לי שלט משחק של סוני אורגינל עם מתאם USB , מה שכן שמהרגע שהחלפתי את המחשב אני לא מצליח לשחק עם השלט, ישנם כמה דברים מוזרים שקורים לי: 1. לפעמים ההתקן נקלט ואני רואה אותו בהצגת שלטי משחק, ולפעמים הוא לא ניקלט. 2. גם כשהוא נקלט וכשזה אומר שהכל עובד טוב, אני ניכנס למשחק וזה לא עובד. יש לציין שניסתי להצליב עם עוד שלט שיש לי ושתיהם לא עובדים ואין בעייה עם השלטים. המתאם עצמו היה בסדר גמור עד שהחלפתי מחשב. ניסיתי כל מיני יציאות של USB. חשבתי על פתרון של למחוק את כל הדרייברים של הUSB כדי שייקלט מחדש אבל יש לי עכבר ומדפסת שמחוברים ואני לא יודע מה מהם לא ל…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Chura,

שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. Started by lilo007,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Enable,

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה nv4_disp.dll nv4_mini.sys win32k.sys זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Followup: MachineOwner ואותו דבר המחישי הנה se !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WA…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by lempsar,

הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. שלום רב, באפריל 2011 רכשתי מחשב חדש עם מעבד: intel core i5 2300 2.8 ghz 6mb l3 cache a1155 מיזה מספר שבועות, בעת הדלקת המחשב, מופיעה לי הודעת שגיאה "CPU FAN ERROR". המאוורר המקרר את המעבד הוא מסוג: scythe katana 3 cpu cooler scktn-3000. תמיד נכנסתי לBIOS, התעלמתי מהודעת השגיאה והמשכתי הלאה. היום החלטתי לבדוק יותר לעומק על מה מדובר ושמתי לב שמהירות המאוורר מאוד איטית והיא זו שגורמת להודעה. פירקתי את גוף הקירור (והמאוורר שעליו) מעל המעבד ונחרדתי לגלות במשטח שמעל המעבד, חומר אפור דביק. שאלותיי: 1) האם החומר הזה הוא החלק העליון של המעבד - שהתחמם ? 2) האם המעבד נהרס בשל כך? 3) מה המלצתכם לתיקון? (האם לקחת למעבדה שתגיד לי שאין אחריות למאוורר? לרכוש מאוורר חדש ולהתקין לבד?) תוד…

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  17. טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Eviljelly,

שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …

19. שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. לפעמים המחשב נתקע והתכונות לא זזות. לאחר מכן, הוא פשוט קורס ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: disk boot failure insert system disk and press enter בדרך כלל ,אחרי מספר אתחולים המחשב חוזר לעצמו לתקופה ופתאום שוב התופעה חוזרת על עצמה. היה לי דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS לפני מספר חודשים רכשתי דיסק קשיח חדש, ובפעם הראשונה מאז שרכשתי את הדיסק אני מקבל שוב את הודעת השגיאה. הדיסק החדש: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003\ הדיסק החדש מחליף את הישן (הישן לא מחובר למחשב)

21. היי, יש לי תקלה במחשב - הוא פשוט לא עולה. הסיפור הולך ככה: בבוקר שמתי להוריד את העדכונים לXP.. כשחזרתי ראיתי שהוא סיים להוריד ובחרתי באפשרות של SHUT-DOWN + INSTALL UPGRADES. הווינדוס נסגר, העדכונים הותקנו, והמחשב נכבה. כשהיה כבוי לחצתי על הכפתור שמדליק את המחשב, הופיע המסך השחור שעולה יחד עם פתיחת המחשב של תוכנה הBIOS. המסך שבד"כ מציג את סוג המעבד, כמות הזכרון, חיבורים הIDE/SATA וכו' (איפה שלוחצים DEL בשביל להכנס להגדרות הBIOS) עלה. הוא הציג את סוג המעבד ושם נתקע. לא המשיך לבדוק את כמות הזכרון (RAM), חיבורי IDE וכן הלאה... ניסיתי לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לכמה דקת (~20 דקות) אך דבר לא השתנה. המחשב פשוט לא עולה. כל פעם שאני מדליק אותו הוא חוזר לאותו מסך, נעצר שם ולא ממשיך…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. מופיע לי סימן שאלה על התקן ששמו sm bus contoller יש לי windows xp באנגלית עשיתי חיפוש דריבר במחשב לא מצאתי שום דבר כמו כן עשיתי חיפוש על הדיסקים של ההתקנה(שקבלתי עם המחשב) ולא מצאתי שום דבר מי שיכול להביא לי קישור להורדה (לא לאתר שיש בו את הדריבר אני יסתבך למצוא אותו) אודה לו מאוד מצפה לתגובות תודה מראש למשיבים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by FuZuL,

יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by growler,

שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים