עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by s.os,

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7

4. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by CXC,

שלום, המחשב שלי נהיה יותר איטי בזמן האחרון. לא פירמטתי את המחשב כבר למעלה מחצי שנה ואני מעדיף שגם לא בעקבות תקלות באינטרנט שנוצרות לי. המפרט שלי הוא: i5 2500 HD 7970 8GB RAM האיטיות שאני מתאר באה לידי ביטוי בגלישה איטית יותר בדפדפן למשל. המעבד מגיע לניצול של 60% רק בגלל צפייה בסדרה. ניסיתי למחוק זבל על ידי CCLEANER אך ללא הועיל. האם למישהו יש פתרון לכך? תודה רבה. אם צריך מידע נוסף אז רק תגידו ואני אציין.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by אוראל-ס,

שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by dsane,

טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by roi503,

אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by TeAm_HeLLoW,

שלום לכל חברי הפורום. לא יודע מה קרה לי במחשב, לא משנה מה עשיתי כלום לא עזר. בדקתי וירוסים - אין. פירמטתי 3 פעמים ולא עזר. אין לי מושג מה קרה, בדרך כלל אחרי פירמוט המחשב היה טס והיום כלום לא זז. לפעמים קורה לי שהסמן של העכבר פשוט נעלם או סתם ריסטרט פעם בכמה ימים. בקיצור אני אובד עצות אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by DarkSight,

טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Kaligula Imperar,

שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד

16. לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  17. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by dj_poo,

אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by alon_g,

אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by alias,

הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by xena2305,

שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  24. למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?

25. אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.