עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by nils,

שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by peralon,

אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by TeAm_HeLLoW,

שלום לכל חברי הפורום. לא יודע מה קרה לי במחשב, לא משנה מה עשיתי כלום לא עזר. בדקתי וירוסים - אין. פירמטתי 3 פעמים ולא עזר. אין לי מושג מה קרה, בדרך כלל אחרי פירמוט המחשב היה טס והיום כלום לא זז. לפעמים קורה לי שהסמן של העכבר פשוט נעלם או סתם ריסטרט פעם בכמה ימים. בקיצור אני אובד עצות אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by itay60,

שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....

11. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. היי, יש לי תקלה במחשב - הוא פשוט לא עולה. הסיפור הולך ככה: בבוקר שמתי להוריד את העדכונים לXP.. כשחזרתי ראיתי שהוא סיים להוריד ובחרתי באפשרות של SHUT-DOWN + INSTALL UPGRADES. הווינדוס נסגר, העדכונים הותקנו, והמחשב נכבה. כשהיה כבוי לחצתי על הכפתור שמדליק את המחשב, הופיע המסך השחור שעולה יחד עם פתיחת המחשב של תוכנה הBIOS. המסך שבד"כ מציג את סוג המעבד, כמות הזכרון, חיבורים הIDE/SATA וכו' (איפה שלוחצים DEL בשביל להכנס להגדרות הBIOS) עלה. הוא הציג את סוג המעבד ושם נתקע. לא המשיך לבדוק את כמות הזכרון (RAM), חיבורי IDE וכן הלאה... ניסיתי לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לכמה דקת (~20 דקות) אך דבר לא השתנה. המחשב פשוט לא עולה. כל פעם שאני מדליק אותו הוא חוזר לאותו מסך, נעצר שם ולא ממשיך…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by fender1989,

קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by tmp,

שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by elad_rabi,

השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת אם עלול להיות בעית תאימות בין : INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ל [table] [tr][td][/td][td]ASROCK INTEL H61M-VS[/td][/tr] [/table] ראיתי באתר את המפרט המומלץ הזה, אבל הציעו לי לוח אם טיפה שונה (לפי מה שאני רואה בשם, VSבמקום U3S3) האם עלול להיות בעית תאימות בין הרכיבים.. תודה מראש , דור .

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by Shaldagon,

שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  23. שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by jingi01,

המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים