תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום כאשר הייתיי מדליק את המחשב , היה מגיע אוטומאטית לשולחן עבודה. כעת מגיע לשם המחשב באישור כניסה ,ורק כשלוחץ עליו מגיע לשולחן עבודה. כיצד חוזר למצב הקודם ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בעת הפעלת קבצי וידאו אני נתקל בתופעה מוזרה: המסך הופך לשחור ולאחר מס' שניות חוזר לעצמו.. התופעה חוזרת על עצמה לכל אורך הפעלת הקובץ וגם גורמת למחשב להיתקע קצת. יש לציין שהתופעה לא קיימת בזמן שרואים סרטים באינטרנט (באתרי חדשות \ YOUTUBE וכדומה). לדעתי הבעיה היא ב DRIVERS של הכרטיס מסך (NVIDIA FX5200) אבל יש לציין שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. עזרה מישהו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי זז לאט משהו פחד 1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה 2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלות ועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כזות שמהמחשב שלא לא קורא נגני MP3 ואמצאי אחסון ויש לי תמונה.: http://i33.tinypic.com/29uyjdi.png זה קרה לי לפני שפרמתטי מתחשב שלי וזה היה לפני חצי שנה . הנגן ואמאצי האיחסון לא היו עובדים לי אים דרייברים זה היה פעול לבד שאני מכניס תכבל.. אגב הכבל תקין 100% . ניסיתי ממחשבים אחרים הוא קורא תנגנים הכול טוב ויפה רק אצלי זה כך! אגב יש לי windows xp sp2 עם זה יעזור.. תעזרו לי בהקדם בבקשה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצורב DVD אני מקבל תשגיאה הזאת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-