תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היה לי בעיה בBIOS אז אמרו לי להוזיז את הגמפר הוזזתי אותו והמחשב לא עובד אחרי זה הדלקתי אותו והוא עדין לא עובד הוא לא נידלק והוא בחשמל גם הנורה על הלוח פועלת החזרתי את הגמפר למקום והוא עדין לא נידלק עם למישהו יש רעיון מה קרה???? אני מישתגע
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב,אולי לא הייתי צריך להתעסק איתו יותר מידי כי אני לא מבין כל כך הרבה בחומרה,אבל הרגשתי צורך כי הוא היה מאוד מלוכלך(מלא אבק,מלאאאא) בכל מקרה פתחתי אותו והוצאתי ממנו את הכרטיס מסך,מודם,זיכרון ואת הלום האם... אז בכללי ניקיתי את המאוורים ואז המארז..אבל כדי לקנות את המארז הייתי צריך לנקת את הלוח אם מכמה חוטים כדי להוציא אותו..וכשהוצאתי אותם לא ממש התחייסתי למקום שלהם..ועכשיו אני לא יודע להאיפה לחבר אותם,על חלק מהחוטים היה כתוב LED אז הבנתי שזה לדים,והצלחתי להכניס אותם וזה עובד..חלק מהכפתורים היה כתוב REST (כפור ריסט על המשחב) את זה גם הכנסתי למקום אבל יש כמה חותים שאין לי מושג מה עושים אותם.. עכשיו החוטים שאני לא יודע להן להכניס: 4 חוטים שמחוברים אחד לשני וכתוב אליהם: …
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחשב עושה לי ריסטים מאז שהתקנתי את הדרייברים של ATI וה ccc וגם עושה לי הודעה שגיאה בחלק והפונקיות שם עשיתי שהמחשב לא יעשה ריסט אלה יראה מסך כחול וזה כנראה משהו בקשר לזיכרון אז קישרתי בין הבעיות שנהם קשורים לזיכרון ואמרו לי לעשות בדיקה עם memtest86+ אבל לא הבנתי איך מפעילים את זה צורבים קובץ ISO ומריצים את זה דרך ה boot ? ובכלל איך משתמשים בתוכנה והאם היא מסוגלת לתקן?
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, מבוסס nVidia 6200. לפני שתקפצו, אני לא צריך יותר מזה, אני לא גיימר. שמח וטוב לב פתחתי את האריזה היום, הוצאתי את הכרטיס והדבר הראשון שראיתי זה שחלק גדול ממנו מכוסה במין "סככה" בצבע כסף, שמחוברת לכרטיס באמצעות שני קפיצים ומסתירה ממני את המעבד שלו. ניסיתי בהתחלה להסיר את זה, אבל לא ראיתי איזושהי דרך לעשות את זה ובמדריך המשתמש לא היה כתוב על זה כלום. התקנתי את הכרטיס במקום שלו (AGP), ואז שמתי לב שבמדריך נכתב שצריך לחבר אליו power supply ע"י חיבור כבל של ההארד דיסק אליו. לא מצאתי לאן לחבר (אולי זה מתחת לגג הכסוף?), אז עברתי הלאה, במחשבה שזה כ. מסך כ"כ חלש שהוא לא צריך מתח נוסף. הפעלתי את המחשב, התקנתי דרייברים (גם לווינדוס וגם ללינוקס)…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה.....אני מקווה שתצליחו לעזור לי... אז ככה: לפני יומיים התקנתי תתוכנה של ה MP3 שלי ומאז התחילו כל הבעיות.... ניסיתי להתקין מחדש DIRECTX 9c וגם התקנתי דרייבר של הכרטיס קול SBPCI128Setupus_w2k Sound Blaster PCI 128 וגם זה לא עזר.....ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום לפני וגם לא..... הנה תמונה של הלוח אמ שלי בתוכנה : http://img99.imageshack.us/img99/6291/motherboardnk0.png ובכל תוכנה שאני מנסה להפעיל שירים או תוכנת דיבור זה מראה לי שגיעה..... :s05: אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה שלי וגם מקווה שתעזרו לי.....תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חודשיים הלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rh וכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות? ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלות מה הוא מזייף נכון? כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-