תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו פתאום כל האותיות asdw "התבלבלו" הכל עבר מהחלק השמאלי של המקלדת לחלק הימני COUGAR DEATHFIRE - מקלדת המערכת הפעלה שלי זה וינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב G2020 עם 8 גיגה זיכרון וכל פעם שהוא מפעיל גוגל כרום - כמה דפדפנים המחשב מגיע בקלות ל 7-8 גיגה PF ואז הארד דיסק נחנק הסתכלתי על המנהל משימות שם כל כרטיסיה לקחה בין 1.5-2 גיגה' בייט זה מטורף !!!! אם אני אפעיל דפדפן או שניים המחשב יצליח לסחוב אבל עם 5 דפדפנים הכרום פשוט גומר את המחשב הכמות זיכרון שהגוגל כרום לוקח זה הזוי !!!!! דווקא במנהל משימות התוספים לא לוקחים הרבה ושללתי את הבעיה שזה נובע מהם . שאחי עובד על ה FF פותח 20 דפדפנים והמחשב עובד סבבה שאני אומר המחשב הכוונה לזיכרון .. כדי לעבוד עם גוגל כרום " בכיף " צריך 16GB RAM ואני לא צוחק . אם כל דפדפן לוקח 1.5-2 גיגה' ואני מדבר על אתרים מצחיקים לא כבדים בכלל SCORES 365 , ZAP , אפילו סתם אתרים עם מידע בלי פלאשי…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הופיע לי חלון כחול קטן ורשום עליו digital power saving mode והמסך נכבה - מצד שני המאווררים המשיכו לעבוד מעבר לזה המחשב פשוט לא הגיב ניסיתי לעשות מספר ריסטים, כיבויי מחשב אבל הם לא עזרו אפילו וונדוס לא התחיל לעלות הדבר היחיד שעזר היה הוצאה מן החשמל למשך כמה דקות הוחזרה - איפה שעלה אשאף שיחזור הגדרות ורק אחריו הווינדוס כעט הבעיה היא שהמחשב נורא איטי במיוחד באקספלורר שמתקשה לעבוד כשאני פותח מספר חלונות - וגם בתמונות עם גראפיקה יחסית גבוהה המחשב משתמש ביותר מידי משאבים מה עושים עם זה? ואיך ניפתרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני נתקל בבעיות מוזרות כבר החליפו לי את הלוח הזה פעם אחת 1 הלוח הראשון היה עושה לי בעיות עם הזיכרון ומצפצף כל הזמן (גם בזמן עבודה רגילה) בלוח הזה נפתרה בעית הזיכרון אבל פה הלוח עדיין מצפצף...כמו כן איך שאני מעדכן את הביוס מ F6 ל F9 ווינדוס עושה ריסטים לעצמו איך שאני מקיש את הסיסמת כנוסה (2 שניות אחרי ההנטר). אני ניסיתי להחליף כמעט הכל!!...זכרונות...לוח...מעבד....ספק...... רק כרטיס מסך לא ניסיתי עדיין...... המפרט שלי הוא כמו שמופיע. עידו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'. ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע. חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע. עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין.. ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת. השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב, אני משחק משחקי רשת ומוריד הרבה דברים מהאינטרנט ואז בלי שום סיבה המחשב כותב לי שהכבל של האינטרנט לא מוחבר ??? בדקתי וראיתי שהכבל באמת מחובר ואז עשיתי ריסטארט למחשב, לאחר הריסטארט אני מגלה שהמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי ריסטראט נוסף הוא מזהה אותו ואז לאחר זמן מה הוא עושה את אותה בעיה אולי כרטיס רשת הלך ?? ואם כן אז למה הוא פעם עובד ופעם לא ?? אולי זו בעיה עם הלוח ?? ואיך אני משתמש בכרטיס רשת המובנה של הלוח ?? ואם אני קונה כרטיס חדש איזה כדאי לי ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב די ישן. זה קורה לאחרונה די הרבה. פתאום אחרי שהמחשב יוצא לשומר מסך ולפעמים באמצע העבודה. המסך כותב NO SIGNAL. כדאי לסדר את זה, צריך לנתק את הכ. מסך המלוח אם ולהחזיר אותו והוא חוזר לפעול. זה הפך למטרד רציני. התקלה מוכרת? במה מדובר? בתקלה כ. מסך? מסך? לוח-אם? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה! you need to remove the capacitor C3 to 1uF
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס לשום אתר עם אינטרנט אקספלורר זה פשוט נתקע ולא מגיב ואז רושם: תיאור: ניסיתי לאפס את הדפדפן אבל זה לא עזר כלל. ניסיתי לעשות תיקון וזה לא פעל. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז רציתי לבדוק אם אתם יכולים לעזור לי פה. אז ככה קניתי טלויזיה לחדר 26" של LG וקניתי כבל HDMI לHDMI 15 מטר עם מתאם לDVI חיברתי והגדרתי במחשב צפייה כפולה וזה לא מראה כלום בטלויזיה חוץ מNO SIGNAL בבקשה תעזרו אני עובד על זה כבר שלושה ימים
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! במחשב אצלי נמצא לוח אם של חברת gigabyte מדגם GA-X58A-UD3R שהוחלף לי אחרי לוח אם של MSI שעשה בעייות, ולפני כמה ימים ביצעתי עדכון ביוס ללוח דרך תוכנת Q-FLASH בווינדוס (בגלל שלמחשב היה לוקח המון זמן להידלק עד שהיה עולה הווינדוס)והתוכנה הביאה לי עדכון אחרון של הביוס ועדכנתי אותו,ולאחר הדלקת המחשב מחדש הלוח היה מבצע 3 ריסטים עד שהיה עולה הויינדוס, ומכיוון שארע כך שלחתי את המחשב למעבדה ושם החליפו לי את הלוח לחדש. כשהבאתי אותו הבייתה ראיתי ששוב לוקח לו זמן לעלות וביצעתי עדכון דרך תוכנת הQ-FLASH בביוס ונרם שם שהעדכון בוצע בהצלחה אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא שוב מבצע את האיתחולים המעצבנים האלה. אז א"כ רציתי לדעת למה הוא לא מקבל עדכוני ביוס שלדעתי לא היתה ש…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-