עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

היום ניתקתי את המחשב מהחשמל כדי לסדר את החוטים מתחת לשולחן. כשהחזרתי את החשמל החלו להופיע מסכים כחולים, ממש כמו האלו שהספקתי לשכוח, בטווח של שעתיים כבר 4-5 BSoDים. לא התקנתי כלום חדש, הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. מה פירוש המסך הכחוחל הזה? זיכרון RAM תקול? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by alemu,

שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by yambtz,

זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by Alduin,

בזמן האחרון היו לי כל כמה זמן איתחולים של המחשב. היום הוא הציג לי הודעה שאולי משהו נתקל בה ויוכל לעזור (למרות שהיא כללית): Hardware Malfunction. Call your hardware vendor for support. The system has halted למרות שהיום זה פעם ראשונה שהמסך הכחול הזה הופיע, האיתחולים נמשכים כבר זמן מה. המפרט שלי הוא: P4 3.0 800 מקורר ע"י CNPS 700A-ALCU P4C800 Deluxe Micron 400x2 3D prophet 9800 Pro Audigy2 Enermax EG651P-VE תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. Started by arpa,

שלום, חיפשתי בפורום הודעות בנוגע לטמפרטורות מומלצות לכרטיסי מסך אך לא מצאתי. הטמפ' של כרטיס המסך שלי עומדת כרגע על 56C, שזה נראה לי גבוה.. יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce FX 5600 מה אתם אומרים? נ.ב חידשתי את המשחה הטרמית שהיתה על הכרטיס (הטמפ' לפני החידוש היתה 65 מעלות).

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by shnord,

שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by 486DX4,

לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by credo,

חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by Spitted,

בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Raz20,

אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  16. מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה

18. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by growler,

שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by dog_foot,

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by ETB,

כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by OriW,

שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by PsyDream,

יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm

24. Started by ^GunX^,

היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by rikus,

אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים