תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מצא לי ברחוב מארז עם לוח של פנטיום 3, כמו שאני צריך והופה, הוא עובד! ניסיתי בבית אחרי 2 לוחות שנשרפו לי! שמתי עליו 2 זכרונות (השלישי שרוף אז שברתי אותו לחצי חצי חח) הזכרונות עובדים ב 100 מגה הרץ והלוח תומך 133 זה לא משנה ממש נכון? קיצר חיברתי הארדיסק 20 ג'יגא WD, פלופי ואת המעבד פנטיום 3 500 שלי עוד פעם הבעייה המעצבנת שהביוס לא פועל בכלל וכלום לא קורה על המסך, טוב החלפתי ושמתי מעבד שבן דוד שלי נתן לי (סלרון 366) והופה עובד! הגעתי למסקנה שהמעבד המסכן שלי הלך כנראה....יהי זכרו ברוך בקיצור בביוס כתוב שיש בעיה עם הפלופי, בעיה 40 משהו, בדקתי והכבל יושב טוב ולא הפוך והמנורה לא תמיד דלוקה ועדיין רשם לי אותה בעייה, התייאשתי וניתקתי אותו כי אני גם לא ממש צריך אותו הגיע עוד…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ב2 מחשבים קניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש! עם מעבד 775soket. קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCK עם מעבד 478soket בשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוח הבעיה היא: אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקה הוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון) זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתית מה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס? תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר תקלה שפרסמתי בפורום זה החלטתי לפרמט את המחשב, משום מה, אפילו הביוס לא זיהה את כונן הסאטא והחלטתי,בינתיים, להתקין על כונן משני, של 40 ג'יגה. מערכת ההפעלה הותקנה, כונן הסטא, בעל נפח של 80 ג'יגה אינו מזוהה, התקנתי דריברים ותוכנת זיהוי שבאה עם לוח האם למען זיהוי הסאטא ועדיין, אינו מזוהה. בביוס אפשרתי את זיהוי כונני הסאטא ועדיין ,אינו מזוהה! אנא עזרו לי, מה לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב של אבא שלי מחשב בן 5 שנים AMD שכולל 1 גיגה ודיסק קשיח 200 גיגה של WS וזאתי הפעם השנייה שאבא שלי מנתק את המחשב מהחשמל בצורה לא מסודרת והדבר גורם למחשב לפריז במצב של עלייה וינדוס רגיל יש לציין שהמערכת עולה וכאשר מתחיל הגדיר נתוני משתמש או פרופיל לא זוכר מה היה רשום שם זה נתקע אבל אם אני מתחבר בSAFE MODE זה נפתח הכל תקין לפני שפתחתי את הדיון בתקלה הראשונה שלו עשיתי תיקון דרך הדיסק BOOT CD 9.5 של הירו או משהו כזה וזה חזר לעבודה תקינה חבר שלי זרק שזה אולי סוללה של ביוס זה לא נראה לי כי במצב בטוח זה עובד טוב מחכה לעזרה תודה מראש מוש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים ומעלה. אני שומר עליו טוב וסה"כ הוא עבד ממש אחלה. שלפני כמה חודשים הוא קפא והתחיל לעשות בעיות. עשיתי בדיקות עומס וכו' ולא היו בעיות אז בחרתי לעדכן את כל הקשוחה של החומרה, לפרמט ולהתקין הכל מחדש בגרסא מעודכנת. אתמול הוא חזר לקפוא לי אחרי חודשיים שהוא עבד חלק בלי בעיות. התקנתי EVEREST Ultimate Edition על מנת לנטר ולראות מה הבעיה. יש לכם רעיון במה כדאי להתמקד? מעבד? ספק כוח? לוח אם? כונן קשיח? זיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-