תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
האם יש מפצל שמיועד ל-USB1 ומפצל שמיועד ל-USB2 או שאין הבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי כמה תופעות מוזרות שהתחילו היום, אני חושב שכולן קשוורת ללוח אם (intel pearl creek): - האינטנט מתנתק כל שעה- מה שמחזיר אותו זה ניתוק וחיבור של הכבל רשת או disable \ enable לכרטיס רשת. - השעון כל פעם קופץ לשעות מוזרות, וגם אחרי שאני מכוון אותו ידנית חזרה, גם הוא פעם בשעה בערך משתבש. - כרטיס קול usb מפסיק להגיב עד לניתוק \ חיבור מחדש. לדעתי כל אילה קשורים ללוח אם. יש סיכוי שמדובר בבעיה בוינדוס? יש לי windows 7 rtm. ריסטרטים ועדכוני דרייבירם לא עזרו.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה אני מקבל BSOD שניה לאחר שאני מכניס כבל HDMI לטלוויזיה. מה יכול להיות גורם לבעיה? פרטים: 1. בבדיקת הLOG של התקלה יש לי קובץ kernel מודגש במקום הראשון. אם יש צורך להעלות את קובץ הלוג, אעלה אותו היום בערב כשאחזור מעבודה. 2. מדובר על טלוויזיה Samsung UA40EH5000 LED 40 אינץ. שמתי לב עוד מהיום הראשון שכשאני מחבר את כבל הHDMI, כל הלוח עם כניסות החיבורים נכנס מעט בפנים. השאלה שלי, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? האם יש סיבה להזמין טכנאי של הטלוויזיה? להחליף כבל HDMI? המקרה חזר על עצמו מספר פעמים ואני לא רוצה שהמחשב ייפגע מזה (מדובר במחשב חדש גם כן). אני מחבר את חיבור הHDMI לכרטיס מסך gtx660ti תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?
-
שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אתמול בלילה המחשב נתקע, סתם ככה - היה פתוח, כמה תוכנות פתוחות אך לא בעת ביצוע שום פעולה. הבוקר עשיתית ריסטרט ידני ומאז - הוא לא עולה. המאוורים פועלים, גם בספק, במארז ומעל המעבד - למרות שהמאורר של המעבד לא פעל בפעמים הראשונות שניסיתי להלדיק את המחשב, אלא רק לאחר שניתקתי אותו וחיברתי מחדש. המעבד בבוקר היה חם מאוד. המחשב עושה רושם של מנסה להתחיל לעלות, נשמע כאילו מתניע ואז ממשיך לעבוד על ריק - אין צפצופים. תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-