תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב הבעיה היא שאני לא יכול להשאיר אותו בלילה דולק מכיון שהוא מאוד מרעיש ואי אפשר להירדם כך אני רוצה לפתור את הבעיה ולקנות לו חלק חדש שלא יעשה רעש כמו שהוא עושה עכשיו. רציתי לדעת מהו החלק שעושה את הרעש?(המחשב נקי מאבק-הוא פשוט תמיד היה כך המחשב מאוד ישן) רציתי שתאומרי לי האם מה שמרעיש במחשב זה המאוורר או חלק אחר?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצורב DVD אני מקבל תשגיאה הזאת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד היקר שלי הזדקן והתעייף, אז לפני שאני קוברת אותו ורוכשת חדש אשמח לברר אתכם, האם ניתן איכשהו לשדרג אותו כדי לשפר את ביצועי המחשב לגלישה באינטרנט? נתונים טכניים Device DELL Precision M4800 15.6" Processor Intel(R) Core(TM) i7-4800MQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz Installed RAM 8.00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Edition Windows 10 Home Version 21H1
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-