תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברשותי ספק Thermaltake Purepower 480W, ולוח אם Epox 8KDA3J. לפני מס' ימים המחשב התחיל לעשות בעיות. כללו חלק מן הבעיות כיוביים לא רצוניים, ובעיות כרטיס מסך (הרדאון X800 XTPE מקבל חשמל בנוסף מהלוח אם גם מהספק ישירות). היום עשיתי סריקה יותר מקיפה לבעיה ומצאתי כי אחד מהחיבורים של הספק אל הלוח אם, נשרף (בחוט הגדול העבה עם 20 הפינים), אחד הפינים שרוף, וכך גם המקום שהוא היה בו על הלוח אם. מס' שאלות: 1. יש אפשרות להחליף רק את חיבור החשמל בלוח אם? אם אפשר במעבדה - האם זה כדאי? 2. קניתי את המוצרים הנ"ל בזיגזג לפני קצת פחות משנתיים, על הספק יש אחריות של 12 חודשים, ואילו על הלוח אם, 24 חודש. בתקנון האחריות היה רשום כי האחריות לא מכסה "פגיעת ברק, שריפה, רטיבות ו/או שימוש לא נאות במוצר…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! החל מאתמול אינני מצליח להפעיל את המשחק FEAR שמותקן אצלי כבר יותר מחודש במחשב ועד אתמול תפקד מצויין. כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק, אני כמעט מיד מקבל את ההודעה המצורפת. המשחק היה מעודכן עד לגרסתו האחרונה (1.06) והוא חוקי ומלא לחלוטין. ניסיתי להתקינו שוב וזה לא עזר (אבל שימו לב שכעת הגרסא של המשחק היא 1.05 כי העדכון האחרון אמור להתבצע מתוך התוכנה). חיפוש בגוגל ובפורום לא העלו הרבה אבל אלו הפעולות שניסיתי: 1. כאמור, התקנה מחודשת של המשחק. 2. שינוי הOC שבמחשב (למרות שיש לציין שקודם ועכשיו הOC לזכרון בתחום האחריות שלו והמעבד על המהירות המקורית - הורדת מכפלה). 3. באינטרנט נאמר לבדוק האם זו התוכנה היחידה שגורמת לתקלה הזאת, ומבדיקה קצרה עולה שכן. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב …
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פה מחשב,הוא לא נדלק לי.. החלפתי לו ספק כוח,ועדיין הוא לא עובד הוצאתי לו את החיבורים של הארדיסיקים והכונני CD ועדיין לא עובד כמו כן מדובר במחשב ישן יחסית.. אני לא יודע את המפרט בבירור אבל מה שכן אני יודע שזה P3 עם SLOT 1 לוח אם של MS6199VA - MSI צ'יפסט VIA וכרטיסי PCI הם - כרטיס רשת כרטיס קול מודם 56k ובקר SCSI כרטיס מסך חדש נראה קצת של MSI כנראה GeForce MX-440 אני אישית חושב שזאת בעיה של הלוח.. אבל לא יותר מזה,בגלל זה פניתי לכאן לתשובה ברורה יותר. דרך אגב אני לא רוצה יותר מדי לגעת במחשב כי הוא אינו אישי שלי אלה של חבר של אבא שלי.. בכל אופן תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
החלפתי בין הזכרונות ולאחר מכן הדלקתי את המחשב ואין תצוגה. רואים שהמסך עובד אבל מופיעים ריבוע במסך בצבע כחול אדום. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? האם הוא נשרף או שיש בעיה אחרת? ועוד משהו, אחד מהפינים של הכבל הכחול חסר, האם זה מה שגורם לבעיה או שאין קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-