עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Ding Ding Dong,

יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Bingo,

כל פעם שאני מנסה לצורב DVD אני מקבל תשגיאה הזאת מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

שלום , לאחר עדכון flash אחרון לפיירפוקס המחשב עשה bluescreen (של בעיית חומרה) win7 32bit i5 כרטיס מסך ati hd 5670 יש לציין שלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

6. תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר! אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device) ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה... יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!? אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133 תודה רבה מראש! Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Motherboard Name MSI MS-6199VA Front Side Bus Properties Bus Type Int…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by lm,

יש לי בעיית זיכרון וירטואלי חמורה ביותר המחשב לא זז והוא רושם שיש לי קצת זיכרון וירטואלי. מי שיודע מה זה???? ממה זה נהיה????? איך אפשר לתקן?????? וכו שירשום דחוף

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  10. החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  11. אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by royi,

קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by yotamhoro,

היי כולם. אתמול קיבלתי את דיסק הWD250ks החדש שקניתי. הוצאתי את הדיסק הישן (זה שאני כותב ממנו עכשיו אחרי שחיברתי אותו מחדש) שעשה הרבה בעיות, חיברתי את החדש (בעזרת כבל SATA רגיל - הכונן הוא SATA 2) במקום הקודם, הכנסתי את כבל הסאטא לסאטא 1 על הלוח וחיברתי לדיסק, ובנוסף חיברתי את כבל המתח מהספק של הדיסק הקודם. הדלקתי את המחשב ועליתי דרך הדיסק התקנה של וינדוס. היה זיהוי מלא של הכונן, ואני חילקתי אותו לשני פרטישנים. התחלתי בהתקנה, ובמהלכה, באמצע הקטע של installing devices נראה שההתקנה הפסיקה לזוז. נתתי בסבלנות למחשב שעה ורבע ואין תזוזה. ריסאט של המחשב גרמה לפתיחה מחדש של דיסק ההתקנה, ושם נכתב לי שאי אפשר להתקין את הוינדוס כי הוא לא מזהה דיסק. כיביתי את המחשב לגמרי, הדלקתי מחדש,…

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by SteelCat,

יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  17. אני מדבר על החוטים ששיכים לכפתור הכיבוי והריסט ולסאונד בפאנל הקידמי צריך את המדריך למשתמש של הלוח אם או שיש דרך יותר פשוטה? 2. אם אני קונה עכשיו מחשב נייד עם וינדוס 8 הוא יבוא עם מסך מגע או שאני צריך לדאוג לזה? לא מבין עכשיו מה קרה למיקרוסופט למה וינדוס 8 מיועדת רק למסכי מגע?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by mynis,

http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by sroolik,

לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by חיים רביבו,

הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.

21. Started by mrbamba,

אתמול אח שלי שיחק עם החשמל בבית וכתוצאה מכך המחשב שלי נכבה באופן מיידי (יחד עם כל המכשירים בבית) ומאז יש בעיות בוינדוס. אני כל הזמן מקבל הודעות של dumping memory וכמעט כל דבר שאני מפעיל עושה בעיות כולל אנטי-וירוס, דפדפן אינטרנט ועוד. הנה הבעיה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 4e BCP1: 0000009A BCP2: 0001C8C1 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011212-27222-01.dmp C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\WER-44834-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by asihiz,

יש לי מעבד AMD 1700 עם לוח אם GIGABYTE VT-600,כרטיס מסך RADEON 9100,וזכרון 512 ddr. האם הגיוני שמשחק כמו splinter cell יקפוץ,האם זו בעיה במשחק? התקנתי את הדריברים בעצמי למחשב, ואני רואה בהגדרות החומרה 512 זכרון ואת שם הכרטיס מסך,יכול להיות שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם כמו שצריך(למרות שזה עבד חלק)?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by mafisto00,

דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא. במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם. טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים. מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים. אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב. מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו. לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX. לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< ) עכשיו שקלתי אפשרו…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

יש רק אפשרות אחת לחיבור נכון(יש חריץ אחד חסום בכוונה),אז אל תגידו להפו ת'כבל או משהו... אני עכשיו צריך ת'כונן דחוף כדי לנסות להציל קבצים חשובים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים