תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב המורכב מהמפרט הבא: intel i3-4350T asus h81t corsair 8gb value select low voltage plextor ssd 128 gb כאשר הספק הוא FSP NB-Q120 PLUS אני מחבר את המסך למחשב זה לאחר ההרכבה ומדליק אותו, המחשב נדלק והמאוורר מתחיל לעבוד, אבל המסך נשאר במצב סטנד-ביי. האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות בהרכבה של לוח זה בניגוד למחשב רגיל? הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השארתי את המחשב דולק על תוכנה מסויימת וכשחזרתי אחרי כמה שעות המסך היה שחור. לחצתי על המקלדת, כפתור הריסט, הדלקה ושום דבר לא הגיב. כיביתי את המחשב על-ידי לחיצה ארוכה על כתפור ההדלקה והמחשב כבה. עכשיו כשאני מדליק אותו, כל המאוררים עובדים, אבל המסך שחור. ניסיתי להחליף כרטיס מסך וניסיתי להוציא לשחק עם הזיכרונות, אבל כלום. קיצר, סיוט. יש לכם רעיון?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מדליקה את המחשב, כל המאווררים והכונן דיסקים עובדים, אבל אין תצוגה במסך, המסך כאילו לא מצליח למצוא פלט מהמחשב והוא עובר למצב המתנה. מדובר במחשב ישן שכל החלקים בו חדשים, חוץ מלוח אם ומעבד, לכן חושבת שאחד מהם הלך. חשבתי יותר לכיוון של לוח אם, אבל המאוורר של המעבד שמחובר אליו עובד, האם בכל זאת יכול ללכת? איך אני יכולה לדעת מה התקלקל. יש לציין שהמסך תקין ונבדק גם בחיבור לכרטיס מסך חיצוני וגם ישירות ללוח האם.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-