תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכן asrock h61m/U3S3 intel core i3 3.1Ghz arctic cooling freezer 7 pro kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 huc cougar RS 400 80PLUS antec 100 gaming dell ultrasharp U2311H המחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOS בדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitor נראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזלים ניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזר יש דריברים חדשים לל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים בנידון ? זה המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 (כן אני יודע לא משהו =\)
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב. אתמול כיביתי את המחשב שלי לאחר זמן ממושך שהוא היה דלוק כשהלכתי לעבודה. המחשב היה תקין ועבד ללא שום בעיות ברגע הכיבוי. לאחר העבודה חזרתי והדלקתי אותו. המחשב נדלק אך לאחר כמה שניות נכבה ואתחל את עצמו מהתחלה. וככה בלופים אינסופיים עד שהוצאתי אותו מהחשמל. פעולות שעשיתי לאחר מכן: 1. הוצאת כל רכבי חיוני לאתחיל מחשב למעט מעבד וזכרון.לא עזר- עדיין מאתחל את עצמו 2. בדיקת מאוורים- ברגע ההדלקה המאורר של המעבד כאילו מתחיל לפעול אך לאחר שנייה נכבה. הבעיה היא לא במאורר כי החלפתי שלושה מאוורים, כששניים מהם תקינים לחלוטין. 3.הוצאת סוללת לוח אם והחזרתה. כנ"ל- שום עזרה. לפי הבנתי 3 גורמים יכולים להוות בעיה- ספק, לוח אם או מעבד. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א אין שום ריח שרוף במארז.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול כשיחקתי לאחר 20 דקות של משחק המחשב התקבה לבד ולאחר שנייה הוא מבצע אתחול לחלונות. זה קרה לי במשחק נוסף, עשיתי בדיקה של חום כרטיס המסך והמעבד והם לא מתחמים לרמה שהוא יכבה, מה שגם זה כבר קורה לי אחרי 30 שניות של משחק מה שלא נראה לי שהמעבד או כרטיס המסך מספיקים להתחמם. ספק הכוח שלי הינו 600W אבל יש לי אותו כבר 5 שנים אם לא יותר, לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך GTX670. כך שלא נראה לי שזזה. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה כל הזמן בערך כל חצי שעה בלי התראה מוקדמת ומבצע ריסטרט. הטמפרטורה של המעבסד רק 51 ופעם הייתי מגיע ל54 בלי בעיה ועכשיו הוא מתכבה,למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים. אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון: insufficient resources או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום). חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי. עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק... אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום. הדבר היחיד שפותר את זה ז…
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי. אז ככה, המחשב שלי פשוט מתעורר לבד משינה. מהסתכלות ברשת אני רואה שזו בעיה רחבה אך לא הצלחתי להגיע לפתרון. הדברים שניסיתי לעשות: *נכנסתי למנהל התקנים ומנעתי מכל מיני התקנים להעיר את המחשב. *ב CMD עשיתי את פקודת ה LATS WAKE ובגדול מה שרשום שמעיר אותו זה PCI express root port. *נכנסתי גם ל EVENT VIEWER עשיתי סינון לפי POWER TROUBLESHOOTER וקיבלתי את אותה תוצאה "מקור התעוררת - PCI Express Root Port. אובד עצות ומקווה שלמישהו הייתה כבר את הבעיה והוא פתר אותה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מציקה, אני מכניס את המחשב למצב שינה ואחרי כמה שניות/דקות הוא מתעורר לבד. זה חוזר על עצמו פעמיים-שלוש וזה ממש מרגיז. איך אפשר לבדוק מה גורם למחשב להתעורר לבד? לא התקנתי איזה תוכנה לאחרונה שמאז זה התחיל לקרות.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מכבה את המחשב, כרטיס הקול מתחיל לתקתק (רמז ראשון לבעיה)... כלומר רעש תיק תיק מהיר ברמקולים. כאשר פתחתי את המחשב (Intel 2.8GHz Multi-threading) אני רואה שגם הנורות וה-7Segment על ה Motherboard נדלקים ונכבים כל הזמן. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה תקלת PSU אבל אז נזכרתי שניתן להדליק את המחשב (ממצב כבוי לגמרי) גם המהקלדת (צירוף מקשים שנקבע ב BIOS) ככה שלפחות תיאורתית אני (עם הנסיון שלי...) לא יכול לדעת בוודאות היכן הבעיה כי יש מתח לMB גם במצב כבוי. המאוורר של ה PSU לפעמים נשאר דולק לפעמים גם אחרי כיבוי. איך ניתן לזהות בוודאות היכן הבעיה? בנוסף שאלה כללית - אם כבר מתקנים את המחשב - יש לי DDR 2 400MHZ במחשב, איזה זכרון הכי עדכני אני יכול לדחוף לו ? תודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-