תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זכרונות TWINMOS 512X2 667 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז קומפוקס 6A19 דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT משחה טרמית MX-1 אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס. ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני עובד עם המדריך http://www.pcspot.co.il/guides/assembly3.php ועשיתי מה שרשום שם . בדקתי את הספק , חיברתי אותו ללוח, חיברתי את החוטים של המארז ללוח אבל לא מצאתי את החוט של ה buzzer/speaker איפה הוא? וכאשר אני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר 2 שניות מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום רב , לצערי הרב את הודעתי הראשונה אני רושם בפורום תקלות , ברשותי מחשב כבן 4 ימים , מדובר בAMD 3500 שהורכב על לוח אם של DFI העונה לדגם N4F UTRA INFINITY ברוב טיפשותי בעצת מישהו שחשבתי שמבין , עשיתי עידכון BIOS דרך אתר החברה ומשום מה לאחר הREST המחשב לא עולה והצג שחור , ונשמעות צלילי נקישה מכיוון הלוח אם.. ניסיתי להוציא את הג'מפר שכיכול מאפס את הBIOS אבל ללא הועיל.. למישהו יש פיתרון מלבד " תתקשר לחנות ויחליפו לך" .. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את ההארדיסק הנ"ל, הביוס מזהה אותו בנפח: 3282MB וכאשר המחשב מנסה לעלות, הוא נתקע בPOST הראשוני כשהו מזהה את הדיסקים (כבר לאחר שזיהה את כל ההארד דיסקים) מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-