תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה פירקתי את המחשב והגעתי לחלק שהייתי צריך להוציא את הפאנל אז הוצאתי אותו[איפה שנמצאים המתגים] ובשביל זה היו כמה חיבורים קטנים על הלוח אם שצריך היה להוציא אז ניתקתי אותם(צילמתי שלב שלב) ושסיימתי חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה לפני... ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כולל תספק למחשב, חיברתי תכבל של המחשב לספק ואז התחילה להבהב לי הנורה של ההדלקה(הירוקה).. בלי שבכלל לחצתי על הכפתור הדלקה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא המקום המתאים אני מצטער מראש, תעבירו לאן שצריך, תודה. אז ככה, קניתי מחשב נייד של HP המגיע עם מערכת הפעלה LINUX ENTERPRICE לא התחברתי אליה, וחשבתי שזה פשוט להיפתר מהמערכת הזאת, אבל טעיתי. יש לי דיסק של ווינדוס, אך אין לי מושג איך אני מגיע למצב של פירמוט - גם כשהפעלתי את המחשב מחדש והדיסק בפנים זה לא קורא אותו בשום מצב (ואין לי מושג איך אני נכנס לBOOT להגדיר קריאה של הכונן דיסקים ראשון) גם בתוך המערכת כשניסיתי להפעיל ההתקנה זה לא אפשרי, בגלל שהמערכת לא עובדת עם קיבצי EXE אם יש למישהו פיתרון בישבילי, כיוון קטן, משהו, אני אשמח מאוד.. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 5850 XTREAM מחובר HDMI לכרטיס וגם לטלויזיה דרייברים מעודכנים וינדוס 8 במאפיינים של הדיספלי לא מראה עוד מסך
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ,הוספתי מודול נוסף עם 8GB סך הקיבולת של הלוח אם 16 והיה לי כבר 8. ווידאתי שקניתי זיכרון תואם - בדיקה עם CPU-Z וחיפוש על הדגם שמופיע שם . נעשתה אתמול בדיקה עם +memtest86 על שני המודולים מחוברים יחד ו0 שגיאות היו בכל ארבעת הpasses הבעיה : אחרי ריסטרת של המחשב והופעת הלוגו של חלונות 10 יש השהיה של מסך שחור למשך כסביבות 20-30 שניות . המחשב לפני השדרוג עלה תוך 9-10 שניות (מותקן SSD) אשמח לפיתרון בבקשה. המחשב: https://www.asus.com/Laptops/N550JV/ הזיכרון : https://www.amazon.com/gp/product/B00N46M5D2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 כמובן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
ברשותי ספק 300W ג'נרי בן 5 שנים. אתמול החלפתי כונן קשיח למחשב ומאז אי אפשר לעבוד על המחשב יותר מ5 דקות (הכונן עצמו עובד כראוי). המחשב עולה אך ברגע מסויים הוא נכבה, המאוורר של המעבד ממשיך להסתובב והרמקול הפנימי של המחשב משמיע "טרררררררררר". כונן הDVD והצורב לא נפתחים גם כן. האם זאת בעיה בספק וצריך להחליפו או שיכול להיות שחלק אחר גורם לבעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי בדיוק היום מחשב חדש עם כרטיס גרפי GTX 760 ושאני מנסה לשנות רזולוציה אני רואה שיש לי רק 3 אפשרויות... אז אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרך להראות עוד אפשרויות דרך advanced settings אבל זה הוסיף לי רק עוד אפשרות אחת... מה אני עושה בשביל לקבל אופציית בחירה גדולה יותר? דבר נוסף:התקנתי את הדרייברים(הדיסק שבא עם המחשב-או מה שזה לא יהיה) ואני לא בטוח ב100% שהכל מותקן טוב..כן, הסרתי והתקנתי מחדש כמה פעמים. יש דרך לוודא שהכל כמו שצריך ומותקן טוב? דבר נוסף שנזכרתי בו כרגע: באתר canyourunit זה מראה לי שיש לי 0.0 Dedicated Video RAM ,מדוע? תודה על העזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, החלפנו את הHDD 3.5" במחשב הנייח בSSD 2.5" (עם תושבת מתאימה). המסילות שהחזיקו את הHDD הישן עברו לתושבת של הSSD החדש ואני בכל זאת רוצה להחזיר את הHDD הישן בתור כונן לגיבוי קבצים, הבעיה שאין איך להחזיק אותו - חסרות לי מסילות. כשקנינו את המארז ב- 2010 (gigabyte triton) לא קיבלנו מסילות נוספות למרות שבמארז יש סלוטים נוספים לעוד HDD. מישהו מכיר פיתרון לדבר הזה? חיפשתי גם באינטרנט מסילות למארז הזה ולא מצאתי. אני מתכוון למוצר הבא רק שזה של דל: https://www.amazon.com/Dell-87VYR-Hard-drive-rails/dp/B0017TLKAC או זה של CM: https://www.ebay.com/itm/COOLER-MASTER-HDD-RAILS-NEW-VERSION-SET-A-2-PIECES-NEW/172193604964?epid=1889129203&hash=item281789…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי OC למעבד בעזרת תוכנת ClockGen המחשב נתקע אחרי Reset הוא עלה עוד פעם אבל לא הייתי יכול להזיז את סמן העכבר או ללחוץ המקלדת עשיתי Reset ל-BIOS על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה עוד פעם אחרי 20 דקות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, פעם שעברה ביקשתי עזרה פה בפורום, ולצערי לא קיבלתי פתרון מלא.(זה מחשב אחר) אז ככה ישלי פה מחשב שאני מדליק, זה מגיע לטעינה של הווינדוס XP, יש כזה קווים בכל המסך,ולפעמים נתקע ואז שאני נוגע בכרטיס המסך זה נרגע כזה ושוב נדפק, חיברתי כרטיס מסך זמני זה עבד, עכשיו הווינדוס עולה ואז שהמחשב בעומס הוא מבצע ריסטרט לבד, בדקתי בהגדרות של הביוס את הטמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד זה מגיע עד 70 תוך כמה דקות, ויש עוד משו REMOTE ו INTERNAL שזה בין 55-60, ניקיתי את האבק וכמובן לא עזר, ולפני שהמחשב מבצע ריסטרט זה עושה רעשים כזה במארז נראלי בספק.. אז אני מקווה ואשמח אם תעזרו לי הפעם, ואשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך נחמד למשחקים בינוניים עד 300 תודה מראש :] אגב ישלי ספק 500WAT, מעבד אנטל פ…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שלשום זיכרון למחשב שלי 1GB שמתי אותי במחשב וכשאני בא להדליק הוא נדלק אבל המסך לא לאחר המחשב המעבד שלו הוא E4300 והלוח MSI 7173 שאמור להיות תומך בכרטיס זיכרון שקניתי כי הוא אותו דגם של מה שהיה לי במחשב מה לעשות? וגם באתר של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 2GB שזה בדיוק מה ששמתי תודה לעוזרים ויש להדגיש שאני יודע לשים זיכרונות במחשב ומה שקניתי עובד אבל בנפרד. ואם זה ביחד עם הכרטיס שיש לי כאילו שני כרטיסים על הלוח אז המחשב לא עולה בכלל וגם הכרטיס זיכרון הוא בדיוק אותו דגם כמו הקודם כך שהמחשב צריך לקרוא אותו סליחה על כל החפירה אבל פשוט זה משהו שאני חייב לסדר
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד sony vaio pcg-v505ac, פירמטתי אותו והתקנתי עליו אקספי נקי, לא עשיתי את זה דרך הדיסקים שמקבלים עם הנייד כי משום מה הם לא עובדים גם ככה. עכשיו אני רוצה לחסוך בכוח של הסוללה, ואני לא יודעת איך להוריד את הגדרות בהירות המסך, חיפשתי בכל מקום לא יודעת, ישנה תוכנה של סוני בשם powerpanel אבל גם אותה אני לא מוצאת בשום מקום.. מישהו יכול לעזור לי? תודה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בדירה הקודמת היה לי את האינטרנט של בזק והוא עבד פצצה גם בקאונטר סטרייק. לפני כשבוע עברתי דירה והאינטרנט של בזק היה איטי (בגלל תשתית) אבל בכל זאת בקאונטר סטרייק היה לי פינג ממש טוב (50-80 טוב ביחס לישראל). ובכל זאת נאלצתי לעבור לאינטרנט של הוט (מקבל 500 מגה בקו ישיר) לטובת צרכים אחרים והוא פשוט פצצה מכל בחינה חוץ מקאונטר סטרייק שם אני מקבל פינג 80-100 שזה כבר גבולי. ניסתי לפתוח פורטים ובכל זאת זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-