עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by shushan99,

שלום, אני חייב את העזרה שלכם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני מחבר אותו למחשב ואני מנסה לפתוח את הכונן הוא רשום לי " לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב בעיה בהתקן קלט/פלט. חיברתי את הדיסק הקשיח גם פנימית למחשב ללא מגירה הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה. פרטי הדיסק הקשיח: SEAGATE WUXISG 500GB. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by adlanm,

לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. היי, יש לי בעיה במחשב כבר מספר חודשים. יש פעמים שאני מדליק אותו ואני רואה את כל המאווררים מתחילים להסתובב, שומע את ההארדיסק מתחיל לפעול, אך פשוט אין תצוגה. ניסיתי להחליף מסכים, כבלים ואף החלפתי מספר כרטיסי מסך (2 ליתר הדיוק... לשניהם נהרס המאוורר). בוקר אחרי כל הבלגאן הוא פשוט נדלק ועובד... אני לא מבין את זה. החומרה שיושבת על המחשב: הארדיסק 500GB של WD ספק 550W ג'נרי לוח אם של g31m-s2 Gigabyte מעבד E8400 זכרון 2 סטיקים של 1gb תוצרת patriot

6. Started by xena2305,

ברשותי מעבד amd athlon 64 bit זכרון 1 מגה של מיקרון כרטיס מסך רדאון 9800 פרו 128 מגה זיכרון של sepphire הרצתי משחק(far cry) ברזולוציה של 1024 על 768 עם מקסימום פרטים וזה עבד מצויין,כשניסיתי לשחק עם 1152\864 רזולוציה המשחק לא עבד חלק, איזה רכיב אני צריך לשפר כדי להשיג ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי שגיאה במסך הכחול netrcacmxp sys 0X000000D1 מישהו יודע מה זה אומר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by tic0n,

היי, יש לי תמעבד Amd Athlon XP 1900+ (1600 mhz), קניתי לוח אם של Asus דגם A7N8X-X בלוח אם הקודם שלי, יכולתי לשנות את מהירות המעבד מ1200 ל1600 כמו שרציתי,כשקניתי את הלוח אם החדש,אין לי אפשרות לשנות ב BIOS את המהירות ל1600, ולכן אני תקוע עם 1200mhz מה שעוד הלוח אם מזהה את המעבד שלי כ Amd Athlon)tm.... דבר זה לא קרה בלוח אם הקודם שלי, אני חושב שהבעיה כנראה היא שהBIOS שלי לא מעודכן, הייתי רוצה לקבל את הגרסא המעודכנת ביותר לBIOS של הלוח אם שלי, כולל הסבר איך לעדכן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by hike101,

שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by liiight,

אז ככה. הייתי אצל לקוחה שטענה שהמחשב לא נדלק. אחרי שפתחתי אותו הוצאתי משם מספיק אבק כדי לבנות איש שלג (איש שלג מאבק :) הספק נעצר, פיזית, בגלל האבק. אחרי שאיבה של האבק, הכל נראה תקין. נפרדתי מהלקוחה לשלום, שמח וטוב לבב. אך כעבור כמה ימים הלקוחה מתקשרת ואומרת שהבעיה חוזרת. לקחתי את המחשב אליי והפעלתי אותו והוא עלה. נכנסתי לBIOS לראות שהכל שם תקין, ואכן הכל היה בסדר. יצאתי מהBIOS ואז המחשב מת. הספק סיפק מתח אבל המסך לא נדלק, ולא היה שום צפצוף או כלום. מת. כיבוי והדלקה מחדש לא עזר. הדבר היחידי שעזר היה להוציא את כבל החשמל מהספק והחזרתו מחדש. מן הסתם, חשבתי שהבעיה היא בספק. החלפתי אותו, אבל הבעיה חזרה. הניחוש שלי הוא לוח האם. המחשב היה סגור באיזה גומחה מסכנה. כמו צינוק. …

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by pbp,

היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי

16. Started by GeforceFX,

שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. Started by technionst,

רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.

18. Started by lidor_abo,

חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  19. קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by yan_ymar,

חברה בבקשה תעזרו אני צריך מן מדריך לפתיחת פורטים : יש לי ראווטר של אדימקס ואני צריך לפתוח פורטים של המשחק WARROCK TCP: 5340 and UDP: 5350 בקשה תגידו לי איך......... תודה לעוזרים!!! בבקשה תעזרו אין לי שמץ של מושג בזה .. בבקשה תודה

22. Started by .y.s,

התקנתי XP על Hard-Disk חדש של 80G, הפקודה "הפעל מחדש" או "כיבוי" מבצעת את התהליך הרגיל של סגירת כל האפליקציות ובשלב הסופי הוא נשאר קפוא ללא שום פעילות במשך יותר מ-2 דקות ורק אז מתבצע הכיבוי/אתחול. נ.ב. הרכבתי מחדש את ה-HD הישן (20G) ואיתו אין שום בעייה. פתוח להצעותכם או עזרתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. אם במקרה מישהו מכיר את התופעה ויוכל לעזור אני אשמח. יש לי שתי יציאות קדמיות למיקרופון ורמקולים. ויציאה אחורית שתמיד מחובר אליה רמקולים. היציאה הקדמית של הרמקולים (/אוזניות) לא עובדת , אלה אם אני מחבר מיקרופון ליציאה הקדמית השנייה ואז הכל מסתדר. למישהו יש פתרון לתופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים