עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by yotam360,

כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by Moshik144,

שלום לכולם יש לי מסכים כחולים, מידי פעם כשאני מדליק את המחשב והמערכת ההפעלה עולה. העלתי את קובץ הMINIDUMP + תצלום מהניתוח של התוכנה תודה רבה לכל העוזרים! להורדה לחצו פה תצלום מתוך הניתוח

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!

7. שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by etay44,

אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by BedB0y,

יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by ronenlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה

14. Started by lilo007,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by choochoo,

שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by The-Magician,

אני שומע ולא רואה תמונה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by hosham,

2 קריסות יום אחרי יום,הנה שני הקבצים. http://rapidshare.com/files/1015037/Mini102606-01.dmp.html http://rapidshare.com/files/1015459/Mini102706-01.dmp.html

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Bar1234,

חברים... יש לי צורב של LG....עכשיו המחשב מזהה אותו והכל... אבל כאשר אני מכניס אליו דיסק או שאני רוצה לצרוב משהו הוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו...!!! אם למישהו יש פיתרון מה לעשות אני מודה לכולכם... אני מודה מודה מודה מודה....כולם מוזמנים לכפר מרע'ר..... תודה לכולם.....

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים