תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כאשר אני משחק לדוגמא משחק גם אנדרגראונד 2 אז כאשר אני לוחץ על מספר כפתורים בו זמנית מתקבל צפצוף והמקלדת מפסיקה להגיב למספר שניות מהי הבעיה? האם היא בלוח האם שהוא לk8t800 של ג'יגהבייט או שבמקלדת שהיא מקדלת OEM של קומפאק
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את חיבורי האודיו (מיק' ואוזניות) של הפאנל הקדמי במארז לשקע front panel audio header(HD_AUDIO1) q בלוח האם (של ASROCK דגם conroe945g-dvi) ואין שמע באוזניות כ.הקול פועל כי ביציאה האחורית הכל תקין. מה עשיתי לא טוב?חיברתי למקום הנכון,לא?אולי יש מקום בWINDOWS או בביוס שצריך לשנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DRIVER לכרטיס מסך GTX970 4BG מתאים ל WINDOWS 10 PRO
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום הודעות בנוגע לטמפרטורות מומלצות לכרטיסי מסך אך לא מצאתי. הטמפ' של כרטיס המסך שלי עומדת כרגע על 56C, שזה נראה לי גבוה.. יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce FX 5600 מה אתם אומרים? נ.ב חידשתי את המשחה הטרמית שהיתה על הכרטיס (הטמפ' לפני החידוש היתה 65 מעלות).
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בערך לפני חודש זוג זיכרונות של TWINMOS cl2.5 256mb pc3200 רציתי להגדיל ל- 1 ג'יגה ..בנוסף לזוג הקיים שיש לי במחשב - SAMSUNG cl3 256pc3200 (ראו מפרט ) עכשיו הבעיה היא .. שאני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה במשחקים או בפעולה של המחשב , בוא נגיד שאני קצת מרגיש משיכה של כוח אבל עדיין המחשב איטי , יש לי 1 ג'יגה המחשב לא זז כמו שהוא צריך לזוז , הרצתי 3DMARK לכרטיס 9550 שיש ברשותי קיבלתי 2805 נקו' .. ( אני מבואס טילים :-[ ) שיחקתי ב- פארקרי על 800/600 על VERY HIGH ב- SINGEL PLAYER היו לי 60FPS מומצע ( שבוא נגיד רואים מצויין שם ) זה 1 וזה הכי נהנתי ! השאר לא !! 2 . MW במסך הראשי וכל התפריטים האלה אני מקבל 50-70 FPS כמו כלום ..אבל שאני מגיע למשחק עצמו ומתחיל…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, מעבד Core i7 2600k, זכרון 8 ג'יגה 4gb x 2 Mach Extreme 1600 MHz זה קורה בפעם השניה. בפעם הראשונה הצלחתי לאפס את ה-BIOS עם Jumper בלוח אם ולאפס אותו. לאחר שהטכנאי עזר לי לשחזר את הגדרות ה-BIOS, זה עבד למשך כחצי שעה ולאחר שעשיתי restart למחשב, הוא שוב לא עולה והפעם אני לא מצליחה לאפס אותו. אם לא אצליח לסדר את זה היום, מחר אביא את המחשב לחנות אך אני מעדיפה לסדר את זה לבד במידת האפשר. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הצלחתי לאפס את ה-BIOS. נקווה שלא יהיו יותר בעיות ושלא אצטרך לעשות זאת שוב.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-