עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח רחלי
    Started by אורח רחלי,

אשמח לדעת ולהבין מה הבעייה : ) פתאום באמצע שהמחשב עובד, המסך הופך לשחור ולא מציג כלום. לפי הנורית של המסך זה נראה כאילו עובר לסטנד ביי.. אני מנסה לכבות את המסך ולהדליק שוב, אבל הוא לא מגיב. זה תמיד קורה כשערוץ היוטיוב פועל וכשזה קורה, הסרטון ממשיך לנגן ולהישמע. רק כשאני מכבה את המחשב מכפתור הכיבוי ומדליקה שוב, זה מסתדר, אבל למוחרת קורה שוב אותו דבר. מישהו יודע במה מדובר? תודה, ויום טוב

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  2. הי, אתמול השארתי את המחשב דולק בלילה בשביל להוריד COD4 מ- Steam כשבאתי בבוקר להפעיל את המשחק, קיבלתי מסך כחול ההארדיסק השמיע צליל שנשמע כמו שהוא נכבה, והמחשב עשה Restart. ניסיתי לעשות סריקה דרך Windows ודפרגמנטציה וגם יצא לי BSOD די מיד. עשיתי chkdsk דרך הדיסק התקנה של Windows (לקח איזו שעה בערך) וזה לא עזר. לבסוף חיברתי את ההארדיסק למחשב של אח שלי ואצלו הוא עבד מצוין. הדפרגמנטציה והסריקות עבדו והושלמו, והכל עבד (כולל המשחק). ההארדיסק הוא Hitachi Deskstar 320GB שמתחבר ב- ATA רגיל. קובץ Minidump מצורף, תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by DeViL_BoY,

שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by bloodlion,

מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, זכרון 2G , לוח של ABIT כשאני עובד עם אימיול יותר מ24 שעות רצוף, המחשב פשוט נחנק, זה מגיע למצב שאי אפשר להריץ שום דבר בנוסף לאימיול, אפילו לא לשמוע מוסיקה.. המחשב פשוט "קופא", העכבר זז לאט וכו'.. איך זה יכול להיות שהמעבד לא מסוגל לסחוב את האימיול? משהו לא בסדר , השאלה מה, כי אני משתגע.. תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by oded900,

כל כמה דקות שהמחשב פועל גם בלי מאמץ הוא קורס , הוא לא נכבה,אלא יוצא למצב שינה, יותר נכון מצב קומה , כי אי אפשר להעיר אותו ובשביל להפעיל אותו מחדש צריך לנתק אותו מהחשמל. למישהו יש פיתרון לבעיה?יכול להיות שהבעיה היא בספק?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by xena2305,

שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by shaygutman,

יש לי נייד (מיני לפטופ) , ה-HD משמיע רעשים חזקים(לקראת סוף חייו) , ניסיתי להקטין את מחיצה C באמצעות PARTITION MAJIC אך באמצע הקטנת המחיצה הHD קרס, עכשיו אני מקבל מסך כחול באמצע הBOOT , וכשאני מחבר את הHD באופן חיצוני באמצעות IDE2USB המחשב מזהה את הHD אך לא מקצה לו אות כונן ולא ניתן לגשת אליו. יש דרך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by dsane,

טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד HP עם מעבד I7 1065G7 של אינטל עם כרטיס מסך מובנה ו8 גיגה בייט זיכרון שעובד בצורה לא חלקה האם מישהו יודע על סיבות אפשריות לכך?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by law89,

היי אשמח להמלצה לתוכנת גיבוי למערכת הפעלה + תוכנות שהתקנתי. כרגע משתמש בפרגון. יש בה שני חסרונות גדולים: 1. אם אתה מעביר את הקובץ היא לא קוראת אותו. לדוגמה העברתי מ-SSD למחשב כי רציתי לאתחל את ה-SSD. החזרתי את הקובץ ל-SSD והתוכנה לא מזהה אותו. אני צריך לטעון אותו ידנית והיה לי כבר מקרה שהתוכנה לא הצליחה לקרוא אותו והלך הוינדאוס. 2. אם יש לך סדרה של גיבויים ואתה מעלה גיבוי ישן יותר התוכנה לא מזהה את הגיבויים החדשים יותר, ואני שוב צריך להסתמך על זה שהיא תצליח לטעון ידנית את הקובץ

23. Started by elirandavid,

כשאני מנסה לחפש את החנות במחשב מופיע לי רק פותר הפעיות של החנות, וכשאני לוחץ כדי לבדוק את הבעיה הוא לא מוצא את הבעיה ניסיתי לבדוק אולי אפשר להוריד אותו אבל זה לא ממש עובד לי מה עושים?

24. Started by just_me,

יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?

25. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.