תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?
-
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי מחשב שלו שלא עולה לו, כלומר כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלו עולה לי מסך שחור שלמעלה רשום את סוג ביוס ומתחת לזה רשום את הדגם של המחשב פנטיום.... וכו, ובקצה השמאלי של המסך רשום ללחוץ F2 כדי להיכנס ל SETUP וזהו. כאשר אני לוחץ F2 או שהמחשב נתקע או שהוא נכנס לביוס ואני לא יודע מה לעשות שם. עכשיו כל זה התחיל כאשר רצינו לעשות סדר באזור של המחשב שלוף אז כיבינו את המחשב וניתקנו את הכל ואז כשהדלקנו את המחשב התחיל כל הבלגן. על המחשב היה מותקן WIN 2000. מישהו יכול לאזור לי ולחבר שלי? תודה מראש Some THing....
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי. כשאני מגיע לדיסק מלא (750 מגה פנוי למשל) ב- Partition C, אני מריץ Disk Cleanup, ורואה Temprorary files בגודל של 114 GB. הבעיה מתחילה כשגודל המחירה 60 GB. איך יכול להיות שאני מקבל 114 אם הגודל של של אותה המחיצה 60? כשאני פותח את תיקיית ה-Temp, אכן היא שוקלת כמה GB, כשבין התיקיות יש לי Shadow Copy של Nunit. אבל זה לא מגיע ל114 GB בשום אופן. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שאני רוצה להפעיל את הווינדוס פלייר יש לי הודעה שיש לי בעיה בהתקן קול או שאין לי מותקן יש לציין שפירמטתי את המחשב ומאז אין לי קול במחשב ויש לי את הבעיה הזו אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כי אני משתגע בלי קול..... תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי היום חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו והבעיה שהכרטיס מסך כנראה מקצר כי כשהוא מחובר המחשב נדלק לשניה ונכבה וכשהוא לא מחובר הוא עובד טוב מאוד. המפרט הוא: לוח - msi g41m4-f מעבד -q8200 זכרון 4gb - ceon כרטיס מסך - gts 250 1gb ddr3 דיסק קשיח - 500gb samsung ספק כוח - pfc spire 550w האם הספק חלש מדי או שהכרטיס דפוק ? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס במאמץ מירבי צורך 320W ככה שאני ממש לא יודע כי בשניה שסיימתי להרכיב את המחשב הדלקתי והוא כבה אחרי חצי דקה ומאז כי שניה הוא נכבה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח חברת maxtor onetouch 4 mini 250 gb. כבר שנתיים בערך שעובד מצויין, בתפקיד גיבוי פעם בשבוע ע"י התוכנה שלהם. יום אחד פתאום התוכנה הפסיקה לזהות אותו. המחשב מזהה את החיבור אבל לא את ההתקן. ניסיתי לעדכן במנהל ההתקנים - כלום. ניסיתי לתקן את התקנת התוכנה - כלום ניסיתי באתר שלהם - שום דבר. הוא מחובר לכניסה האחורית, ניסיתי גם להוציא את כל שאר החיבורים - לא מועיל. הדיסק קשיח עובד, אני יכול לשמוע ולהרגיש את הסיבובים, הוא מדליק נורה כהוא מחובר למחשב. *אם זה יעזור - הכבל USB שלו מתפצל לשניים, על אחד כתוב DATA+ ו-POWER ועל השני רק POWER. כמובן ששניהם מחוברים. למישהו יש רעיון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה לא בעיה בתמונה לא שחקתי בהגדרות ולא שניתי כלום אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-