עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

3. יש לצין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותו.. הוא עולה.. ואז כתוב משהו כזה.: uCode CPU error press F1 to resume לא זוכר בדיוק.. משהו כזה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

5. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

6. Started by asafsee,

עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by elad135,

הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  10. ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by omri_ro,

יש לי לוח DS4 מעבד 6300 וכ.מסך 7600GT בספק שיש לי אין חיבור 8 פינים כשאני מפעיל את הFLIGHT SIMULATOR עם הגדרות גהוהות אז פתאם אחרי כמה זמן פשוט המחשב מאתחל עצמו לדעת. ביטלתי את האיתחול האוט' כדי לוודא שזו לא בעיה של הWIN וכנראה שלא (כי אז היה לי מסך כחול עם שגיאה כלשהיא) האם החיבור החסר הוא הגורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by Skippy,

שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by adizarko,

הבעייה היא כדלקמן: פירמטתי את המחשב חילקתי למחיצות והכול עובד טוב ויפה. ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי שעה שעתיים פתאום מופיע לי מסך כחול עם כל מיני שגיאות. לפעמים אני מצליח להעלות אותו בsafe mode ולפעמים הוא עולה לי כרגיל. בנוסף מידי פעם ישנן תוכנות כמו האנטי וירוס שלפעמים לא מצליחות לעלות. מישהו מכיר את הבעייה הזאת ואת הפיתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שאוכל לבדוק איתה את המחשב על עומס ונוכל לראות איך הוא מתמודד עם זה וכו'. ומה כדאי לבדוק מעבר לכך והכי חשוב תוכנות שיעזרו לי לבדוק אם החומרה טובה ויעמיסו על המחשב שניראה שהוא פועל טוב בעומס. אגב המחשב הוא מאמריקה והוא באותיות אנגליות רציתי לדעת אם לא תהיה בעיה לקנות אל מדבקות ושיפעל חלק האותיות בעברית. תודה ! אם זה לא הפורום הנכון לפרסום ההודעה אנא העבירו את ההודעה למקומה, תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. הכל טוב ויפה.. מרוצה עד הגג אבל כשאני מנסה להיכנס לביוס של המחשב... כלום! המסך מהבהב נונסטופ.. ואין לי איך להיכנס לביוס.. מה עושים?? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by FatUglyJo,

אהלן כולם, אם מישהו, אחרי שהוציא את הלוח אם מהמקום והחזיר, נתקל בתופעה הבאה: ברגע שמחברים את המחשב לחשמל כל המאוררים מתחילים לפעול מיד והנורת standby על הלוח אם מתחילה להבהב לא הפסקה (במצב תקין הנורה הזאת דולקת כשהמחשב מחובר לחשמל אבל לא דלוק). שום דבר אחר במחשב לא מתחיל לפעול והכפתור on/off לא עושה כלום. אז הפתרון הוא (או לפחות אצלי הוא היה): משהו מתכתי נוגע בלוח אם מאחורה ומקצר מגעים - תעיפו אותו והכל יחזור לעבוד (בשאיפה). אם אי פעם מישהו יתקל בבעיה הזאת, יחפש צרוף כמו "לוח אם" ו- "נורה מהבהבת" וימצא את ההודעה הזאת - וזאת באמת תהיה הבעיה שהיתה גם לו והוא לא היה צריך לעבור מה שאני עברתי כדי לפתור אותה (אל תשאלו) - אשרי.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by haviv822,

נערך, הסתדרתי לבד ..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה כל פעם שאני נכנס למשחק לא לכל משחק המחשב נופל. שמרתי ובדקתי את קבצי ה DUMP והבעיה הכתובה היא ככה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiUnlinkThread+c . למישהו יש מושג מה תפקיד הקובץ ntoskrnl.exe ? אני משער שכמו כל קבצי המערכת יש לו מיליון תפקידים אבל יש כיוון מסויים שאפשר ללכת אליו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. זה מחשב חדש שקיבלתי לא מזמן והוא אמור לרוץ...אני לא יודע למה אבל יש לו לפעמים קטעים שהוא ממש איטי והוא לא אומור להיות כזה תיאור: P4 2.66G 1MB + ABIT SG-80 INTEL P4 2.66Ghz S-775 BUS-533 1MB EM64T 506 Memory DDR400 512MB V-DATA CL2.5 ABIT SG-80 (661FX) S-775+AGP+VGA+SATA HDS722580VLAT20 - HITACHI 80GB (2MB) 7200RPM GEFORCE 440MX 64 MB שאני הוספתי ממה שהיה שלי כי לא רציתי את הכרטיס מסך המשולב שקיבלתי עם הלוח אם של SIS משהו מעפן... אבל בכללי המחשב אמור לזוז סבבה בלי תקיעות כאלה מדי פעם ואני לא יודע מה הבעיה ואני יודע לשמור על מחשב נקי מוירוסים וכל הזבל וכדו' אז מה אני יכול לעשות שהמחשב ירוץ לי? תודה מראש לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by g1zey,

כשהדלקתי את המחשב נתקלתי בבעיה , הוא רושם לי Detecting IDE drivers ... וככה הוא יכול להתקע 5 דקות , ולפעמים הוא ממשיך אחרי ואז הוא רושם BOOT FROM CD : ונתקע . ניתקתי את הכונן דיסקים שלי (יש לי 3 אז לא כאב לי יותר מדי לוותר על אחד מהם ) ועכשיו המחשב עולה בסדר גמור . הקטע הוא שלפני שניתקתי את הכונן הבעיה הזאת קרתה לי מדי פעם ופשוט זה היה עובר אחרי כיבוי והדלקה וכד'. רציתי לשאול ממה נובעת הבעיה כי בכל זאת זו בעיה ואין מה להתעלם ממנה . האם זה קשור לספק כוח ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. היתחדשתי לי בכרטיס הזה מלפני שבוע ועל הפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייברים קיבלתי הודעת שגיאה על "Zero Display Service Error" את האמת הכרטיס עובד מצויין כל עוד אני לא עושה OC שמאמץ אותו (משחק כמו STAR WARS EMPIRE AT WAR תוקע אותו בזמן OC), הנה לינק של ההודעה שקיבלתי http://img132.imageshack.us/my.php?image=atimo8.png ממה שחיפשתי ב-SERVICES של WINDOWS מצאתי רק את "Wireless Zero Configuration" (הגדרות Wi-Fi)...

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by GbeTech,

הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by D R I F T,

שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים