תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי אחרי אינספור התלבטויות ושיטוטים מתישים הגעתי למסקנה שאני הולכת על המקבוק פרו עכשיו מסתבר שגם לגביו אני צריכה להחליט על כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם 😌 בגדול אחרי התייעצות עם נציג מכירות הבנתי שאני צריכה מעבד טוב, מספיק זיכרון ram (אז החלטתי ללכת על המעבד החדש i9 ו32gb) ושלגבי הדבר הזה עם הssd (סליחה על הבורות) 512GB אמור להיות מספיק טוב הדבר היחיד שלא כלכך הצלחתי להבין אם הוא חשוב והאם להשקיע בו זה הכרטיס מסך יש שתי אופציות : 1. 555X Pro Radeon AMD 2. 560X Pro Radeon AMD האופציה השניה עולה עוד בערך 100 דולר אז שתי שאלות - 1. האם הכיוון שלי טוב עד …
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה, המחשב מקבל חשמל המאוררים עובדים אבל הרמקול לא משמיע קול שאין בטריה ואין כרטיסי זיכרון הכל התחיל בזה שרציתי להוסיף זיכרון למחשב, ניסיתי להוסיף ולהוריד והיה ציפצופים, עכשיו הרמקול לא מצפצף בכלל ואני לא יודע לאתר את התקלה, מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר התעוררתי לגלות שאין לי חשמל בדירה. לאחר מספר בדיקות גיליתי שהבעיה נובעת מהמחשב. ראשית בדקתי שהבעיה היא לא בכבל (חיברתי רק אותו לחשמל ללא חיבור למחשב). לאחר מכן חיברתי את הכבל למחשב אולם שמתי את מתג ההפעלה של הספק על מצב off. שתי בדיקות אלו לא קיצרו את החשמל בדירה. כאשר הפעלתי את מתג הספק, החשמל בדירה קוצר. השאלה שלי היא, האם לדעתכם הבעיה היא בספק הכוח, אם כן האם יש טעם לתקן/להחליף ספק למחשב בן 6.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שלא מובנת בכלל קודם כל לוקח המון זמן למחשב לעלות במסך הפתיחה של windows XP, דבר שני כאשר אני שם שיר ואותו זמן נגיד לוחץ על nero השיר נשמע מקוטע + עליות וירידות, וגם יש הרגשה שהמחשב לא בסדר, פירמטתי אותו כבר 3 פעמים ובכל פעם הוא עבד בסדר עד 4 ימים ושוב התחילה הבעיה הוא גם היה בתיקון ולא מצאו כלום, לפי דעתי זה משהו שקשור ב-emule משהו מכניס לי משהו אבל אני לא יודע איך ולא מצאתי כלום. אני מיואש בבקשה עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: amd athlon xp 2600+ abit nf7 2X256 ddr400 xfx 6600gt 128mb agp Hec at300W עכשיו, את הכרטיס מסך קניתי היום .. חדש .. התקנתי כמו שצריך ועידכנתי את הדרייברים מהאתר של nvidia, אני משחק לדוגמה nfs:most wanted ואפילו שאני מוריד ברזולוציה ובהגדרות הכל למינימום ... המשחק מקרטע .. יש לו מין תקיעות קטנות כאלה כל כמה שניות... התקיעות האלה זהות גם שאני משחק על רזולוציה והגדרות גבוהות .. הבעיה הזאת של הקרטועים היתה לי גם לפני שהחלפתי כרטיס מסך (היה לי ati radeon 9200) והיא עדיין ממשיכה .. ממה אתם חושבים שהיא נובעת ? אני מתכנן להחליף ראם ל 2X512 בקרוב ... זה יעזור ?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המחשב אצלי כמעט חודשיים ומאז שהרכבתי אותו יש לי את הבעיה. שמתי לב לדברים הבאים בזמן המקרה: 1. ההארדיסק עובד 2. המעבד כמעט שלא בשימוש (4%-15%) 3. הזיכרון שהיה בשימוש היה כ 800MB מתוך 1200MB (הכוונה שלי ל COMMIT CHARGE שב- TASK MANAGER) אציין שזה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה אז במשחקים או תוכנות (לאחרונה עם אנטי וירוס).
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-