עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ferrari,

אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by TZ,

שלום שמי TZ ברצוני לדעת איך אפשר בעזרת מחשב שמחובר עם מודם ברשת למחשב אחר ,להתחבר לאינטרנט גם אם המחשב השני בלי נתב(ראוטר)מצפה לתשובה עם ואם כן אז איך (בצורה שאני יבין לעשות זאת בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by ETB,

לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by SixKiller,

תראו דבר מאוד מוזר קרה.... הקדמה: פתחתי תמחשב בשביל לצבוע חלקים לא כל כך צבועים... (ספריי כחול) וגם שמתי 2 לדים אדומים מקדימה... והדבקתי עם דבק חם 2 קטודות כחולות יצא יפה משהו מדהים.... הבעיה היא שאני מפעיל תמחשב... הוא רושם לי "Boot Dis Faulure . please..................... bla bla" והמחשב עולה שאני מכניס את הדיסק 98.. ועושה Boot From Hardisk וזה עולה רגיל אבל בלי זה זה לא עולה... ובביוס ניסיתי לעשות בוט ב Hdd0 \HDD1\2 זה משהו שקשור לבוט מהביוס נראה לי כי ניסיתי שם להתעסק עם הבוט... בבקשה Someone please call 911 (:\) help

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Vodkaboy,

נדהמתי לגלות היום שהצורב הפסיק לזהות דיסקים של OFFICE DEPOT למרות שאני צורב כבר כמה שנים עם דיסקים אלו, מה יכולה להיות הבעיה? ורציתי להוסיף על דיסקים אחרים של GPT לדוגמא הוא צורב

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Dmoney,

יש לי מחשב ישן....אבל ממש ישן...p1 100mhz (אני לא ידוע אם זה פנטיום בכלל) ושאני מפעיל אותו יש ציפצוף ארווך והפסקה לשניה ואז עוד צפצוף ארווך וכך הלאה... על המסך אין כלום... מזה הדבר הזה ואיך אני פותר את זה??

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by waizman,

לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by ebrami,

חבר'ה, בבקשה, אני חייב עזרה ניסיתי לסדר משהו במחשב השני בבית, ושיניתי בביוס את ההגדרה של הוידאו אדפטר מPCI לAGP כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא רק מצפצף כמה פעמים ולא מראה כלום על המסך איך אני יכול להחזיר את ההגדרות להגדרות המקוריות בלי להשתמש במקלדת ובמסך? אני יודע שיש משהו עם הסוללה הקטנה, ניסיתי להוציא אותה ולהחזיר, זה לא עזר יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..

13. Started by As-E,

שלום , אני מנסה כבר כמה שעות לגרום לצי'פ לעבוד כמו שצריך אבל המקסימום שהצלחתי זה להפעיל רק את השתי רמקולים האחוריים הלוח הוא REV 2.1 סוג הצי'פ הוא AC97 ALC650 יש לי סט 4.1 של Creative ניסיתי להחליף את ה סאונד סטורם ב driver של realtek. מה שלא עזר במיוחד אנא עיזרו לי ( תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Stealth,

שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by dintsur,

הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני חדש בפורום וזקוק נואשות לעזרתכם המקצועית בנושא שידרוג המחשב . רקע:ברשותי מחשב שהוא בן 3 שנים ועבר פעם פירמוט והתקנה מחדש. המחשב נתקע לעיתים קרובות כרגע הוא בשלבי גסיסה. בקיצור המצב על הפנים אני חשבתי על שידרוג מינמלי מבחינתי כלומר: 1-הוספת זיכרון ל384 או 512(כולל 128 שברשותי). 2-החלפת מערכת ההפעלה (שאני חושב שהיא מקור הבעייה )ב WIN XP PRO- 3- תוספת לכונן הקשיח. 4-אלו תוכנות הכרחיות אתם ממלים להתקין . מפרט המחשב כיום: לוח אם:JETWAY693 AS P3 VIA 133MHZ מעבד-III -866MHZ -133 זיכרון:SDRAM DIMM MEMOREY 128MB 133MHZ כונן קשיח:HARD DISK IDE 20GB ?5400 RPM כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE MX2 32MB+TV OUT קול:SOUND 3D 128 WAVE O.B מערכת הפעלה:WIN ME E…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by Mohican,

שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idanpc,

הWIN XP שלי עלה פעם מהר אפילו בלי שעבר פירמוט יותר מ חצי שנה פתאום ביום בהיר אחד לוקח לו יותר מ 5 דקות לעלות ניסיתי לימצוא את הבעייה ולא מצאתי, הדבר היחיד שעלה לי בראש זההארדיסק שלי (20גיגא לפני יותר מ 3 שנים) הוא פגום וישן אז חשבתי שבגלל זה הוא עולה לאט. קניתי HD חדש של WD 80 GB 8MB התקנתי מחדש את ה WIN אבל עכשיו לוקח לו קצת פחות אבל עדיין זה לא כמו שהייה פעם בבקשה תעזרו לי נ.ב אל תגידו לי דברים כמו אולי הוא מתחמם וכל זה אם אתם מבינים למה אני מתקוון...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by dr_hofman,

מפרט motherbord: Abit ic7 intel 2.6 800fbs gail 256 MB 400 Wb 80GB 7200rpm 8 mb buffer windowsXP והמחשב מדי פעם סתם ככה על דעתו עושה ריטארט נראה לי שאולי אחד הרכיבים לא תקינים מישהו יכול לעזור לי אולי להמלית לי על איזה תוכנה שיכולה לאתר את התקלה.. מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Real_Me,

צג מוניטור ישן שכרגיל ממלא את תפקידו על הצד הטוב וללא תלונות, לפתע אחרי מעבר לחדר אחר ביחד עם המחשב אותו הוא משרת, החליט שגוון ירוק הוא הגוון החביב עליו. בדוס ובחלונות הכל נראה כאלו הונחה עליו פריזמה ירוקה. כל החיבורים נבדקו ונראים תקינים, כל ההגדרות של התצוגה או הגדרות תוכנה כלשהן, לא שונו וגם משחק בכפתורי תצוגת הצג לא הועיל. מדוע ההתנהגות המוזרה הזו ומדוע דווקא אחר המעבר מחדר לחדר? מקווה להארה לפני שאוריק מתסכול. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.