תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יודע שיש אפשרות שלא הרבה מכירים אותה זה להפעיל ספק בלי שהוא יהיה מחובר ללוח אם. אני יכול להסביר איך, לוקחים חוט מגולף בשתי הצדדים שלו (חוט של כמה ס"מ מספיק) ובחיבור ATX של ה20 פינים מחברים לפין מספר 14 (הירוק) ולאחד מהפינים של החוטים השחורים, ואז שמכניסים לחשמל הספק נדלק. עכשיו, אני צריך למצוא דרך להפעיל באותה שיטה ספק ישן שהוא לא ATX, מה שמוזר שיש לו את המתג הפעלה של המחשב מחובר לספק עצמו (כנראה שככה זה היה פעם) אבל שאני מחבר לחשמל ולוחץ הספק לא עובד, כנראה שבכל זאת צריכים ליצור איזה גשר. מי שבספק אם הספק עובד, אז בדקתי שאני מחבר ללוח והספק עובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם משחק שקורס, שמתי את זה פה בפורום הזה כי זה נראה לי קשור לוינדוס המשחק פועל מצויין וחלק עברתי כמה שלבים אפילו.. ויש איזה שלב שהמשחק קורס ואני מקבל מסך כחול עם שגיאה "BAD POOL HEADER" וטקסט שאומר לי שאולי יש חומרה לא טובה במחשב או דרייברים.. או לשנות את אפשרויות של קאש בביוס.. ואני לא ממש יודע מה לעשות זה לא נראה כאילו זה קורה מעומס כי המשחק פועל ממש חלק .. יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה "קטנה" כשאני מדליק את המחשב אין תמונה במסך אין כלום המסך נדלק (יש נורה ירוקה דולקת) אבל אין תמונה.לא בדיקת זיכרון ולא כלום פשוט ריק. החלפתי ספק כח כי גם הוא לא עבד בהתחלה. ואני חושב שיש בעיה עם הלוח ברגע שאני מדליק את המחשב אין צפצוף ואין כלום. המאוררים של הספק ושל המעבד עובדים. את כל החיבורים חיברתי כפי שצריך בזה אני בטוח ב 1000 אחוז. עשיתי בדיקה וניתקתי את כל הרכיבים כוננים הכל אפילו זיכרון הוצאתי ועדיין אין כלום אפילו לא צפצוף קל. רציתי לשאול איך אני יכול להיות בטוח שהלוח דפוק לפני שאני רוכש אחד חדש ואיך אני יכול לדעת שהבעיה לא מהמעבד דווקא.??? אשמח גם לקבל חוו"ד על תהליך הבדיקה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לא יודע אם היתי צריך לשם את זה פה אבל זה היה המקום הכי מתאים.. יש לי שאלה בקשר לזיכרונות מה זאת אומר התיזמונים שלהם יעני CL 4-4-4-4-4 או CL 5 או לאיודע מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הנקודה היא שהמחשב של הבנות שלי הוא בפורמט WIN32 עם מערכת הפעלה WIN 98 ואני דואג שאם המיר את הכונן הראשי שלי / ומערכת ההפעלה לפורמט קבצים NTFS אז המחשב שלהם לא יוכל ליקרוא דיסקים שאני צורב עבורם של משחקים ועוד האם זה נכון? האם תהיה לי בעייה של תאימות?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי, מקווה שתוכלו לעזור לי כי הבעיה הזאת ממש משגעת אותי. הבעיה היא כמו שרשום בכותרת פשוט משום מקום המחשב עושה ריסט, בייחוד כאשר ישר מפעילים אותו! (בשביל להגיע ללוגו של הווינדוס אקס פי לוקח לו איזה 3 4 ריסטים) וגם כשווינדוס עולה הוא יכול לעבוד שעה ואז לעשות ריסט והוא יכול כמה דקות בלי שום הודעה. כמה דברים: 1. automatically restart לא מסומן ועדיין הוא לא נותן שום מסך כחול שזה לדעתי מוזר.. 2. זאת לא בעית חום של מעבד כי אני עוקב אחרי הטמפרטורה. מה עוד יכול לגרום לזה? יש לציין שהיא התחילה בלי שום משהו מיוחד שהשתנה והוא עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה, ניסיתי לבודד לנתק נגיד את המודם מהחיבור רשת (לא עזר), לנתק כל מה שמחובר ליואסבי (צורב דיוידי,diskonkey) ולא עזר. אני כמעט בטו…
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-