עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט כרגיל פתאום התמונה קפאה. לא יכולתי להזיז עכבר/להקליד. אז הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא מגיע אפילו למסך של הביוס - לא מציג שום תמונה. וככה המצב נשאר מאז. - ניקיתי טוב טוב את המחשב - בדקתי את המחשב עם רכיבים מינימליים (סטיק זיכרון אחד, כ.מסך מובנה, בלי כוננים וחיבורים מיותרים) ועדיין לא עבד - בדקתי עם סטיק זיכרון של חבר שעובד בוודאות - עדיין מסרב לפעול - בדקתי עם כ.מסך PCIE ועם המובנה - לא מצאתי קבלים נפוחים או נוזליים בלוח. הוא נראה תקין כלפי חוץ - המאווררים עובדים ויש גם צליל של הכוננים (חוץ מההרדיסק כי המחשב אפילו לא עולה בביוס) ממה המצב הזה יכול עוד להיגרם? אודה למי שיוכל לעזור לי

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by orichayun,

שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  6. היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. לאחרונה רכשתי מחשב ולמרבה יגוני פעם אחר פעם מופיע בווינוס xp מסך כחול ובין היתר רשום בו : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL האם יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה ? דרך אגב המדובר בלוח אם ga-8ipe1000 pro עם זכרונות winbond

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Pleiadian,

יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?

9. שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  10. בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by swisaman,

שלום לכולם! אחד המחשבים היותר ישנים בבית התחיל לעשות בעיות. כשאני מדליק אותו הוא מצפצף ולא עוצר עד שאני מכבה,עד כמה שידוע לי הציפצופים קשורים לזיכרון אבל אשמח לקבל עזרה במקרה ואני טועה. ע: המחשב לא מצפצץ יותר אבל אין תצוגה והמסך עובד, ואי אפשר לכבות את המחשב,רק ניתוק מהחשמל תופס.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by infernal goat,

שלום לכולם ברשותי מחשב מאוד ישן (פנטיום 2 450) שעד אתמול נדלק ועבד. אחרי שהזזתי אותו ממקום אחד לשני, המסך לא נדלק, המחשב מן הסתם לא עולה ונשמעים צפצופים קולניים חזקים. ניסיתי להוציא כרטיסים ולחבר אותם טוב יותר, חיזקתי כבלים וכלום לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום רב. יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S800D-X שהיה לו זיכרון של 512MB DDR 400 Mhz של חברת VT. אתמול הוספתי זיכרון של Micron 512MB DDR 400 Mhz. ברגע שהוספתי אותו והדלקתי את המחשב המחשב צפצף בסדרות של 3 ציפצופים ולא הפסיק. כיביתי והדלקתי שוב והמחשב ציפצף כך בשנית. כיביתי והדלקתי בפעם השלישית והמחשב נדלק, זיהה את הזיכרון בלי בעיה. אחרי שהמחשב עולה במידה ואני עושה RESTART הצפצופים חוזרים, שוב, עד ההפעלה השלישית המחשב לא עולה. ניסיתי לשנות את מיקום הזיכרון להחליף בניהם... כלום ! מה יכולה להיות הבעיה ? שהרי המחשב עולה ומזהה את הזיכרון ועובד איתו אפילו טוב יותר מאשר שהיה בלי. יש לציין שכאשר המחשב עולה אני מקבל הודעה "Overcloaking Failed" ואני מעולם לא ביצעתי אובר קלוגינג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

19. Started by PCguy,

לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Raistelyn,

כשאני מפעיל את המחשב, אז הוא מצפצף, צפצוף אחד ארוך ואינו עולה. בנוסף לכך כל המאווררים עובדים (ספק, כ.מסך ומאוורר אחורי של המארז). המאורר שאינו פועל הוא המאוורר של המעבד. אותו חיברתי לחיבור של מלבני דק שנקרא על הלוח אם "cpu fan". כשאני מכבה את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, אז המאורר מסתובב לכמה רגעים ועוצר. מה יכול לגרום לכך? , אני מעדיף לא להזמין טכנאי. כמה עובדות: ספק הכח-עובד והמאוורר שלו מסתובב(Thermaltake 400W MODEL: 400PP). ספק הכח מחובר לשני הארד דיסקים. לשני הארד דיסקים האלה מחובר לכל אחד בנפרד גם כבל SATA2, שמחבר ביניהם ללוח אם. גם המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (8800GT Palit), ולכן אני מניח שהכרטיס מסך פועל, חיברתי אותו כראוי לסלוט שלו. הזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

23. אהלן חבר'ה, לפני חודשיים בערך המחשב עבד והכל טוב ויפה, ופתאום משום מקום העלה עשן ממש כאילו הדלקתי מדורה בחדר. שלחתי לKSP לבדיקה, הם החליפו לי את הספק (לשמחתי בחינם כי הוא היה עדיין בתקופת האחריות). אבל כשלקחתי את המחשב הטכנאי אמר לי שהמחשב עובד כרגע רק עם שתי זיכרונות ולא עם ה4 שהיו לי - הוא לא מצליח להפעיל את המחשב כשכולם מחוברים כמו פעם. הבעיה הייתה מוכרת לי כי זה קרה כמה פעמים בעבר. יש לי זוג זיכרונות של G.skill כל אחד 2GB DDR 2 ועוד זוג זיכרונות של אותה החברה, כל אחד 1GB DDR2 . סה"כ 6 GB. כשהלכתי לטכנאי מחשבים לידו הוא אמר שהלוח אם נדפק וצריך להחליף. אחרי שהתעסקתי עם העניין בבית, הגעתי למסקנה ששני הסלוטים הימניים של הזיכרונות בלוח אם לא עובדים עם אף זיכרון. ושני הס…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by Crash5,

שלום רב, יש לי מחשב ישן שלא הפעלתי אותו תקופה ארוכה. כעת, שניסיתי להדליק אותו, מיד עם ההדלקה מתחילה סדרת ציפצופים קצרים שחוזרים על עצמם ללא כל תגובה במסך. ניתן להבחין כי ספק הכוח אכן עובד עפ"י המאוורר שלו ועפ"י הלד שנדלק עם הדלקת המחשב. כמו כן, ניתקתי את כל הכוננים ואת חיבור החשמל של כרטיס המסך במחשב והגעתי למצב שרק כבל המתח מחובר לספק הכוח. ניסיתי לשחק עם זיכרונות ה-RAM (יש לי שני סטיקים) אך כל הקומבינציות הובילו לאותה התופעה. אפילו הוצאתי והחזרתי את הסוללה של ה- BIOS אך גם זה לא עזר. ביצעתי בדיקה וויזואלית על גבי הלוח כדי לאתר קבלים נפוחים במידה ויש כאלו אך לא מצאתי כלום. אשמח לשמוע טיפים\עצות שיכולו לסייע לי בפתרון המחשב. תודה וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, המחשב הנייח שלי מאתמול התחיל לצפצף ולכבות. ניסיתי לבצע ניקוי לזכרונות ולהכניסם אחד אחד אבל שם דבר לא עזר. ניסיתי בנוסף להחליף את הסוללה של הלוח אם אך גם לא עזר. לא עולה לי איזה רעיון נוסף, המסך כלל לא נדלק ככה שגם לביוס אין לי גישה. I7 4770k Gigabyte z97 16gb ram 1600mhz ddr3 יכול להיות שהספק הלך? אין לי רעיונות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים