עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי שגיאה במסך הכחול netrcacmxp sys 0X000000D1 מישהו יודע מה זה אומר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by adirnasri,

שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by almogas,

שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by GaTor120,

אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by ETB,

לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by -ox-,

הדגם המדוייק Logitech MX510 optical gaming mouse לאחרונה נהרס הקליק השמאלי כלומר הוא עובד אבל אי אפשר ללחוץ לחיצה רצופה (כמו גרירה או במשחקים יריה רצופה) כי הלחיצה כיאילו משתחררת מעצמה דבר שלא מאפשר לשחק איתו משחקים כמעט.. העכבר נמצא אצלי תקופה של שנה וחצי בערך (לא הרבה יחיסית לעכברים) והאחריות עברה לפי מה שהבנתי לפני שקניתי אותו שהוא עכבר מיועד לגיימינג (כלומר מדוייק ויכול לעמוד בעומס רב), האם יש משהו שאפשר לעשות ? לפתוח אותו ולנסות לנקות אותו אולי? או לשלוח אימייל ללוגיטק? יש מישהו שניסה לפתוח אותו אולי ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הייתה לי את אותה בעיה פעם בעכבר של 30 שקל אחרי תקופה של 3 שנים ולא היה ניתן לסדר את הבעיה למרות שפתחתי אותו וניקיתי וכו'...

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by קובידון,

היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by sh780,

שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  13. חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by darkman,

המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by PROSK8,

שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר

16. Started by Satlan,

אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by uriya,

יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by asafsee,

עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by motie,

היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Quellious,

שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Amit_S,

שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים