תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילה לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב. כל המסכים רצים רגיל, ואז זה מגיע לשלב שכתוב Starting Windows. אחרי שזה נגמר פתאום יש לי מסך שחור ולא קורה כלום. הדרך היחידה להפעיל שוב את הווינדוס זה לכבות את המחשב ידנית, להיכנס ל-Safe Mode (שעובד רגיל), לעשות ריסטארט ורק אז המסך כניסה עולה כמו שצריך. אין לי מושג כבר מה הבעיה. פירמטתי שלוש פעמים, אפילו לקחתי ווינדוס מחבר אתמול ופירמטתי פעם רביעית והנה עוד פעם זה חזר לי היום בבוקר. למישהו יש מושג מה גורם לזה? (מדובר בווינדוס 7).
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הי, אתמול השארתי את המחשב דולק בלילה בשביל להוריד COD4 מ- Steam כשבאתי בבוקר להפעיל את המשחק, קיבלתי מסך כחול ההארדיסק השמיע צליל שנשמע כמו שהוא נכבה, והמחשב עשה Restart. ניסיתי לעשות סריקה דרך Windows ודפרגמנטציה וגם יצא לי BSOD די מיד. עשיתי chkdsk דרך הדיסק התקנה של Windows (לקח איזו שעה בערך) וזה לא עזר. לבסוף חיברתי את ההארדיסק למחשב של אח שלי ואצלו הוא עבד מצוין. הדפרגמנטציה והסריקות עבדו והושלמו, והכל עבד (כולל המשחק). ההארדיסק הוא Hitachi Deskstar 320GB שמתחבר ב- ATA רגיל. קובץ Minidump מצורף, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. בכל מקרה יש לי נגן של SONY NW-HD3 ואתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה שמעבירה שירים מהמכשיר בחזרה אל המחשב בשם GYM, לאחר זמן מסוים התוכנה נתקעה וכעת המכשיר לא עובד ותוכנת הסוניקסטייג עצמה לא עובדת. יש לי אפשרות לעשות אתחול או מחיקה אבל אני רואה שהמידע עצמו קיים על הדיסק (18 ג'יגה), השאלה אם המכשיר נהרס או המידע עליו ואם כן מה עושים? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב לא עובד. ניסיתי להחליף כמעט כל חלק; לוח אם, זיכרון, כ.מסך, דיסק קשיח ומסך יש לציין כי כל החלקים נלקחו ממחשב תקין אף על פי כן המחשב פשוט לא עובד (נדלק אבל לא עובד-המאוררים עובדים, הלד דיסק קשיח עובד-מה שאומר שהספק בסדר, הרמקול של הלוח לא מצפצף כלל) החלק היחידי (או שאולי לא?) שלא הוחלף הוא המעבד (פנטיום 4)... תיאור הבעיה: המחשב עובד כראוי לכאורה אך במסך לא מופיע כלום (ניסיתי מסך אחר וכאמור כמעט כל החלקים הוחלפו) האם פיספסתי משהו? מה ניתן לעשות? תודה רבה, yosside
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-