עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ghosthunter,

קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by allammo,

יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by kababo,

אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by motie,

היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by ghadad,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by elad the master,

יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]

9. Started by shoeyal,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הצורב הותיק שלי. ללא סיבה נראית לעיין הצורב הפסיק לצרוב ורק משמש כ - CD. יש דרך לבדוק אותו אולי ע"י תוכנה מסוימת כדי לקבוע אם הבעיה בתוכנה,דרייברים או אולי ב WIN עצמו (יש לי XP+SP2). תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by solysr6,

יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Yaki 40000,

היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX

13. יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by maxshuk,

הלו כולם, אתמול חזרתי יחסית מוקדם הביתה, קיוויתי שיהיה לי זמן לשבת על המחשב. הדלקתי אותו והכל הלך כמו שצריך, הווינדואוז עלה ולא הייתה שום בעיה. אחרי כמה דק' שהתחלתי לעבוד שמעתי את ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש והפעם הוא אתחל את עצמו בחלון טעינה של האקס.פי. בפעם הבאה שהפעלתי מחדש (ניסיתי להבין את מקור הבעיה) המחשב אפילו לא עבר את החלון הראשון של הפעלת המחשב (איפה שהוא מריץ את הראם). אפילו לביוס אי אפשר להגיע. ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. בבקשה תעזרו, אם אפשר להכווין אותי לבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה? הידע שלי לא להיט ככה שאם אפשר להסביר "בעדינות". בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by LIFE313,

אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by Kukishin,

ביום חמישי באמצע משחק נתקע לי החמשב, עשיתי ריסט ואז הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס. נסיתי להתקינו מחדש ללא הצלחה, ניסיתי לחלק לפרטישן ללא הצלחה. רק ביום שישי בבוקר הצלחתי להתקין וינדוס(מקורי מהתחלה) על פרטישן אחת, כל ההרד דיסק, בדקתי הכל בבנצ'ים למיניהם ותוכנות איבחון שיש באתר, והכל נראה בסדר. אין לי מושג מה גרם לזה, אבל נשארה בעיה-מהירות גלישה מאוד איטית, למרות שמהירות ההורדה תקינה. אני עובד באינטרנט. אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by FRANKO,

יש לי ווינדווס ME הדרייברים של ה - USB משום מה לא מותקנים אוטומטית. בבדיקה מצאתי שהלוח הוא של VIA VT82C596B (זה בכל אופן מה שהיה כתוב) לא הצלחתי למצוא את הדרייבר ל - USB שעל הלוח הזה, אשמח אם תעזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב HTPC חדש- לוח GA-MA78GM-2SH Gigabyte. המחשב עבד מספר שעות עד אשר החלפתי לו זכרונות ומאז הוא נדלק אך לא מגיע לפוסט (גם לאחר שהחזרתי לו את הזכרונות המקוריים). מיותר לציין שהזכרונות שלו תקינים וגם הזכרונות החדשים ששמתי לו תקינים ועבדים על מחשב אחר. כיוון שהלוח קטן ולא מכיל SPEAKER אין צפצופים שיעזרו לי לדעת היכן הבעיה. כל המאווררים עובדים לאחר ההפעלה. איפוס ביוס ניסיתי- ולא עוזר. ניתקתי גם את ההארד דיסק והסידי וגם זה לא עוזר. אני אשמח לעצה לפני שאני מטרטר את עצמי בחזרה לחנות. תודה...

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by pazer001,

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by royy14,

זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים