עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alia,

גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by dbx22,

יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by almogas,

שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by dovik,

הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by קובידון,

היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by m.s.u,

נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by jacobra,

זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by No buddy,

כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Avishay86,

אז הבעיה היא שכל משחק שאני מפעיל מופיע לי המסך הכחול והקוד הוא: DX0000008E החלפתי כל זיכרון וזה הוכיח לי שהבעיה לא בזיכרון , גם החלפתי כרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת. הוצאתי הרד דיסק אחד (לא הראשי) ועדיים הבעייה קיימת. יש לי מחשב פנטיום 3 667 וחשוב לציין שהבעיה הזאת אף פעם לא הייתה לי. לא מזמן החלפתי לוח אם חדש והמחשב עבד בהתחלה טוב אך כאשר חזרתי מהצבא להפתעתי גיליתי את הבעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה? תודה מראש

17. Started by mmalia,

היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG

18. Started by Par-C,

שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?

19. Started by Amit_S,

שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  20. מתי שאינ מדליק את המחשב בזמן המסכים השחורים לפני הלוגו של הXP היה היום צפצוף ארוך מאוד והמסך נתקע שם לשתי דקות, יש לכם מושג מה הבעיה,בזמן זה המחשב השמיע גם קודם רעשים מוזרים כמו של טרקטור, אני מנסה לחפש את הבעיה באתרי ביוסים אבל אין שום דבר,עזרה...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  21. פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. החלפתי לאחרונה מכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT ל- ATI RADEON X1650. יש לי יציאת AGPx8. הבעיה שלי היא שמסך הפתיחה של הביוס (שרשום בו דגם לוח האם שלי) מופיע בצבעים מוזרים, וגם בביוס עצמו הצבעים קצת מוזרים. חוץ מזה אין לי בעיה עם הצבעים או משהו כזה. היום גם הפעלתי את המחשב בבוקר, וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול. אני יכול לחשוד בארבעה דברים: 1) הזיכרון של הכרטיס הוא DDR2 והזיכרון בלוח האם הוא DDR. זה משנה? 2) יכול להיות שהצ'יפסט פשוט לא תומך בכרטיס מסך? 3) בשביל לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח הייתי צריך להשתמש בכבל שהיה באריזה של הכרטיס. יכול להיות שאני פשוט לא צריך לחבר את הכרטיס לספק? 4) יש לי רעשים מספק הכוח. יכול להיות שזה קשור? בבקשה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים