תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי היום את ה NF7-SL באתי הבייתה שמח ומאושר התקנתי אותו התקנתי מחדש WINDOWS באתי להתחבר לאינטרנט דרך ICS (השרת זה המחשב של השותפה שלי שאני גם כותב ממנו עכשיו) ואני לא רואה את הכרטיס רשת זה לא רק זה אין שום דבר לא מזוהה בסגנון של כרטיס רשת כל מה שיש במקום של הכרטיסים זה 1394connection שניסיתי בכל זאת לתת לו כתובת IP וזה לא עובד באתר של ABIT אין דרייברים לכרטיס רשת באתר של REALTEK כתוב שהצ'יפ שלהם לא צריך דרייבר אבל הוא חייב להיות יחד עם עוד צ'יפ שכן צריך דרייבר ולבדוק באתר של החברה של הלוח... אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא... נ.ב. NF7-SL זה בעצם זהה ל NF7-S חוץ מהבאנדל נכון? כי לא מצאתי בכלל את ה SL באתר של ABIT וגם כתוב על הלוח S נ.ב.ב. עשיתי כבר חיפוש בפורום …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. בכל מקרה יש לי נגן של SONY NW-HD3 ואתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה שמעבירה שירים מהמכשיר בחזרה אל המחשב בשם GYM, לאחר זמן מסוים התוכנה נתקעה וכעת המכשיר לא עובד ותוכנת הסוניקסטייג עצמה לא עובדת. יש לי אפשרות לעשות אתחול או מחיקה אבל אני רואה שהמידע עצמו קיים על הדיסק (18 ג'יגה), השאלה אם המכשיר נהרס או המידע עליו ואם כן מה עושים? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילה לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב. כל המסכים רצים רגיל, ואז זה מגיע לשלב שכתוב Starting Windows. אחרי שזה נגמר פתאום יש לי מסך שחור ולא קורה כלום. הדרך היחידה להפעיל שוב את הווינדוס זה לכבות את המחשב ידנית, להיכנס ל-Safe Mode (שעובד רגיל), לעשות ריסטארט ורק אז המסך כניסה עולה כמו שצריך. אין לי מושג כבר מה הבעיה. פירמטתי שלוש פעמים, אפילו לקחתי ווינדוס מחבר אתמול ופירמטתי פעם רביעית והנה עוד פעם זה חזר לי היום בבוקר. למישהו יש מושג מה גורם לזה? (מדובר בווינדוס 7).
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-