תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, קורה לי משהו מוזר, כשאני פותח את גוגל, אני מקבל דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=fl6gq9r8h8lmeejwht92.png מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? ואיך מסדרים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לצופים, קניתי מחשב נייד Lenovo e330 לפני כשבוע(Windows 7) ואתמול בפעם הראשונה מאז כשפתחתי את המחשב, התקשורת האלחוטית לא הראתה שיש חיבורים זמינים כלל. זאת אומרת, כבר לא הייתה את הנקודה הצהובה הזאת שאתה יכול לראות אילו חיבורים יש בטווח האלחוטי שבו אתה נמצא. אלא הציור הוא בצבא אפור ויש מעין X אדום קטן. חשוב לציין כי ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של אינטל - אלחוטי, ולא עבד. יכול להיות שמשהו נדפק במשדר האלחוטי? אולי כיביתי אותו? (אם יש דרך כזאת בכלל). אשמח לעזרה ושיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע. תומר
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב עם מערכת XP דיסק קשיח IDE אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף גם PATA על אותו כבל IDE שקיים מחובר איך אני אמור לשים את תצורת הJUMPERים בדיסקים ומה לשים את מה?באמצע של הכבל או בסוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-