תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, קורה לי משהו מוזר, כשאני פותח את גוגל, אני מקבל דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=fl6gq9r8h8lmeejwht92.png מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? ואיך מסדרים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-