עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  2. מכרתי מחשב, פנטיום 3, 866, כרטיס מסך וודו 3 זיכרון 196 מגה. לפני המכירה פירמטתי והתקנתי הכל עליו ,הגדרתי הכל- המחשב עבד חלק, ללא שום בעיה, עבד כמו סוס ! (אצלי כבר כמה שנים עולם לא עשה בעיה אחת!) הבחור בא, ראה, בדק אותו אצלי, לקח אותו ושילם, הפעיל ועבד איתו יומיים. עכשיו הוא מגיע, לטענתו המחשב נכבה לו תוך כדי עבודה ולא נדלק. כשאני מדליק יש צפצוף ארוך מהלוח. אני יודע מה לעשות במצבים כאלה אך כלום לא עזר- הוצאתי כל רכיב, הוצאתי את כל החומרה החוצה, גם ללא שום כרטיס וזיכרון הוא עדיין נותן צפצוף ארוך,והמסך לא נדלק. גם ללא כרטיס מסך בכלל יש את אותו צפצוף. כמובן אני לא אשם, הוא ראה שהוא עובד מצויין ולכן קנה ,עכשיו יש גם בעיה של "ראית שהוא עובד ועבדת איתו.אתה שרפת אותו,בעיה שלך" …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by cutOFtea,

המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by GlolG,

שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shiker,

שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by Odedb52,

שלום לכם... יש לי בעיה די מציקה במחשב... (או במסך ליתר דיוק...). לאחר שאני מדליק את המחשב והמסך, אחרי משהו כמו .. בין דקה ל - 3 דקות, מתחיל לצאת מהמסך צליל בתדר גבוהה שאי אפשר "לבטל", וזה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות עלי אדמות :bash: . אלא אם כן אני מכבה את המסך, מחכה כדקה ואז מדליק שוב - אז המסך מפסיק את התדר ולאחר כמה שניות מתחיל שוב.. האם זה משהו נורמלי או שיש איזה פיתרון לזה.. אני מעדיף לשמוע פחות על אחריות, החלפת המסך או דברים כאלה, כי כבר אין אחריות והחלפת המסך היא בעדיפות נמוכה כרגע... אז אם יש פתרון שאני יכול לבצע בעצמי אשמח מאוד לשמוע **עריכה** גם כשאני נכנס למשחק או סרט או משהו כזה הצליל מפסיק... תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by EliranB,

ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  11. חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  12. אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RealTime,

שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. הורדתי כמה פרקים של סדרות(10 פרקים ככה) וכול פעם שאני נכנס לתיקיה שלהם עושה דוח שגיאות ושאני מפעיל אותם דרך כול נגן דוח שגיאות מה אני עושה?< ניסתי להעביר תיקיות וזה אבל לא עוזר

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by full_clip,

יש לי לוח dfi lanparty n force 4 אני משתמש בכרטיס קול המובנה פירקתי את הלוח בישביל להחליף משחה למעבד ושחיברתי בחזרה שמתי לב שאין לי קול מהרמקול הימני , כיבתי תמחשב וניתקתי את החיבורים שיש על הכרטיס קול ניסיתי לחזק אותו מעט ללוח לאחר ההפעלה מחדש , לא היה לי קול בכלל כשאני מחבר את המערכת לכניסת רמקולים האחרוית ועושה בדיקת סאונד אני כן שומע את הסאונד שאמוריםן לשמוע ברמקולים אחוריים נסיתי לעשות התקנה מחדש של הדרייבר לא עזר אין Mute בשום מקום מה לעשות ? ותודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  20. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  21. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Xanadu,

שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש. התקנתי הכל והכל היה בסדר עד שהתחלתי לקבל סוג של "מסך כחול". אבל לא בדיוק.. זאת אומרת. זה יכול להיות גם ירוק, חום שחור וכחול ואין בו שום הודעת שגיאה. אציין שאני יודע שהמחשב מגיב באותו זמן. זאת אומרת אם סרט יעבוד ואז זה ייקרה אז הסרט ימשיך לעבוד. כמובן שאין אפשרות אחרת חוץ מריסטארט. המסך פשוט יעבור לחום \ כל צבע אחר בלי אפשרות להגיב. המפרט שלי : AMD ATHLON 64 3500+ RADEON RV530 X1600 512MB DDR-2 667MHZ אשמח להארות בעניין.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  25. יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים