עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CraZyStyLe,

כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by BedB0y,

יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by חיים רביבו,

הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.

4. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש

5. Started by berner,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by yoel11,

ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by barry,

קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by xena,

זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!

12. היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Rittberg,

האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by h_yoav,

וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי... או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by bimba_,

קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום ברשותי כרטיס מסך INNOVISION 3D GEFORCE 5900XT. אחרי שאני מפעיל את המחשב והוא מראה לי פרטים אודות הכרטיס מסך , המסך נהיה שחור ( אין תמונה ). האם הכרטיס הלך או שיש עוד זיק של תקווה ואפשר לתקן אותו ? הכרטיס היום עולה יותר מאשר הוא עלה לי לפני שנתיים ואין לי מטרה להשקיע כסף בכרטיס AGP חדש.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by elior15,

קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  20. כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by alia,

גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  22. יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by xena2305,

ברשותי מעבד amd athlon 64 bit זכרון 1 מגה של מיקרון כרטיס מסך רדאון 9800 פרו 128 מגה זיכרון של sepphire הרצתי משחק(far cry) ברזולוציה של 1024 על 768 עם מקסימום פרטים וזה עבד מצויין,כשניסיתי לשחק עם 1152\864 רזולוציה המשחק לא עבד חלק, איזה רכיב אני צריך לשפר כדי להשיג ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.