תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום... אחי הגדול העביר את המחשב לחדר אחר, אחרי ההעברה, כשחיברנו את כל הכבלים מחדש, כולל הכבל של המסך, המחשב נדלק ואני גם יודע שהווינדוס בגלל הרעשים מהרמקולים, אבל המסך עצמו נשאר עם הודעת NO SIGNAL. ניסיתי לחבר את אותו מסך למחשב השני שיש לי בבית, והוא עבד, ניסיתי לחבר מסך אחר לאותו מחשב לא טוב, וגם הוא לא עבד, סימן שהבעיה היא במחשב עצמו. יש לציין שהכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח אם. בכל מקרה חיזקתי את כל החיבורים וזה לא עזר, הוצאתי את כל כרטיסי הPCI וגם זה לא עזר. אפילו חיברתי איזה כרטיס מסך ישן באחד מחריצי הPCI וניסיתי לחבר אליו את המסך וזה לא עבד. ניסיתי גם לנתק את ההארד דיסק והסידירום וכונן הדיסקטים, גם זה לא הניב שום תוצאות ואפילו צפצופים לא היו. הפעם היחידה שהמחשב צפצף …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה , משהו מאוד דפוק במחשב , כרגע התקנתי XP ואחרי כמה ריסטים לעדכון דריוורים פתאום המחשב לא עולה ולא מגיב , כשאני מדליק אותו חוץ מהמנורות של המחשב (חשמל , כונני דיסקים וכונן קשיח) לא קורה כלום .. יש למישהו רעיון איך לפתור ? ??? ??? הרחבה על המחשב הזה - לפני חודש התקנתי XP לאחר שמשום מה הכונן נמחק וכל פעם שהוא היה מגיע לקטע בדוס של התחלת הוינדוס אחרי הטבלה הזאת הוא היה עושה ריסט , שבוע אחרי שהתקנתי קרתה אותה בעיה הכונן נמחק והוא כל הזמן איתחל את עצמו בלי סיבה ידועה ...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יום אחד אני מפעיל את המחשב ובהתחלה אחרי בדיקת הזכרון ואחרי שהוא מוצא את הסידי וההרד-דיסק הוא כותב לי שיש שגיאה וצריך לבדוק את ה-hardware monitor בה bios. יש לי את לוח האם הזה- asus p4t533-c עם הביוס המקורי(acpi bios revision 1003) ומעבד intel pentium 4 2000Mhz קיצר אני נכנס לשם power>harware_monitor וליד ה-3.3v voltage+ המתח משתנה בין 2.91V ל-2.92V וזה מופיעה לי בצבע אדום. האם זה חמור? מה גרם לזה? וכמובן איך אני פותר את זה???? :-\ בתודה מראש לכול העוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי אז העלילה מתחילה כך : לפני כמה זמן אני יושב לתומי ופתאום שומע שמאוור המעבד (spark 7) מפסיק לעבוד לשנייה וחוזר לעצמו המקרה נראה לי מוזר והתעלמתי ממנו, לאחר כמה זמן כאשר גלשתי באתר לפתע נכבה המחשב. החלטתי באותו רגע לפתוח תמארז לראות מה קורה שם כאשר ניסיתי להעלותו הוא עלה ורציתי לראות מה גורם לנפילה העלתי את מהירות מאוור המעבד ולבסוף ראיתי שזה היה הקטודה וכמובן שהפעלתי את הקטודה אז היא הפילה את המחשב והוא התחיל לעשות רעשים שמפעילים אותו זאת אומרת שהחשמל הגיע והופסק הגיע והופסק. אוקיי החלטתי לפתוח את הדלת וברגע שפתחתי את הדלת פתאום המחשב הפסיק לעשות את הרעש והמאוורים שלי התחילו לעבוד כרגיל. הפעלתי שוב את הקטודה והיא הפילה את הדברים. אחרי ניתוק הקטודה עדיין היו נפילו…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי, בזמנו היה לי בעיה עם הזכרון הפנימי, ובסריקה עם MEMTEST נתגלו כמה ביטים פגומים, לפני שבוע קיבלתי זיכרון חדש, והבעיה שהייתה (ריסט ומסך כחול כל יום) נעלמה עכשיו המחשב קצת מקרטע לי במשחקים מסויימים שהייתי רוצה לראות טוב יותר (עם מחליקים) אז עשיתי אוברקלוק קל למעבד, מ 1600+ => 1900+, בערך 220מג"ה יותר, מעבר ל 158~ לא המשכתי כי הבקר הרדיסקים שלי כבר התחרפן ועשה בעיות..לכן אני נשאר במצב הזה. עכשיו כבר כמה פעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב הוא כאילו לא מדליק את המסך, ואז אחרי ריסט (כפתור) אז הכל עובד, או שהיום בבוקר קיבלתי את השגיאה הנ"ל בהעלת הווינדוס: מישהו יודע מה הבעיה פה? יש לי 2 הרדיסקים ואחד מהם קצת דפוק אבל אני לא חושב שהוא הסיבה כי כרגע הוא מתפקד בסדר... שאר הרכ…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיברתי את זה לחיבור הגיימפורט והיה סימן של חומרה חדשה ,אבל כשאני מוסיף את הגויסטיק בהגדרות רשום שהוא לא מחובר. ואני לא מצליח להפעיל אותו.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-