עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by matankashi,

אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  3. היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Dimka,

המתחים מלמטה מראים על דברים מוזרים... מישהו מכיר את התופעה? זו תוכנה או ספק לא טוב? מעולם לא היו לי בעיות עם המחשב הנוכחי... כבר שנתיים אצלי כמעט ולא זכור לי שנתקע אפילו פעם אחת... (זה לא שאני כזה זהיר עם מה שאני מתקין ועושה במחשב, פשוט יצאו לי רכיבים איכותיים במיוחד) בכל אופן זה מצב של "אם זה לא שבור אז על תנסה לתקן את זה", אבל ארצה לדעת להבא כי אני אקנה בקרוב מפרט חדש. אגב אני תמיד השתמשתי בספק גנרי ומעולם לא היו לי בעיות איתם - גם כרגע הספק פשוט.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by zuma,

ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by heya,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by NightElf,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by WizMaster,

שלום, בזמן האחרון אני שומע כל מיני קליקים מכיוון המארז, כאשר כל קליק מלווה בתקיעה רגעית של המחשב. AMD 3200+ WD 160GB 1GB DDR GIGABYTE X800 GTO. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by phantomII,

הסתכלתי לי היום בתוכנה SANDRA וראיתי קריאה מוזרה מהספק כח במקום +12V היה רשום 2.04 האם זה בכלל הגיוני שהמחשב יתפקד במצב כזה? או שאולי התוכנה סתם מזייפת הספק הוא של OCZ ככה שקשה לי להאמין שמשהו דפוק בו

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?

12. Started by RGod,

הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he disk Write error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GB כל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by idoyi,

יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by ZorD,

שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by vic1234,

בעיה על כמעט כל מה שאני מנסה להפעיל מופיע... תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by parker8,

יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by itcoh,

שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by beekiller,

שלום לכולם הכרטיס 7600GT של LEADTEK לפי המפרט תומך HDTV והמתאם שמגיע עמו צד אחד נכנס למחשב והשני יש לו 3 צבעים למיטב הבנתי לחיבור פלזמה או אלסידי האם יש דרך לחבר לטלויזיה רגילה , שכן לא רשום TV OUT במפרט אלא רק HDTV

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום, אני אשמח אם תעזרו לי בנושא של צורב DVD_RW שלי של חברת NEC דגם ND-4550A... היום צרבתי לעצמי איזה דיסק של DVD-R ומאז הוא הפסיק לזהות לי דיסקים בפורמט DVD-R שאני מכניס לתוך הכונן. כשניסיתי להכניס דיסק בפורמט CD-R הוא כן הצליח לזהות אותו ולקרוא אותו. יש למישהו רעיונות ממה זה נגרם ומה בעצם יכול לגרום לתופעה כזאת? עברתי על הדרייברים ובמנהל ההתקנים על הקונפיגורציה של הכונן והכל נראה לי תקין... אם למישהו יהיו הצעות מה לעשות אשמח לקבל אותם פה... ??? :-\

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום, אני מנסה לחבר הארד דיסק וכונן DVD על כבל IDE אחד בלבד, לפי מה שהבנתי צריך להגדיר את ההארד דיסק כמסטר ואת הכונן DVD כסלייב, מה שקורה זה שכשאני נכנס לביוס על ההתחלה רק הכונן DVD מזוהה, וההארד דיסק כאילו נעלם , מה לעשות??? דחוףף

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים