עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נראה כמו תקלה בבוטינג אז ככה: יש פה כונן SSD חדש לאחר שהHDD המקורי שבק חיים. זה עבד נהדר כמעט חודש ועכשיו לעיטים המחשב עולה רגיל ולעיטים יש את המסך הסימפתי הזה. אמרתי נפרמט לצורך שלילת אפשרות של בעיית תוכנה, בשלב של בחירת הכונן להתקנת המערכת הוא לא זיהה כוננים כלל, החלון היה ריק. נכנסתי לביוס ושם הכונן כן הופיע. נכנסתי להתקנת ווינדוס שינית והפעם הכונן כן הופיע . . . מוזר. מה הולך פה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by DaMN,

שלום. אני מנסה לסדר למישהו מחשב שהוא איטי במקצת. אחרי שפתחתי אותו גיליתי כמות עצומה של משחה טרמית שמרוחה על כל איזור המעבד. ניקיתי והשארתי מעט מן המשחה על המעבד. (היה על כל המגעים.) כאשר חיברתי את המחשב לחשמל, המחשב לא הגיב, פתחתי אותו בשנית וגיליתי עוד משחה שהייתה מרוחה על איזור הג'וקים שמתחת למעבד. ניקיתי אותה, ועכשיו המחשב מצפצף 3 פעמים ולא נדלק, אלא נשאר במצב שיש חשמל וזהו. ניסיתי הכל, לייצב מחדש את המעבד, לבדוק כרטיס מסך, זיכרון... כלום ! המחשב נשאר בשלו. מה לדעתכם הבעיה ? נ.ב. המחשב הוא P4 1.6G שיושב על לוח של אינטל, עם זיכרון של 128MB SD. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה

4. Started by nemesisx22,

שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by בזיק,

קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by BloodyW,

היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by or_y,

שלום. הוספתי כרטיס PCI למחשב (כרטיס WIFI), ואחרי שהוספתי אותו ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב השמיע צפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים, הוא ממשיך לעלות אבל אין תמונה על המסך. ניסיתי לנתק את הכרטיס שהוספתי אבל הבעייה נמשכת. זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב כרטיסים ואני יודע בדיוק כיצד לעשות זאת. המחשב הוא מחשב ישן עם מעבד AMD K6, וכרטיס מסך בחיבור agpX2. יש רעיונות? תודה אור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום מדובר במחשב נייח, כשאני מדליק אותו אז הספק עובד, המאווררים עובדים, אפשר לפתוח ולסגור את הכונני דיסקים. הבעיה היא שהוא לא מראה כלום על המסך- פשוט מסך שחור שכותב no signal, ניסיתי לחבר אותו למסכים אחרים עם כבלים אחרים כך שבוודאות המסכים והכבלים טובים. אפילו המאווררים שעל הכרטיס מסך עובדים. המחשב לא מצפצף בכלל. ניסיתי לחבר גם דרך חיבור הdvi וגם דרך חיבור הvga שעל הכרטיס מסך אך עדיין אין תגובה. מב הבעיה פה? האם זה יכול להיות כרטיס מסך תקול בלבד? כי אין שום צפצופים כשמדליקים את המחשב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר אבל גם איתו לא רואים כלום. (אני לא יודע אם הכרטיס הזה תקין ממש, כי גם הוא עשה בעיות עם מחשב אחר). אציין שלא נעשו התקנות של חומרה חדשה בזמן האחרון, המחשב עמד …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Omri.L,

היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by psychuil,

מחשב נדלק, מאווררים עובדים. המסך מראה no signal. נשמע שאין boot sequence. כרטיס המסך עובד על מחשב אחר, מסך אחר לא פותר את העניין, המסך עובד על מחשב אחר. למישהו יש רעיונות/מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 9.1k צפיות
  17. שלום, אתמול באמצע היום, המחשב פתאום שבק חיים זה מחשב חזק בין חצי שנה. עם לוח P5B DLX WIFI, עם זיכרונות GSKILL הוא עושה ציפצוף רגיל, מחכה כמה שניות... (הפסקה ארוכה) ואחרי ציפצופים מהירים ציפצופים. ניסיתי להחליף זזיכרונות, זה לא זה. ניסיתי לאפס ביוס ולהציא סוללה > לא עזר. הוצאתי את הככרטיס מסך לגמרי, זה ציפצף אחרת, כנ"ל לגבי הזיכרונות. יש רעיונות ? הנורות עולות והכל, אבל אין כלום על המסך

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  18. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by בן לביא,

לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by ishai82,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שלא מזמן קניתי אותו .פנטיום 4, 3 גיגה הרץ ,1024 ראם, 120 גיגה בייט -הרד דיסק. עכשיו משום מה המחשב הפסיק לפעול. בלי שום אזהרות לפני כן. המארז של המחשב מאוד חם.. יכול להיות שזה קשור אני לא יודע. המחשב ממאן לפעול (המסך והמחשב לא פועלים). מה עלי לעשות? תודה מראש.. אתם אחלה..

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  23. אוקיי יש לי בעייה: בערך כל 4 שעות, המחשב שלי נתקע, הכל נתקע, וזה מראה לי STOP ERROR ב XP. אוקיי, אז אני עושה רסטרט, ומה? המסך לא עולה, מסך שחור/מנורה כתומה. אני מנסה שוב ושוב, לפעמים אני רואה על המסך בלאגן של צבעים על הכל ללא משמעות. אני סוגר את כל החשמל, מדליק מחדש את המחשב, אותו הדבר. אני מוציא את הכרטיס מסך שלי מה-AGP SLOT ומחזיר, אותו הדבר. אחרי איזה 15 דקות, פתאום ללא סיבה, זה פועל אחלה כאילו לא קרה כלום, המסך עולה וזה.. ואחרי עוד איזה 4 שעות שוב אותו הדבר. לא נראה לי שזאת בעייה של חום, כי אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמארז שלי מספיק מאוורר, וגם הטמפרטורה של המעבד היא טובה (עליה תקראו עכשיו). הנה המפרט שלי: AMD AthlonXP 1600+ MSI Geforce4 Ti4600 Chaintech 7KJD 256 DDR26…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by evman007,

יש לי בבית מחשב דיורון 1.3 מולחם על לוח מעפן של ECS.לפני כמה ימים הוא חטף וירוס לפי מה שהבנתי מאחותי.מאז ה WINDOWS עלה כמה פעמים אבל היום הוא כבר לא עולה יותר.עכשיו אני לא בטוח שזה בגלל הוירוס אלא יש לי הרגשה שאיזה חלק נדפק.נראה לי ההארד דיסק כי שניסיתי לחבר אותו למחשב שלי הביוס זיהה אותו אבל המחשב לא עולה.תודה מראש על כל פתרון.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by niv212,

הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים